Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis gražino pasitikejima savimi ?

QUOTE(Remigute @ 2010 03 23, 16:50)
Man taip taip pat neimanoma, turejau galvoje, kad tai lengviausias kelias spresti nesusiklosciusius santykius ir taip ieskoti pasitikejimo savim susigrazinimo. Reikia ne i sona eiti, o spresti problemas namuose.

Pritariu 100proc,kad problemas reikia spresti namie. Kalbetis kas negerai,ka reikia isspresti,o ne eiti i kito lova. Cia mano nuomone. Jeigu jums gerai su meiluziais,o grizusios sypsotes savo vyrui kad viskas ok,tai nzn cia jau nenormalu. Kokiu tikslu buti kartu?issiskiri ir dulkinkis kiek nori neskaudindama kito zmogaus.
Atsakyti
Kokiu tikslu buti kartu?issiskiri ir dulkinkis kiek nori neskaudindama kito zmogaus.
[/quote]
Butent smile.gif Save gerbiancios moterys i kaire neina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 03 24, 12:12)

Butent  smile.gif Save gerbiancios moterys i kaire neina  g.gif

oi tos "save gerbiancios" daug ko nedaro, ir su alkoholikais negyvena,ir nesileidzia musamos ir nesileidzia apgaudinejamos ir ko tik jos nedaro..tos save gerbiancios biggrin.gif .. tik va gyvenimas visai kitoks nei skaitet knygutese.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 03 24, 13:23)
oi tos "save gerbiancios" daug ko nedaro, ir su alkoholikais negyvena,ir nesileidzia musamos ir nesileidzia apgaudinejamos ir ko tik jos nedaro..tos save gerbiancios  biggrin.gif .. tik va gyvenimas visai kitoks nei skaitet knygutese..  cool.gif

Na manasis ne kitoks, vadinas gavau vyra verta grieko smile.gif negeria, neruko, sportuoja,nesimusa, mane myli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 03 24, 12:30)
Na manasis ne kitoks, vadinas gavau vyra verta grieko  smile.gif  negeria, neruko, sportuoja,nesimusa, mane myli  smile.gif

tai labai liuks.. reiskia patirties neturite tame,kad spresti kas ir kiek save gerbia kazka darydami arba negerbia... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 03 24, 14:30)
Na manasis ne kitoks, vadinas gavau vyra verta grieko  smile.gif  negeria, neruko, sportuoja,nesimusa, mane myli  smile.gif

Joo...uzsimetus siltus kailinius, siltai ant peciaus sedint aiskinti, kad net nuogai nusirengus butu nesalta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 03 24, 12:30)

Tikiu, kad turite itin svaria nuomone ir kitais klausimais. Pav., menopauzes keliamos problemos; isgyvenimai atradus savo homoseksualuma ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doremifa: 25 kovo 2010 - 11:50
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 03 24, 13:34)
tai labai liuks..  reiskia patirties neturite tame,kad spresti kas ir kiek save gerbia kazka darydami arba negerbia...  mirksiukas.gif

As nieko nesprendziu ir nesmerkiu. Kiekvienam savo. Tik zmones daznai pamirsta, kad problemas reikia spresti, o ne nuo ju begti
Papildyta:
QUOTE(Remigute @ 2010 03 25, 15:52)
As nieko nesprendziu ir nesmerkiu. Kiekvienam savo. Tik zmones daznai pamirsta, kad problemas reikia spresti, o ne nuo ju begti

Is kai kuriu moteru pasisakymu susidaro toks ispudis, kad i kaire eiti yra visiskai normalus dalykas g.gif liudna, kad siais laikais nebera svarbios moralines vertybes. Ypac jei i kaire eina t g.gif k del tokio dalyko, kaip pasitikejimo savim susigrazinima ..man pasitikejima savim sugrazina sportas, o kitai- ejimas i kaire. Kiekvienai savaip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 03 25, 14:56)

Jie ir sprendzia,savais metodais,tokiais kuriais mano esa teisinga spresti...jus gi problemas sprendziat knygutemis ir "uzsimerkimu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 03 25, 16:19)
Jie ir sprendzia,savais metodais,tokiais kuriais mano esa teisinga spresti...jus gi problemas sprendziat knygutemis ir "uzsimerkimu"  biggrin.gif

Ejimas i kaire- vienas is metodu problemom sprest? Kokia idomi mastysena biggrin.gif Matau Jus pavydite man, kad esu laiminga su savo vyru ir nereikia eit i kaire smile.gif as neturiu del ko uzsimerkt, mano akys placiai atmerktos smile.gif o kai iskyla problema ar nesutarimas, kartu ir sprendziam tai, o ne i svetimas lovas lendam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 03 25, 15:24)
Ejimas i kaire- vienas is metodu problemom sprest? Kokia idomi mastysena  biggrin.gif  Matau Jus pavydite man, kad esu laiminga su savo vyru ir nereikia eit i kaire  smile.gif  as neturiu del ko uzsimerkt, mano akys placiai atmerktos  smile.gif  o kai iskyla problema ar nesutarimas, kartu ir sprendziam tai, o ne i svetimas lovas lendam  smile.gif

jo labai lotuliukas.gif as jusu nepazistu ir man vienodai kokia jus ten ir ka jus ten... tokia mintis gali kilti tik jums lotuliukas.gif

ejimas i kaire? o ejimas i desine kaip jums? zinote toki buda? nemanau biggrin.gif juk knygutese apie tai neraso verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 03 25, 16:26)
jo labai  lotuliukas.gif as jusu nepazistu ir man vienodai kokia jus ten ir ka jus ten... tokia mintis gali kilti tik jums  lotuliukas.gif

ejimas i kaire? o ejimas i desine kaip jums? zinote toki buda? nemanau  biggrin.gif juk knygutese apie tai neraso  verysad.gif

Man jusu darosi gaila bigsmile.gif
Atsakyti