Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis gražino pasitikejima savimi ?

QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 26, 11:05)
Vartyk nevarcius cia tas akis ,o geriausia ,kai yra ka apglėbti stipriomis šlaunimis  biggrin.gif  O ka cia tas ekranas? Vaiku zaidimai .  schmoll.gif  biggrin.gif

Oi ne, aš ne apie tuos, kur fotoshopu nušlifuoti iš žydrųjų ekranu, aš apie tikrus vyrus su stipriomis šlaunimis, gauruota krūtine ir tikru vyro kvapu...
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2009 11 26, 11:14)
Oi ne, aš ne apie tuos, kur fotoshopu nušlifuoti iš žydrųjų ekranu, aš apie tikrus vyrus su stipriomis šlaunimis, gauruota krūtine ir tikru vyro kvapu...

biggrin.gif biggrin.gif Greiciau ,man ,tai -su stipriom rankom biggrin.gif biggrin.gif ir su tinkančiu man bukietu biggrin.gif biggrin.gif ,o jau gauruotą krūtinę gali sau pasilikti biggrin.gif
Atsakyti
Temą galima pervadinti "burbanti princiesa & juraga blevyzgos" alc.gif
Chat'intis mielosios eikite į pokalbius, o čia rašyti - bile rašyti apie nieką ..uhm apie meilužius ir pasitikėjimą.. jo kokius 3%. Forumo teršimas.

p.s. tos kurios čia liejasi laisvai, realiame gyvenime - pilkos ir niekam neįdomios. O didžiulis žinučių kiekis dažnai tik tai ir patvirtina..

p.s.s. trinti temą..
Atsakyti
QUOTE(Otarius @ 2009 11 26, 11:20)
p.s. tos kurios čia liejasi laisvai, realiame gyvenime - pilkos ir niekam neįdomios. O didžiulis žinučių kiekis dažnai tik tai ir patvirtina..

Jei tik jums nuo to lengviau...
Viskas čia į tema, mes apie tai, ką gali suteikti meilužis, arba dar ne meilužis. Ir ar verta dėl to kažko apčiuopiamo ir nelabai apčiuopiamo rizikuoti šeima...
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2009 11 26, 11:25)
Jei tik jums nuo to lengviau...
Viskas čia į tema, mes apie tai, ką gali suteikti meilužis, arba dar ne meilužis. Ir ar verta dėl to kažko apčiuopiamo ir nelabai apčiuopiamo rizikuoti šeima...

Tada mūsų supratimas apie tą "į temą" labai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(TuteSun @ 2009 11 26, 11:33)
Tada mūsų supratimas apie tą "į temą" labai skiriasi.

Galimas dalykas, kad skiriasi, nelygu kokia partimi bei požiūriu vadovaujamės.
Atsakyti
Temą galima pervadinti "burbanti princiesa & juraga blevyzgos" alc.gif
Chat'intis mielosios eikite į pokalbius, o čia rašyti - bile rašyti apie nieką ..uhm apie meilužius ir pasitikėjimą.. jo kokius 3%. Forumo teršimas.

p.s.s. trinti temą..

Nepergyvenk ,tu ne kitoks biggrin.gif A ko cia landai moteru forume?Pasakyciau ,bet nenoriu biggrin.gif biggrin.gif Ir taip mes visos suprantam ko cia snapą įkišai biggrin.gif O taip negraziai sakai apie tokias kaip mes ,del to ,jog gerai zinai ,kad gyvenime mes nebet kam atveriam savo rojaus vartus biggrin.gif biggrin.gif O tai nervus ir gadina visokiems prachadimcamas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(juraga @ 2009 11 26, 11:38)
Galimas dalykas, kad skiriasi, nelygu kokia partimi bei požiūriu vadovaujamės.

Cia zinok ,is pavydo .Nes supranta ,jog mes ir gyvenime demesio vyrisko nestokojam ir reikia tik pirsteliu pavizgint ir akytem suklapnoti keleta kartu -meiluzis tut kak tut .Reikia mums tik panoreti ,a anos nori ir taip ir kitaip ,ale ,kad niekas joms nesigauna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2009 11 26, 10:25)
ar verta dėl to kažko apčiuopiamo ir nelabai apčiuopiamo rizikuoti šeima...

Jei kyla klausimas "verta-neverta", tai tikriausiai neverta. Verta tik tada, kai paciai vos apie ana pagalvojus seile teka ir slaunys kaista. Ir klausimas tada stojasi ne "verta-neverta", o "kaip, kada, kur". Ir vyras, kaip labai teisingai pastebejo viena forumiete kitoje temoje, cia ne prie ko.

Griztant prie temos. PaSItikejimas SAVIMI yra jusu nuomone apie save. Mano nuomone apie mane. Kiekviena pati su savimi.

Meiluzis, vienok, yra pasalinis asmuo. Atskiras, konkretus, su savo nuomone, poelgiais.
Jis tikriausiai nebus mums toks palankus, kokios galime sau buti pacios. Todel pavojinga pasitikejima savimi (ypac trapu ir reikalinga stiprinimo) atiduoti i jo rankas.
Sakyciau atvirksciai, reiketu pirma apsisarvuoti gelzbetoniniu pasitikejimu savimi ir tik paskui leistis i meiluzystes.

Atsakyti
O jei ir pasitikejiomas savimi yra ir noras ,ir kandidatas i meiluzius ,o kazkas stabdo ir viskas .Ka tada daryti ,kad noerisi ziauriai ir galimybes yra ,o kazkas baugu ir viskas ? g.gif
Atsakyti
...ir atrodo, kad to Vyro yra perdaug, kad jei padarysi žingsnį, atgal nebenorėsi... yra toks jausmas, kad viskas baigsis pražūtingai... net nemoku normaliai išsireikšt. Va to ir baisu...
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2009 11 26, 12:33)
...ir atrodo, kad to Vyro yra perdaug, kad jei padarysi žingsnį, atgal nebenorėsi... yra toks jausmas, kad viskas baigsis pražūtingai... net nemoku normaliai išsireikšt. Va to ir baisu...

Jo ...likimo drauge lotuliukas.gif gerai yr ,bet dar geriau noris ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 26, 12:28)
O jei ir pasitikejiomas savimi yra  ir noras ,ir kandidatas i meiluzius ,o kazkas stabdo ir viskas .Ka tada daryti ,kad noerisi ziauriai ir galimybes yra ,o  kazkas baugu ir viskas ?  g.gif

reiskia nereikia nieko daryt...kai jau darysi,nebus nei baugu,nei klausimu kils nei dar kazkas kils... eisi ir nueisi bigsmile.gif
o jei kazkas stabdo,reiskia ne veltui stabdo...taigi dar pastovek kol eisi kaip sakoma biggrin.gif
Papildyta:
p.s. tos kurios čia liejasi laisvai, realiame gyvenime - pilkos ir niekam neįdomios.

dieve dieve kaip mums blogai zinok,mes toookios pilkos zuikeli,kad jei tik tau tektu ta pilkuma kada isvysti,paliktum tuos savo treciokus,pirmokus ir riebaluotaja savaja net nesuzagsejes biggrin.gif ...

vat apie vyrus sedincius eSeMe irgi galima daug pasakyti... isverstapuziai trumpakociai....

salint ne tema,o jus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 26 lapkričio 2009 - 13:09