Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis gražino pasitikejima savimi ?

QUOTE(Doremifa @ 2009 11 27, 11:59)
Prie ko cia sazine? Ar galetumete man konkreciai parasyti, kuo as nuskriausiu savo vyra pabuvusi jam neistikima? Neapsiribokite pasipiktinimu, argumentuokite, kuo tai pakeis jo gyvenima?

tikrai nesipiktinu, o klausiu smalsumo vedama.
Fiziškai jūs jo tikrai nenuskriausite, o jau dvasinį pasaulį tai tikrai sujauksite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Team: 27 lapkričio 2009 - 16:07
QUOTE(Team @ 2009 11 27, 16:07)
jau dvasinį pasaulį tai tikrai sujauksite.

Jei nesuzinos, nesusijauks.
Na nezinau, man paciai, pagalvojus apie tai, kad man nezinant vyras galbut pamylejo kita moteryte, tikrai neskauda ir niekas nesijaukia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Doremifa @ 2009 11 27, 19:34)
Jei nesuzinos, nesusijauks.
Na nezinau, man paciai, pagalvojus apie tai, kad man nezinant vyras galbut pamylejo kita moteryte, tikrai neskauda ir niekas nesijaukia.  ax.gif

"Tai jei nemyli zmogaus ir neskauda..
Atsakyti
Jeigu pasitikėjimo nėra, tai niekas jo naujai neįpūs. Meilužis gali kuriam laikui sustiprinti suvokimą, jog esi graži, geidžiama, "paklausi", seksuali, bet ar verta būti tiek priklausomai nuo vyro, kad be jo jaustumėtės kaip niekam nereikalingos pašluostėlės? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Betoninė kaladėlė @ 2009 11 28, 00:21)

Arba viduje yra pernelyg tikra dėl jo ištikimybės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Betoninė kaladėlė @ 2009 11 27, 23:21)

...ir nesiknisi po jo daiktus, nenarsai telefono, neatplesi laisku, nekeli scenu jam meiliu zodziu paminejus kita moteriske, neuzsirauki jei pasikalba su ex...
Nedusini.

QUOTE(mylimuke @ 2009 11 27, 23:32)
bet ar verta būti tiek priklausomai nuo vyro, kad be jo jaustumėtės kaip niekam nereikalingos pašluostėlės?  g.gif
Papildyta:
Arba viduje yra pernelyg tikra dėl jo ištikimybės  ax.gif

Nebutinai viskas arba nieko. Be meiluzio, tarkime, pasitikejimas savimi gali buti 7 balu, su meiluziu - 8iu. biggrin.gif

Del papildymo: esu tikra del jo pareigingumo. O jei jis be musu bendro gyvenimo dar turi ir asmenini biggrin.gif , tai tuo geriau jam. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Doremifa @ 2009 11 28, 10:17)
* ...ir nesiknisi po jo daiktus, nenarsai telefono, neatplesi laisku, nekeli scenu jam meiliu zodziu paminejus kita moteriske, neuzsirauki jei pasikalba su ex...
Nedusini.
** Nebutinai viskas arba nieko. Be meiluzio, tarkime, pasitikejimas savimi gali buti 7 balu, su meiluziu - 8iu.  biggrin.gif

* Taip ir turėtų būti drinks_cheers.gif

** Bet tema apie tai, kaip meilužis grąžina pasitikėjimą savimi, o ne tik padidina. Man tai atrodo du skirtingi dalykai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 11 28, 13:01)
Bet tema apie tai, kaip meilužis grąžina pasitikėjimą savimi, o ne tik padidina. Man tai atrodo du skirtingi dalykai  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
bet ,o kame tas pasitikėjimas? kad esi graži? geidžiama? Nueik į soliariumą, grožio saloną, sporto klubą ir ne vienas vyras privers taip pasijusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Team @ 2009 11 29, 13:31)
drinks_cheers.gif
bet ,o kame tas pasitikėjimas? kad esi graži? geidžiama? Nueik į soliariumą, grožio saloną, sporto klubą ir ne vienas vyras privers taip pasijusti smile.gif

nu blyn,ka reiskia nueik i soliariuma,pedikiura pasidaryk ir rami busi ..zmogui zmogaus reik.. cia toki patarima padalinkit toms kurios vyro iesko..a kam joms jie?? nueini i soliariuma,nusiperki smutke nauja ir spakaina lotuliukas.gif
Atsakyti
jeigu reikia meiluzio, kad grazintu pasitikejima savimi, vadinasi, reikia skirtis su vyru arna laaaabai rimtai kalbetis su juo...
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 11 29, 13:33)
nu blyn,ka reiskia nueik i soliariuma,pedikiura pasidaryk ir rami busi ..zmogui zmogaus reik.. cia toki patarima padalinkit toms kurios vyro iesko..a kam joms jie?? nueini i soliariuma,nusiperki smutke nauja ir spakaina  :lotuliukas:

o tai vyras kas? ne žmogus? :D
jeigu jau taip viskas beviltiška, tai skirtis reikia.
juk ir kalbama apie pasitikejima savimi, o ne vienatves jausmą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Team: 29 lapkričio 2009 - 13:38
QUOTE(Team @ 2009 11 29, 14:36)
o tai vyras kas? ne žmogus? biggrin.gif
jeigu jau taip viskas beviltiška, tai skirtis reikia.
juk ir kalbama apie pasitikejima savimi, o ne vienatves jausmą.

Va būtent drinks_cheers.gif Kad moteris pasitikėtų savimi, tam diedas nebūtinas. Aišku, ir vienatvę galima kitais būdais užglaistyt, bet kartais reikia būtent diedo ir jo gero pimpio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 11 29, 15:24)
Va būtent  drinks_cheers.gif  Kad moteris pasitikėtų savimi, tam diedas nebūtinas.

Diedas nebutinas, kad moteris pasitiketu savo protu, bendravimo igudziais ar mokejimu virti balandelius, bet tikrai nesuprantu, kaip galima pasitiketi savo seksualiniu patrauklumu, jei niekas jusu nenori? Kalbu, zinoma, ne apie momentini gerbeju neturejima.
Juk ir tam, kad zinotumete, jog verdate skanius balandelius, kazkas turejo jums tai patvirtinti, juos pagirti???

Pripazistu, buvau primirsusi kaip tiksliai tema suformuluota. Is esmes autore praso pasidalinti savo patirtimi, ne mintimis. Todel i pateikta klausima atsakyti negaliu. Dar neturejau meiluzio angel_not.gif, o ir grazinti nera ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doremifa: 30 lapkričio 2009 - 10:41