Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis gražino pasitikejima savimi ?

QUOTE(ulyja @ 2009 11 23, 17:07)
***** o jau galvojau į kursus pas tavy užsirašyt lotuliukas.gif

Ne ...tai ,aisku ,kad gali ...ne tokia jau as durna ,kaip atrodau ...bet ,sakau ,jog su svetrimais vyrais neturiu praktikos...o kaip tu ...va tai mane labiausia ir domina ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 23, 16:08)
Ne ...tai ,aisku ,kad gali ...ne tokia jau as durna ,kaip atrodau ...bet ,sakau ,jog su svetrimais vyrais neturiu praktikos...o kaip tu ...va tai mane labiausia ir domina ?  lotuliukas.gif

sakau kad dar procese esu-mokinuosi biggrin.gif naudos iš many ir nelab smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2009 11 23, 17:04)
blush2.gif
na, tu čia kilstelėjai mano savimeilę  mirksiukas.gif
ir sąžinė net neviauktelėjo  g.gif

bigsmile.gif Tai buciuosies su manim? Uch... ziurek man ,as galiu ir pasbuciuoti ,man tai kas... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ulyja @ 2009 11 23, 17:10)
sakau kad  dar procese esu-mokinuosi biggrin.gif naudos iš many ir nelab smile.gif

Eisim ,man rodos ,i medziokle kartu -drasiau bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Kalbam į temą
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2009 11 24, 10:38)
Kalbam į temą

Atleisk ,Rita, kad tiek vargo turi su manimi . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 24, 11:17)
Atleisk ,Rita, kad tiek vargo turi su manimi . biggrin.gif

Tu neatsiprašinėk, o klok savo tiesą apie meilužio poveikį moters organizmui mirksiukas.gif
tarkim... pamatai potencialiai vertą nuodemės vyriškį, kaip reaguoji? ar išmuša raudonis, pulsas padažnėja, o gal pakerta kojas ir krenti ten, kur stovi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2009 11 24, 11:28)
Tu neatsiprašinėk, o klok savo tiesą apie meilužio poveikį moters organizmui  mirksiukas.gif 
tarkim... pamatai potencialiai vertą nuodemės vyriškį, kaip reaguoji? ar išmuša raudonis, pulsas padažnėja, o gal pakerta kojas ir krenti ten, kur stovi?  mirksiukas.gif

Pasakyti "atsiprasau " nera sunku ,ypac ,jei jautiesi ,kad reiktu tai padaryti mirksiukas.gif
O kalbant apie vingius moters organizme atsiradus galimybei uzsiversti meiluzi... g.gif Je ,moteros ,geras dalykas ...patikekit manimi ,nepramazinkit sito malonumo -gailesites
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 24, 11:29)

O kalbant apie vingius moters organizme  atsiradus galimybei uzsiversti meiluzi... g.gif  Je ,moteros ,geras dalykas ...patikekit manimi ,nepramazinkit sito malonumo -gailesites

o jei neužsiversi gero su geru,o tokį nu neypatingai kokį..gal tada gailėsiuos kad užsiverčiau bile kokį biggrin.gif kaip atpažinti gerą meilužį g.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 11 24, 12:56)
o jei neužsiversi gero su geru,o tokį nu neypatingai kokį..gal tada gailėsiuos kad užsiverčiau bile kokį biggrin.gif kaip atpažinti gerą meilužį g.gif

rolleyes.gif rolleyes.gif Oi jūs...kiek galiu mokinti ...prieini ir uzgriebi su desine ranka uz bukieto ,a ka jau ten rasit ,tai ir galvokit ar verta prasideti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 24, 12:08)
rolleyes.gif  rolleyes.gif  Oi jūs...kiek galiu mokinti ...prieini ir uzgriebi su desine ranka uz bukieto  ,a ka jau ten rasit ,tai ir galvokit ar verta prasideti  biggrin.gif

a aparpuolio jam nebus,jei aš prieinu ir šnai su ranka už..? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 11 24, 13:27)
a aparpuolio jam nebus,jei aš prieinu ir šnai su ranka už..? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai tu ne šnai...., o švelniai pradėk biggrin.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 24 lapkričio 2009 - 12:37
lotuliukas.gif Ne ,ne mergiscios ,as daugiau nieko nesakysiu ,nes uz ta bukietu mieravima buvau ne karta melioruota lotuliukas.gif
Atsakyti