QUOTE(ligitukas @ 2014 08 02, 22:02)
Sveikos visos .susigundziau ir as su to biotinu.bet man kazkaip idomus klusimuks vienas ar man vis plaukai gali neatsigauti nuo pastovaus nepertraukiamo jau 7 - 8metu vartojimo kontraceptiku..(na as turiu gerti del cistu)tadgi ar man plaukuciai nuo to vis paslenka ir triusta nebeauga.dekoju uz nuomuones i az.
lygiai tokią pačią situaciją turiu aš. Turėjau labai storus, ilgus gražius ŠVIESIUS plaukus, kuriuos džiovinau fenu ir šviesinau,o jie buvo tokie puikūs,kad gatvėj kartais žmonės klausdavo ar čia tikri

Paskui man kirpėja juos nukirpo be mano sutikimo

istorija ne apie tai, tai nesiplėsu, bet esmė, kad paskui plaukus nusitamsinau, ir teko pradėt gert kontraceptikus, nes turiu per daug vyriško hormono, dėl to turėjau labai baisius spuogus ir padidėjusį plaukuotumą, ginekologės klausiau, ar tai neturės įtakos mano galvos plaukam, ji tik nusijuokė ir sako ne ne. bet po dviejų metų KT vartojimo,matau kad yra ...Plaukai neeauga ( kai buvau blondinė ,plaukai per du metus nuo žemiau raktikaulio iki vos ne užkalio užaugo, dėl to žinau,kad turiu greitą augimą), o dabar esu tamsi du metus, plaukai per tuos du metus nepaaugo, manau galai lūžinėja ar kas, plaukai prarado apimtį ir baisiai aš nepatenkinta, žmonės, beje,kurie mane žino tą patį sako. Taipogi, kai buvau šviesi, buvau studentė, nebuvo pinigų, tai naudojau šampūnus iš maximos ir kaukė gal į mėnesį, dabar naudoju brangias priemones, profesionales, aliejai kas kart plaunant plaukus, serumai, nenaudoju karščio ir pan, taip kad kaltinu tik KT tabletes

ir beja , geriu vitaminus nuo biotin, maxi hair, priorin, nail hair and skin, perfectill, na žodžiu, tikriausiai išbandžius esu beveik viską, aišku ne iš kart, bet per tuos du metus, po KT vartojimo, bet niekas nepadeda