Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai/maisto papildai

QUOTE(accessories @ 2009 11 15, 19:47)
o kiek laiko reikia vartoti viviscal vitaminus? jeigu puse metu, tai brangi investicija gaunas g.gif

raso, jog geriausi rezultatai pasiekiami vartojant reguliariai 6men. pati ruosiuosi pradeti juos vartoti, gersiu puse metu

Parasykit merginos, kurios visa kursa pabaiget su VIVISCAL, kaip rezultatai?
Atsakyti
del viviscal - uzsisakiau per Limcamca is ebay, jau gavau. gavosi su viskuo apie 110lt thumbup.gif cia jei kas sumastytumet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 11 19, 19:00)
raso, jog geriausi rezultatai pasiekiami vartojant reguliariai 6men. pati ruosiuosi pradeti juos vartoti, gersiu puse metu

Parasykit merginos, kurios visa kursa pabaiget su VIVISCAL, kaip rezultatai?

Esu juos vartojus puse metu- nulis poveikio...
Atsakyti
Jau kiek visko bandžiau, tai poveikio norimo niekada negaudavau unsure.gif
Aišku tas poveikis kažkiek matydavosi po kelių mėnesių, bet ne toks kokio norėčiau schmoll.gif Todėl naudoju karts nuo karto tik vitaminų kompleksą bendrai organizmo būklei pagerinti
Tai vistiek likau prie naminių kaukių rolleyes.gif
Atsakyti
Ar padejo kam tas Silicio skystis? rolleyes.gif Jau 4 diena kaip geriu ir labai tikiuosi bent po menesio(vienos pakuotes)sulaukti bent kokio teigiamo efekto plaukams blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės

Gal kuri kartais geriat fitoval ir galėtumėt nurašyti sudėtines dalis ir jų kiekį... bandau susistemint visus geriau įvertintus maisto papildus, pasidariau lentelę, o fitovalio ingridientų niekur nerandu nete doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korrne: 01 gruodžio 2009 - 20:41
QUOTE(TipuTapu @ 2009 11 29, 10:38)
Esu juos vartojus puse metu- nulis poveikio...

Kokiu tikslu vartojai?

QUOTE(diamondness @ 2009 11 30, 12:36)
Ar padejo kam tas Silicio skystis? rolleyes.gif  Jau 4 diena kaip geriu ir labai tikiuosi bent po menesio(vienos pakuotes)sulaukti bent kokio teigiamo efekto plaukams blush2.gif

Geriau lygiau 6men, labai daug ataugusiu plaukiuku kirpeja pirmiausia pastebejo bigsmile.gif maziausiai 3men reiktu gerti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(accessories @ 2009 12 02, 08:56)
Geriau lygiau 6men, labai daug ataugusiu plaukiuku kirpeja pirmiausia pastebejo bigsmile.gif  maziausiai 3men reiktu gerti mirksiukas.gif

Tai ir jauciu kad ne viena pakeli reikes sunaudoti smile.gif O jokiu salutiniu poveikiu jums nepasireiske,pvz. ant odos? g.gif
Atsakyti
na ka, rasau atsiliepima, kaip ir zadejau. sugeriau VIVISCAL menesio pakuote. geriu toliau. plaukai nebeslenka visai, ir tvirtesni pasidare - perbraukus pirstai tarp ju nepastringa, nebe tokie stagarai (mano plaukai balinti, sviesiai dazyti). del greitesnio augimo efekto nepastebejau. tiesa, plauku galiukai visiskai nebesisakoja, jokiu alieju nenaudoju. stagariuku dar nepridygo biggrin.gif
vartoju toliau, parasysiu po antros pakuotes, jei kam idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu gėrusi "Pantogar" vitaminus 6 mėnesius. Dėja man asmeniškai jokio teigiamo rezultato nebuvo. Kaip slinko, taip ir slenka unsure.gif
Papildyta:
Mergaitės, o tas silicio skystis, jis tik skatinantis plaukų augimą ar ir stabdantis slinkimą?
Atsakyti
Gavau Kalėdom dovanų AMWAY vitaminus plaukams, nagams ir odai. Kiek žinau, jie yra nepigūs. Gal kuri bandėte, ar padėjo?
Atsakyti
QUOTE(jorkshyras @ 2009 12 29, 19:20)
Gavau Kalėdom dovanų AMWAY vitaminus plaukams, nagams ir odai. Kiek žinau, jie yra nepigūs. Gal kuri bandėte, ar padėjo?

ga; ka zinot apie zuvu tauku nauda plaukams? g.gif
Atsakyti