Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai/maisto papildai

Man tai labai patinka Maxi hair plus bigsmile.gif

Plaukų slinkimas sumažėjo, pilna galva naujų plaukų ir blizga blizga biggrin.gif

Tik trūkumas, kad kapsulės baisiai didelės, o jų reikia po keturias gerti per dieną unsure.gif Tai nelengva tiek sugerti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų. Pastaruoju metu pajutau kad pradėjo labiau slinkti plaukai, perskaičiau nuodugniai visą temą ir priėjau išvados, kad geriausia turbūt bus bandyti Biotiną. Tik va gal kas galit patart kokį siųstis? Gyvenu Airijoj, nerandu, kur jį parduotų... schmoll.gif o jeigu siųstis per Ebay, tai tiek variantų primeta, kad nežinau, ką rinktis.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Top_Secret @ 2014 07 29, 17:59)
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų. Pastaruoju metu pajutau kad pradėjo labiau slinkti plaukai, perskaičiau nuodugniai visą temą ir priėjau išvados, kad geriausia turbūt bus bandyti Biotiną. Tik va gal kas galit patart kokį siųstis? Gyvenu Airijoj, nerandu, kur jį parduotų... schmoll.gif  o jeigu siųstis per Ebay, tai tiek variantų primeta, kad nežinau, ką rinktis.... doh.gif

Man gydytoja patarė siųstis produktus plaukams iš BIOVEA.
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2014 07 29, 18:15)
Man gydytoja patarė siųstis produktus plaukams iš BIOVEA.

Ebay užsisakiau šitą iš Anglijos, lauksiu kol atsiųs:

http://www.evitamins...0120206_170.jpg

Dozė rimta, manau turėtų pasijusti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos .susigundziau ir as su to biotinu.bet man kazkaip idomus klusimuks vienas ar man vis plaukai gali neatsigauti nuo pastovaus nepertraukiamo jau 7 - 8metu vartojimo kontraceptiku..(na as turiu gerti del cistu)tadgi ar man plaukuciai nuo to vis paslenka ir triusta nebeauga.dekoju uz nuomuones i az.
Atsakyti
QUOTE(ligitukas @ 2014 08 02, 22:02)
Sveikos visos .susigundziau ir as su to biotinu.bet man kazkaip idomus klusimuks vienas ar man vis plaukai gali neatsigauti nuo pastovaus nepertraukiamo jau 7 - 8metu vartojimo kontraceptiku..(na as turiu gerti del cistu)tadgi ar  man plaukuciai  nuo to vis paslenka ir triusta nebeauga.dekoju uz nuomuones i az.

lygiai tokią pačią situaciją turiu aš. Turėjau labai storus, ilgus gražius ŠVIESIUS plaukus, kuriuos džiovinau fenu ir šviesinau,o jie buvo tokie puikūs,kad gatvėj kartais žmonės klausdavo ar čia tikri wub.gif Paskui man kirpėja juos nukirpo be mano sutikimo blink.gif istorija ne apie tai, tai nesiplėsu, bet esmė, kad paskui plaukus nusitamsinau, ir teko pradėt gert kontraceptikus, nes turiu per daug vyriško hormono, dėl to turėjau labai baisius spuogus ir padidėjusį plaukuotumą, ginekologės klausiau, ar tai neturės įtakos mano galvos plaukam, ji tik nusijuokė ir sako ne ne. bet po dviejų metų KT vartojimo,matau kad yra ...Plaukai neeauga ( kai buvau blondinė ,plaukai per du metus nuo žemiau raktikaulio iki vos ne užkalio užaugo, dėl to žinau,kad turiu greitą augimą), o dabar esu tamsi du metus, plaukai per tuos du metus nepaaugo, manau galai lūžinėja ar kas, plaukai prarado apimtį ir baisiai aš nepatenkinta, žmonės, beje,kurie mane žino tą patį sako. Taipogi, kai buvau šviesi, buvau studentė, nebuvo pinigų, tai naudojau šampūnus iš maximos ir kaukė gal į mėnesį, dabar naudoju brangias priemones, profesionales, aliejai kas kart plaunant plaukus, serumai, nenaudoju karščio ir pan, taip kad kaltinu tik KT tabletes cool.gif
ir beja , geriu vitaminus nuo biotin, maxi hair, priorin, nail hair and skin, perfectill, na žodžiu, tikriausiai išbandžius esu beveik viską, aišku ne iš kart, bet per tuos du metus, po KT vartojimo, bet niekas nepadeda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Double Swallow: 02 rugpjūčio 2014 - 21:57
Kažkas supermamų forume (neatsimenu ar šioje, ar kitoje temoje) jau rašė, kad ilgesnį laikotarpį nereiktų vartoti didelių biotino dozių
Atsakyti
QUOTE(Double Swallow @ 2014 08 02, 22:56)
lygiai tokią pačią situaciją turiu aš. Turėjau labai storus, ilgus gražius ŠVIESIUS plaukus, kuriuos džiovinau fenu ir šviesinau,o jie buvo tokie puikūs,kad gatvėj kartais žmonės klausdavo ar čia tikri wub.gif Paskui man kirpėja juos nukirpo be mano sutikimo blink.gif istorija ne apie tai, tai nesiplėsu, bet esmė, kad paskui plaukus nusitamsinau, ir teko pradėt gert kontraceptikus, nes turiu per daug vyriško hormono, dėl to turėjau labai baisius spuogus ir padidėjusį plaukuotumą, ginekologės klausiau, ar tai neturės įtakos mano galvos plaukam, ji tik nusijuokė ir sako ne ne. bet po dviejų metų KT vartojimo,matau kad yra ...Plaukai neeauga ( kai buvau blondinė ,plaukai per du metus nuo žemiau raktikaulio iki vos ne užkalio užaugo, dėl to žinau,kad turiu greitą augimą), o dabar esu tamsi du metus, plaukai per tuos du metus nepaaugo, manau galai lūžinėja ar kas, plaukai prarado apimtį ir baisiai aš nepatenkinta, žmonės, beje,kurie mane žino tą patį sako. Taipogi, kai buvau šviesi, buvau studentė, nebuvo pinigų, tai naudojau šampūnus iš maximos ir kaukė gal į mėnesį, dabar naudoju brangias priemones, profesionales, aliejai kas kart plaunant plaukus, serumai, nenaudoju karščio ir pan, taip kad kaltinu tik KT tabletes cool.gif
ir beja , geriu vitaminus nuo biotin, maxi hair, priorin, nail hair and skin, perfectill, na žodžiu, tikriausiai išbandžius esu beveik viską, aišku ne iš kart, bet per tuos du metus, po KT vartojimo, bet niekas nepadeda unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(ligitukas @ 2014 08 03, 09:35)

Tai gi va va su tais kontraceptikais.tai yra siaubiakas.sakykit gal kuri gali parekomenduoti tarpininke kur galeciau nusipirkti maxi hair biotin.nes as nemoku pirkti per tuos uzsienio puslapius.o kazin danijoje ju yra pirkti.as kaip tik cia ir dirbu.
Atsakyti
o sakykit gal kas zino ae nesiskiria biotin maxi hair plius vegetare nuo iprasto?ar cia tik vegetaram? blush2.gif lotuliukas.gif ir dar kad jau sakau klusiu tai klausiu is peties thumbup.gif .as privalau gerti kaip ir minejau diane35 ar nieko tokio su biotinu 5000 maxi hair.labai laukiu atsakymu.dekoju ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligitukas: 04 rugpjūčio 2014 - 13:56
QUOTE(ligitukas @ 2014 08 03, 09:39)
Papildyta:

Tai gi va va su tais kontraceptikais.tai yra siaubiakas.sakykit gal kuri gali parekomenduoti tarpininke kur galeciau nusipirkti maxi hair biotin.nes as nemoku pirkti per tuos uzsienio puslapius.o kazin danijoje ju yra pirkti.as kaip tik cia ir dirbu.

Na nežinau, aš ne vienus metus naudojau kontraceptikus ir plaukai tokie pat. Neypatingi, bet stori jie pas mane niekada nebuvo, genai čia jau....
Atsakyti
QUOTE(ligitukas @ 2014 08 02, 22:02)
Sveikos visos .susigundziau ir as su to biotinu.bet man kazkaip idomus klusimuks vienas ar man vis plaukai gali neatsigauti nuo pastovaus nepertraukiamo jau 7 - 8metu vartojimo kontraceptiku..(na as turiu gerti del cistu)tadgi ar  man plaukuciai  nuo to vis paslenka ir triusta nebeauga.dekoju uz nuomuones i az.

Nesistebek kontraceptikai viena chemija greiciau numarins tave o ne pagydys, isvis negerciau, cistos neisnyks, reik jas operuot.
Atsakyti
QUOTE(forestberry @ 2014 08 15, 00:09)
Nesistebek kontraceptikai viena chemija greiciau numarins tave o ne pagydys, isvis negerciau, cistos neisnyks, reik jas operuot.

atsiprašau, bet nešnekėkit, jei nežinot 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti