Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis gražino pasitikejima savimi ?

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 03 18, 11:51)
neeee,tokio kaip "ne laiku" jam nera... bus laikas bus.. oi jauciu bus  doh.gif ...
ruja zodziu  lotuliukas.gif

Kaip tu negraziai sakai -ruja .Nu kokia cia ruja ?Cia karstis musantis is vidaus ,noras prisilietimu prie apnuoginto svetimo vyro kuno ...nu ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 03 18, 13:07)
Kaip tu negraziai sakai -ruja .Nu kokia cia ruja ?Cia karstis musantis is vidaus ,noras prisilietimu prie apnuoginto svetimo vyro kuno ...nu ir t.t.  lotuliukas.gif

ai as megstu "astrius" pavadinimus biggrin.gif dar ne tokiu pavartoju biggrin.gif kraujui pavarynet informacija turi buti uh kokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 03 18, 12:10)
ai as megstu "astrius" pavadinimus  biggrin.gif dar ne tokiu pavartoju  biggrin.gif kraujui pavarynet informacija turi buti uh kokia  lotuliukas.gif

A ,nu tu jei kalbi apie lovos kalba ,tai jau taip ,tie astrus sakinukai jau labai kartais krauja uzkaitina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 03 18, 12:46)
Buk atsargi ,kad jis neissiverztu ne laiku  g.gif  Bet is kitos puses -nuostabus jausmas tas issiverzimas  biggrin.gif

Iš atvarto matau, kad jau tu veržiesi po truputį lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 03 18, 13:28)
A ,nu tu jei kalbi  apie lovos kalba ,tai jau taip ,tie astrus sakinukai jau labai kartais krauja uzkaitina  lotuliukas.gif

nu taip taip.. bet jie uzveda dar net nedaejus iki lovos reikalu.. ax.gif viena kita fraze,a la "nekalta" tokia ir reakcija turi jau bigsmile.gif susidomejusia "kas toliau" biggrin.gif
hm.. reik saules,silumos biski dar... o siaip viskas "paruosta" flirt.gif ania burbanti??? pasiruosus ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 03 18, 12:29)
Iš atvarto matau, kad jau tu veržiesi po truputį lauk biggrin.gif

dar esu negarantuota tuo biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 03 18, 12:31)

hm.. reik saules,silumos biski dar... o siaip viskas "paruosta"  flirt.gif ania burbanti??? pasiruosus ?  biggrin.gif

biggrin.gif gal biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu nieka nematau ,kad tas pastikejimas jums kiltu ?Visai apsnudot ,moteros ,a ka?
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 23, 14:27)
Nežinau ...vat užtat ir noriu pabandyti taip, o ne kitaip..  biggrin.gif  biggrin.gif Turbut kvaila butu taip pasielgti?  g.gif

Kvaila, aisku..o kuo vyras nebeitinka? g.gif
Papildyta:
O mano nuomone, esam ne suniukai, ne kiauliukai, ir kilus aistrai nebutina mautis kelnes. Turint mylima vyra pasonej reikia ir brangint tai. O norint nueit i kaire sustabdyt save. Stipresne ir pagarbos verta ta moteris,kuri sugeba pazabot savo aistra svetimavimui. Cia mano nuomone.. smile.gif Nueit i kaire yra lengviausia, o vat susitvarkyt santykius su vyru, kad vel butu jaunystes aistra, jau nelengva. Stiprios moterys nesirenka lengviausio kelio smile.gif
Atsakyti
Meiluzis nieko tikrai grazinti negali.
Jis tik gali sushikti gyvenima.
Kaip sako..neturejo boba bedos-nusipirko kiauli..
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 03 23, 13:49)
Nueit i kaire yra lengviausia

Na, nežinau, čia kaip kam.
Gal tau ir lengva, man tai atrodo, kad tai neįmanomai sunku...
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 03 23, 16:18)
Na, nežinau, čia kaip kam.
Gal tau ir lengva, man tai atrodo, kad tai neįmanomai sunku...

Man taip taip pat neimanoma, turejau galvoje, kad tai lengviausias kelias spresti nesusiklosciusius santykius ir taip ieskoti pasitikejimo savim susigrazinimo. Reikia ne i sona eiti, o spresti problemas namuose.
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 03 23, 12:51)
Meiluzis nieko tikrai grazinti negali.
Jis tik gali sushikti gyvenima.
Kaip sako..neturejo boba bedos-nusipirko kiauli..

Kaip kieno gyvenimiska patirtis ax.gif
Atsakyti