Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis gražino pasitikejima savimi ?

QUOTE(juraga @ 2009 11 23, 16:41)
bigsmile.gif
Negaliu nepaantrint dėl "Formos" buvimo būtinumo... Bet va, tu patyrus, man regis, už mane labiau, kur tie bukietai geros formos randasi?...

Nuuuu...nenusivertink taip ... biggrin.gif biggrin.gif Man ,kaip tik ,rodos ,kad as galweciau oiiiii pasimokinti is taves ne vieno fintuso lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(juraga @ 2009 11 23, 16:41)
bigsmile.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif žinoma, kad taip  biggrin.gif

lotuliukas.gif A...viskas aisku ...ne durna esu ,pasirodo ...Jo ...ta mergyste ...gaila ,kad tik vieną kartą gyvenime duota lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti princiesa: 23 lapkričio 2009 - 15:45
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 23, 15:45)

Papildyta:

lotuliukas.gif  A...viskas aisku ...ne durna esu ,pasirodo  ...Jo ...ta mergyste ...gaila ,kad tik vieną kartą gyvenime duota  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi daro dabar visokias operacijas tai galima ir pakartot jei yra noras ar reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 11 23, 16:47)
oi daro dabar visokias operacijas tai galima ir pakartot jei yra noras ar reikalas biggrin.gif

Ne ...apie operacijas zinau , bet natur produkt ir yr -natur produkt lotuliukas.gif
Neteisybe ,kodel vyrams niekas nieko ,o mes turim atsiskaitineti kur ir kada palikom ...kazkur ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti princiesa: 23 lapkričio 2009 - 15:50
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 23, 15:49)
Ne ...apie oreracijas zinau , bet natur produkt  ir yr -natur produkt  lotuliukas.gif

faktas kaip blynas
Atsakyti
Grįžtant prie temos, labai rimtai, noriu pasisakyti: net galimybė pablevyzgoti apie tariamus meilužius labai praskaidrina gyvenimą ax.gif
O dar jei yra galimybė realiai akis pavartyt... rolleyes.gif tai išvis galima užmiršt, kad oras blogas, nėra kuom apsirengt ar panašiai... bigsmile.gif Ar ne tiesą sakau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 23 lapkričio 2009 - 15:52
QUOTE(ulyja @ 2009 11 23, 16:50)
faktas kaip blynas

Nenukrypkim nuo temos...Tai fintusų daug zinai,bus is ko pasimokinti ,kad meiluzis ne tik saviverte pakeltu ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 23, 15:49)
Ne ...apie operacijas zinau , bet natur produkt  ir yr -natur produkt  lotuliukas.gif
Neteisybe ,kodel vyrams niekas nieko ,o mes turim atsiskaitineti kur ir kada palikom ...kazkur ...  lotuliukas.gif

čia tipo-ėjau-nukritau-atsibudau-nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2009 11 23, 16:51)
Grįžtant prie temos, labai rimtai, noriu pasisakyti: net galimybė pablevyzgoti apie tariamus meilužius labai praskaidrina gyvenimą  ax.gif
O dar jei yra galimybė realiai akis pavartyt...  rolleyes.gif  tai išvis galima užmiršt, kad oras blogas, nėra kuom apsirengt ar panašiai...  bigsmile.gif  Ar ne tiesą sakau?

Aukso žodžiai .Galėčiau ir pabučiuot už tai ...francűzkai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ulyja @ 2009 11 23, 16:52)
čia tipo-ėjau-nukritau-atsibudau-nėra biggrin.gif

Aha ...paslydus ant banano lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 23, 15:51)
Nenukrypkim nuo temos...Tai fintusų daug zinai,bus is ko pasimokinti ,kad meiluzis ne tik saviverte pakeltu ?  lotuliukas.gif

tai kad aš tik mokinuosi dar.. ax.gif vo iš tavy tai jau tikrai pasimokinčiau museu smile.gif
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 23, 15:56)
Aukso žodžiai  .Galėčiau ir pabučiuot už tai ...francűzkai  biggrin.gif
Papildyta:
moteros baikit bučiuotis

Aha ...paslydus ant banano  lotuliukas.gif

aha...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ulyja: 23 lapkričio 2009 - 16:01
QUOTE(ulyja @ 2009 11 23, 17:00)
tai kad aš tik mokinuosi dar.. ax.gif vo iš tavy tai jau tikrai pasimokinčiau museu smile.gif

Aik tu ,nieko is manes tu nepasimokinsi ...neragavus as tu vyru ,tik ta vieninteli ...kuris r mano mergyste atsimena lotuliukas.gif
Tik nesakyk ,kad ir tu tokia pati? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 23, 16:56)
Aukso žodžiai  .Galėčiau ir pabučiuot už tai ...francűzkai  biggrin.gif

blush2.gif
na, tu čia kilstelėjai mano savimeilę mirksiukas.gif
ir sąžinė net neviauktelėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 23, 16:02)
Aik tu ,nieko is manes tu nepasimokinsi ...neragavus as tu vyru ,tik ta vieninteli ...kuris r mano mergyste atsimena  lotuliukas.gif 
Tik nesakyk ,kad ir tu tokia pati?  biggrin.gif

***** o jau galvojau į kursus pas tavy užsirašyt lotuliukas.gif
Atsakyti