"Ar meilužis grąžino pasitikėjimą savimi? Jei myli savo vyrą ir esi mylima - ne, jei nemyli ar jauti meilės trūkumą - kažkiek. Ar buvo verta? Ne. Ar bent malonu buvo? Gal. Maloniausia ne pats pasimylėjimų procesas, dėl kurio ir reikalingi meilužiai, o dėmesys, tie skrajojantys drugeliai pilve, ruošimasis pasimatymams, puošimasis, intriga, paslaptis, jausmas, kad esi be galo graži ir geidžiama. Po tam tikro laiko tai baigiasi. Nors imk ir ieškok kito meilužio. Pasaka be galo.. Tačiau tai ne išeitis. Meilužis niekada nesugebės duoti to, ką duoda mylimas vyras. Ir tai dažniausiai supranti tik tada, kai dėl tavo nukrypimų į šoną tas mylimas vyras palieka šeimą ir tu dar ilgai jautiesi didžiausia pasaulyje kale " - žodžiai draugės, kadaise itin mėgusios grąžinti pasitikėjimą savimi meilužio glėbyje. Man šie žodžiai atvėrė akis. Ar atvers jums, mielosios, ir ar panorėsite, kad atvertų - čia jau kiekvienos asmeninis reikalas
QUOTE(milaknike @ 2010 02 07, 15:09)
Ar atvers jums, mielosios, ir ar panorėsite, kad atvertų - čia jau kiekvienos asmeninis reikalas
akis atverti butina,o kokiom priemonem tai daroma-jau kiekvieno reikalas... "aklam" gyventi labai baisu
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 02 07, 15:26)
akis atverti butina,o kokiom priemonem tai daroma-jau kiekvieno reikalas... "aklam" gyventi labai baisu
...bet "prisimerkus" kur kas smagiau
QUOTE(burbanti @ 2010 02 20, 20:45)
Tai ,mergiscios ,jei jau taip prisimerkus vaikscioti ,tai jokiu potencialiu meiluziu nebus galima pamatyti .Koks cia dziaugsmas,a?
a tam reikalui uztenka geros "uosles" gera meiluzi ir uzristom akim atskirsit
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 02 21, 11:03)
a tam reikalui uztenka geros "uosles" gera meiluzi ir uzristom akim atskirsit
Iš kvapo, sakai ? O kuom jis turi kvepėt?
Aš tai tik tiesioginio kontakto būdu galėčiau nustatyt, akys mane ne sykį yra apgavusios
QUOTE(juraga @ 2010 02 22, 11:56)
Iš kvapo, sakai ?
uosle- turejau perkeltine prasme...
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 02 22, 12:29)
uosle- turejau perkeltine prasme...
Na bet ir tiesiogine prasme tinka
QUOTE(burbanti @ 2010 02 22, 13:43)
.kai jau pamatai vyra ir galva pradeda suktis jam dar ne neprisilietus ,va
va sita as ir turejau omenyje.. tai ir yra "uosle",vidine,naturali...