Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis gražino pasitikejima savimi ?

QUOTE(juraga @ 2010 01 27, 12:16)
blink.gif  o kaip čia taip įmanoma, nesupratau  unsure.gif
tai gal dar šeimos nesat sukūrus? ar jis vienišas? susipainiojau...  doh.gif

Turbut Kezija vienisa,taigi jis jai kaip ir ne meiluzis,o vyras matyt turi seima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 01 27, 11:20)
Turbut Kezija vienisa,taigi jis jai kaip ir ne meiluzis,o vyras matyt turi seima  rolleyes.gif

O rupke .Tai bjaurastis ana butu ,jei kojas kilnoja pries vedusi vyra .Ajajai.. g.gif
Atsakyti
tipiska situacija - ji meiluze jam. del to ir persekioja, ir grazius zodzius sneka. dieve, dieve, kaip banalu viskas siam pasauly... ir neidomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 01 27, 12:28)
O rupke .Tai bjaurastis ana butu ,jei  kojas kilnoja pries vedusi vyra .Ajajai.. g.gif

kam cia rupi?? biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodo Kezija užsimaskavusi meilužė smile.gif
Atsakyti
Jo antra puse - ne mano atsakomybe. Jei maskuociaus, nezinotumet.
Atsakyti
QUOTE(Kezija @ 2010 01 27, 13:21)
Jo antra puse - ne mano atsakomybe.

tai jau tikrai..
svarbu tau iseina tie santykiai i gera,arba i nauda... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 01 27, 14:24)
tai jau tikrai..
svarbu tau iseina tie santykiai i gera,arba i nauda...  smile.gif

Esu su zmogum, kuris man patinka.
Atsakyti
QUOTE(Kezija @ 2010 01 27, 13:28)
Esu su zmogum, kuris man patinka.

biggrin.gif truksta dar, kad butumet su tuo, kuris nepatinka
Atsakyti
Ne tik as, ir JIS nori but su manim. As nieko nereikalauju: jokiu skyrybu ar pan. Jam nereikia aiskintis, apsimetineti, istoriju kurti.
Atsakyti
QUOTE(Kezija @ 2010 01 27, 13:44)
Ne tik as, ir JIS nori but su manim. As nieko nereikalauju: jokiu skyrybu ar pan. Jam nereikia aiskintis, apsimetineti, istoriju kurti.

Nu labai gerai,tik reik stebet kad neatsirastu priekaistai,nepasitenkinimas kazkoks... va tada pasirodo ta blogoji dalis tokiu santykiu... o jei sugebesit nesureiksminti jusu santykiu tai manau galima ilgai ir nuobodziai bendrauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kezija @ 2010 01 27, 13:44)

esate ideali meiluze wub.gif
Atsakyti