Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis gražino pasitikejima savimi ?

QUOTE(Laikinas @ 2010 02 23, 16:59)
Mieloji, aš neturiu priešų.  biggrin.gif Ir niekada jų neieškojau. Pastebiu, kad davatkiškiems be jų niekaip, bet tai ir nestebina... Gi jie kitokie...  biggrin.gif
Papildyta:

Sakai retas? O gal tai tik klaidingas stereotipas? Kiek jau čia tų vyrų šia prasme pažinai, kad tokioms išvadoms esi tikra?

As neesu tikra del visu mirksiukas.gif , bet sakykim is tu su kuriais man teko bendraut tik vienas atitiko mano poreikius. Lova nebuvo mano poreikis, o jiems pagrindinis reikalavimas
Atsakyti

i 
Temos neatitinkančios žinutės - pašalintos

Tema: ar meilužis gražino pasitikėjimą savimi?
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2010 02 25, 16:26)
Temos neatitinkančios žinutės - pašalintos

Žinai, Rita, neįsivaizduoju, kuom remiantis manai, kad tavasis šios temos suvokimas, kas atitinka jos problematiką, yra gerasnis bei teisingesnis...
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 02 26, 14:28)
Žinai, Rita, neįsivaizduoju, kuom remiantis manai, kad tavasis šios temos suvokimas, kas atitinka jos problematiką, yra gerasnis bei teisingesnis...

Kartais diskusijos labai nukrypsta neaisku kur, ir aiskinimasis kuris protingesnis gali buti tesiamas per A.Z smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2010 02 26, 17:41)
Kartais diskusijos labai nukrypsta neaisku kur, ir aiskinimasis kuris protingesnis gali buti tesiamas per A.Z smile.gif

Diskusijų nuokrypis yra normalus reiškinys. Ypač tokiomis temomis. Tačiau yra "suprantančių" kitaip. Jiems tokios temos sakytum apie bulvių pomėgį karštomis vasaros dienomis.
Tačiau koks mentalitetas, toks ir vertinimas. Brūkšt, ir ramu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2010 02 26, 17:41)
aiskinimasis kuris protingesnis gali buti tesiamas per A.Z smile.gif

nu matai, o aš tai ne apie tai...
Atsakyti
Oi norėč ,kad grazintu meiluzis man pasitikejima ,nes dabar kazkaip nelabai savimi pasitikiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 03 13, 16:16)
Oi norėč ,kad grazintu  meiluzis man pasitikejima ,nes dabar kazkaip nelabai savimi pasitikiu  biggrin.gif

Parašyčiau, aš tau...
Bet negaliu rašyt šitoj- šitaip išniekintoj temoj ...
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 03 13, 15:27)
Parašyčiau, aš tau...
Bet negaliu rašyt šitoj- šitaip išniekintoj temoj ...

flirt.gif irnesakyk.gif Sakyk ,nesistramuzink ..klausau idemiai biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2009 11 15, 16:15)
[turejau meiluzi keleta savaiciu, nes ex-draugas buvo usknises juodai..Meiluzis dave kazkoki vidini spindesi, dziaugsmo ir isdidumo jausma, jauciausi seksuali ir grazi:)

ir is kokios pelkes jus islendate? manoji sitaip savo pasikeltu pasitikejima, ilgai mane atsimintu, pragara zemeje sukurciau.... gun_bandana.gif gun_rifle.gif nono.gif
Atsakyti
idomus retorinis klausimas - pasitikejimas savimi grynai vidine asmenybes savybe ir jos ieskojimas isoreje is esmes yra pasmerktas zlugimui. taciau daug liaudies savo pasitikejimo matu laiko ne vidinius bruozus, o isorinus - ju tarpe ir sekspartneriu buvimas. tokiu atveju meiluzis pakeltu pasitikejima savimi - o 10 meiluzu dar labiau. manau, kad viso to virsus butu desimties meiluziu turejimas vienu metu, kad jie nieko nezinotu vieni apie kitus.
Atsakyti
QUOTE(pet1kfp @ 2010 03 14, 02:02)
ir is kokios pelkes jus islendate? manoji sitaip savo pasikeltu pasitikejima, ilgai mane atsimintu, pragara zemeje sukurciau.... gun_bandana.gif  gun_rifle.gif  nono.gif

Nu nu ,baik jau biggrin.gif is kur tu zinai kodel pas tavo zmona gera nuotaika ne is sio ne is to ? biggrin.gif Gal ji nusiziurejo ka nors ..gal laukia darbo dienos ,kad galetu JĮ pamatyti ?
Papildyta:
QUOTE(xxl @ 2010 03 16, 17:33)
manau, kad viso to virsus butu desimties meiluziu turejimas vienu metu, kad jie nieko nezinotu vieni apie kitus.

nesutinku ...geriau vienas ,bet geras ,nei 10 niekam tikusiu meiluziu biggrin.gif
Atsakyti