Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis gražino pasitikejima savimi ?

QUOTE(suntea @ 2010 01 21, 19:25)
Hmmm. Jei jam teka seilės ir jis alpsta, tai labai galimas dalykas, kad jam užėjo epilepsijos priepuolis. Žmonės kartais tiesiog serga.

Cia ne medicinos paskaita. Mes cia kalbame apie meiluzius. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 01 21, 18:11)
Jei js varvina del kitos seile ir alpsta, vadinasi jis siekia fizinio kontakto.

Galbūt save varžo, bet manau, kad galų gale nebesusilaikytų... biggrin.gif

QUOTE(suntea @ 2010 01 21, 18:25)
Hmmm. Jei jam teka seilės ir jis alpsta, tai labai galimas dalykas, kad jam užėjo epilepsijos priepuolis. Žmonės kartais tiesiog serga.

thumbup.gif galima ir epilepsijos priepoliu tai pavadint biggrin.gif

QUOTE(dange29 @ 2010 01 21, 18:48)
, jei jau sitaip tai is karto jam lagaminas.

O jus pati sau priestaraujate... Jei tarkim aš "alpsčiau" dėl vyro vien nuo jo žvilgsnio, tai palinkėtumėt man sekmės- neva nieko tokio, jei nesimyliu... O savo vyrui jau lagaminą krautumėt. Tai kaip čia taip išeina g.gif ...juk abiem atvejais abu geidžia, bet nieko nedaro g.gif ar aš ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 01 21, 20:16)
Galbūt save varžo, bet manau, kad galų gale nebesusilaikytų...  biggrin.gif
thumbup.gif galima ir epilepsijos priepoliu tai pavadint  biggrin.gif
O jus pati sau priestaraujate... Jei tarkim aš "alpsčiau" dėl vyro vien nuo jo žvilgsnio, tai palinkėtumėt man sekmės- neva nieko tokio, jei nesimyliu... O savo vyrui jau lagaminą krautumėt. 

smile.gif
Kokie vyrai labiau geidzia svetimos, kvaili ar protingi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 01 21, 19:22)
smile.gif
Kokie vyrai labiau geidzia svetimos, kvaili ar protingi? smile.gif

Spėju, kad visiems pasitaiko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 21 sausio 2010 - 18:51
QUOTE(juraga @ 2010 01 21, 20:36)
Spėju, kad visiems pasitaiko...

As manau, kad kvaili dazniau nori.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 01 21, 20:16)
Galbūt save varžo, bet manau, kad galų gale nebesusilaikytų...  biggrin.gif
thumbup.gif galima ir epilepsijos priepoliu tai pavadint  biggrin.gif
O jus pati sau priestaraujate... Jei tarkim aš "alpsčiau" dėl vyro vien nuo jo žvilgsnio, tai palinkėtumėt man sekmės- neva nieko tokio, jei nesimyliu... O savo vyrui jau lagaminą krautumėt. Tai kaip čia taip išeina  g.gif  ...juk abiem atvejais abu geidžia, bet nieko nedaro  g.gif  ar aš ne taip supratau?

g.gif na, jei rimciau... seimoje idealu, kad nebutu jokiu susizavejimu kitais. jei nelaime tokia nutiko, krito kazkas i aki-vengti to zmogaus, daryti viska, kad ji pamirstum (kalbu apie darnia seima). jei atsiranda siekis su tuo treciuoju kazka nuveikt, tam atliekami kazkokie veiksmai-tai nepateisinama nei moteriai nei vyrui. tad lagaminas abiems.
Atsakyti
Laba, temos pavadinimas-ar meilužis gražino pasitikėjimą savimi/o kas jį atėmė? aš pasitikėjimą visur ir visada nešiojuos su savim biggrin.gif ir nereikia, kad kas jį grąžintų.....ar man būtina pasimylėti su kažkuo svetimu kad pasijausčiau įpatinga?ogi ne tongue.gif man patinka dėmesys per atstumą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 21, 20:54)
Laba, temos pavadinimas-ar meilužis gražino pasitikėjimą savimi/o kas jį atėmė?
gyvenimas biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif O man atrodo, kad gyvenimas nei duoda, nei atima, čia tik mes, žmonės...arba saugom ką turim, nešiojame savyje, arba išmėtom kur papuola g.gif Kai kas nesiseka, vadinam likimu, kai sekasi- laime blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 22, 10:51)
bigsmile.gif O man atrodo, kad gyvenimas nei duoda, nei atima, čia tik mes, žmonės...arba saugom ką turim, nešiojame savyje, arba išmėtom kur papuola g.gif Kai kas nesiseka, vadinam likimu, kai sekasi- laime blush2.gif

Jeigu kiekviena moteris brangintu savo vyra, jokiu meiluziu nereiketu.
Atsakyti
Taip, kai brangini ką turi-pasaulis šviesesnis atrodo.....tik aišku, kad tas branginimas būtų abipusis,,,,ir nieko nereikia
Atsakyti
Tada pasitaisysiu, jei kieviena moteris brangintu savo vyra ir atvirksciai, jokiu meiluziu nereiketu.
Didziausia laime meileje:myleti ir buti mylima.
Moterys, neieskokite meiluziu, mylekite ir gerbkite savus vyrus.Meile gimdo meile-neapykanta blogi. 4u.gif
Atsakyti