Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis gražino pasitikejima savimi ?

QUOTE(xtra @ 2010 06 16, 01:55)
jeigu kuri nori atsigauti ir pasidžiaugti gyvenimu - parašykit

biggrin.gif Jai metai nesvarbu, noriu i Egypta. Ten tikrai atsigausiu ir dar kaip bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(xtra @ 2010 06 16, 00:55)
jeigu kuri nori atsigauti ir pasidžiaugti gyvenimu - parašykit

QUOTE(cudo @ 2010 06 16, 22:08)
biggrin.gif Jai metai nesvarbu, noriu i Egypta. Ten tikrai atsigausiu ir dar kaip  bigsmile.gif

O aš į Paryžių wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 03 26, 09:27)
Kodel trumparegiui? Ko nematau?  biggrin.gif
Papildyta:

Matai sazine ne visos turi, ne visom tai galioja  smile.gif

O sazine smerkti tas, kurios eina i kaire turie?

siandiena man sis sprendimo budas butu nepriimtinas, bet as nezinau kas gali atsitikti po keliu metu ar keliolikos ar liks tas sprendimo budas ir toliau nepriimtinas, ar nuomone pasikeis? g.gif
Niekas is musu to nezino NIEKAS! Kaip gyvenimas sudelios musu kruopsciai suplanuotus planiukus biggrin.gif
taip pat kaip ir laime, oj koks tai tarpus dalykas, doh.gif per diena viskas gali suduzti i sypulius, ir to net nesitikesite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 17 birželio 2010 - 09:38
QUOTE(xxkamane @ 2010 06 17, 10:21)
O sazine smerkti tas, kurios eina i kaire turie?

siandiena man sis sprendimo budas butu nepriimtinas, bet as nezinau kas gali atsitikti po keliu metu ar keliolikos ar liks tas sprendimo budas ir toliau nepriimtinas, ar nuomone pasikeis? g.gif
Niekas is musu to nezino NIEKAS! Kaip gyvenimas sudelios musu kruopsciai suplanuotus planiukus biggrin.gif
taip pat kaip ir laime, oj koks tai tarpus dalykas,  doh.gif  per diena viskas gali suduzti i sypulius, ir to net nesitikesite.

jeigu visko nesuvesi i sexa tai ir nesudus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokeris3 @ 2010 06 17, 11:33)
jeigu visko nesuvesi i sexa tai ir nesudus wink.gif

Gal amzius jau ne tas kad tik vien seksu gyventi? lotuliukas.gif
nu bet kas ten zino kam protas pasimaisyti negali lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2010 06 17, 12:44)
Gal amzius jau ne tas kad tik vien seksu gyventi? lotuliukas.gif
nu bet kas ten zino kam protas pasimaisyti negali lotuliukas.gif

amzius cia ne prie ko... kitam ir 60 visokiu velniu prilenda i galva.. Bet tas tai teisybe.. kuo zmogus vyresnis tuo labiau pradeda branginti ir kitus dalykus ne vien sexa.. ateina suvokimas kad jei kuris nors karteli issikrove savo batareikas kur nors sone.. tai dar ne tragedija del kurios reiketu nutraukti santykius...
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 06 17, 00:08)
biggrin.gif Jai metai nesvarbu, noriu i Egypta. Ten tikrai atsigausiu ir dar kaip  bigsmile.gif

QUOTE(poison @ 2010 06 17, 10:53)
O aš į Paryžių  wub.gif .

Cia, kaip supratau bilietus galima uzssisakyti? Na, jei ir mano metai nesvarbu noriu i Maldivus. biggrin.gif
Atsakyti
baikit panos,....yra tokiu baisuokliu vyru,aisku ne fizine prasme,kad nepasitikejima gali ivaryti o ne pasitikejima. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klauns @ 2010 06 18, 16:38)
baikit panos,....yra tokiu baisuokliu vyru,aisku ne fizine prasme,kad nepasitikejima gali ivaryti o ne pasitikejima. doh.gif

Ne nuo grozio priklauso vyro gėris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(.Tamara. @ 2010 09 13, 18:06)
Ne nuo grozio priklauso vyro  gėris  biggrin.gif

Tai ta ir parase doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 09 14, 07:21)
Tai ta ir parase doh.gif

O ka jus parasytumet?Jusu kokia nuomone apie moteras ,kuriom dega subine? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 03 18, 12:51)
neeee,tokio kaip "ne laiku" jam nera... bus laikas bus.. oi jauciu bus  :oh ...
ruja zodziu  :lotuliukas:

biggrin.gif
Atsakyti