Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis gražino pasitikejima savimi ?

QUOTE(Doremifa @ 2010 01 22, 18:56)
Nerupi aniems. Pasakys, kad PMS bobai, tiek ir malonumo.

pykcio sankaupas paverskit aistra ir parups aniems viskas,net ir pms-ais susidomes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 01 22, 17:58)
pykcio sankaupas paverskit aistra ir parups aniems viskas,net ir pms-ais susidomes  lotuliukas.gif

Aha, jau reikia pykti kazkaip aistra paverst. Sunku... Ant bobikiu tai natura gali verst, ta, ka turi... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 22, 19:53)
Ir ka ana padare? Kaip jo meile nuzude?  g.gif
Cia reguliariai klausiama, kaip nustoti myleti, tai butu labai naudinga patirtis.

As tai neisivaizduoju, ka reiketu daryti, jei viena diena vyras taip pasakytu...  g.gif

vat nezinau g.gif gal leido jam eiti pas ja? gal kartu kazka nusprende? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 22, 19:18)
Aha, jau reikia pykti kazkaip aistra paverst. Sunku... Ant bobikiu tai natura gali verst, ta, ka turi... ax.gif

...užgniaužtas pyktis savam vyrui kažikaip lengviau aista virsta svetimam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 01 22, 16:0)
sutuoktiniai puikiai nugyveno gyvenimą. vyras ateina ir sako žmonai-gelbėk, padėk, aš įsimylėjau ir rauda... žmogus nebegalėjo su tuo susitvarkyti. ji padėjo. abu kartu iki šiol. aš už tokias pabaigas..

QUOTE(dange29 @ 2010 01 22, 18:29)
vat nezinau g.gif gal leido jam eiti pas ja? gal kartu kazka nusprende? unsure.gif

Kaip tai nezinote? Po pirmos zinutes buvau tikra, kad su zvake prie ju stovejote.. ax.gif

QUOTE(juraga @ 2010 01 24, 20:12)
...užgniaužtas pyktis savam vyrui kažikaip lengviau aista virsta svetimam  blush2.gif

Uzgniauztas pyktis nunuodija meile savam. O kadangi gera vieta ilgai tuscia nebuna, i jos vieta ateina meile svetimam.. As taip mastau. ax.gif
Nu bet jeigu persokam vidurini etapa, tada taip, pyktis savam = meile kitam. 4u.gif
O kol vyksta procesas, pasiguodziam ant kitu moteryciu galvu.. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 25, 11:36)
Kaip tai nezinote? Po pirmos zinutes buvau tikra, kad su zvake prie ju stovejote..  ax.gif

...čia man panašu, kad bus iš tos serijos "viena bobutė sakė..." gossip.gif
Atsakyti
Grazino. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kezija @ 2010 01 26, 19:26)

Va ,va ,va ...cia man jau idomu darosi biggrin.gif biggrin.gif ..Kaip grazino ?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 01 26, 22:10)
Va ,va ,va ...cia man jau idomu darosi  biggrin.gif  biggrin.gif  ..Kaip grazino ?

Jo susizavejimu, kai matydamas tave neatitraukia akiu ir deda i kelnes, nezino, ka kalbeti, springsta, ir persekiojimais myletis.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kezija @ 2010 01 26, 20:40)
Jo susizavejimu, kai matydamas tave neatitraukia akiu ir deda i kelnes, nezino, ka kalbeti, springsta, ir persekiojimais myletis.. mirksiukas.gif

O tai tau ,kaip vedusiai moterai,tie persekiojimai ramiai seimynini gyvenima gyvent netrukde?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 01 26, 23:15)
O tai tau ,kaip vedusiai moterai,tie persekiojimai ramiai seimynini gyvenima gyvent netrukde?

Jis man ne meiluzis, o as jam - meiluze. Man jis netrukdo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kezija @ 2010 01 27, 12:03)
Jis man ne meiluzis, o as jam - meiluze. Man jis netrukdo.  mirksiukas.gif

blink.gif o kaip čia taip įmanoma, nesupratau unsure.gif
tai gal dar šeimos nesat sukūrus? ar jis vienišas? susipainiojau... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 27 sausio 2010 - 11:17