Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis gražino pasitikejima savimi ?

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 01 19, 13:55)
jei anksciau nei spejai kojas isskest pasitikejimo savimi neturejai-tai tas issketimas jo neturejima tik padidins,plius dades nusivylima ir grauzati,zodziu krahas  biggrin.gif ,ir atvirksciai jei buvai savimyla,pasitikinti savimi kale,tai du, trys ar n vyru sita kartele pakels dar auksciau  biggrin.gif
ar aiskeja kazkas,pupa uoga  bigsmile.gif

Nu va .Ar aisku jums ,nepasitikincios savimi po pasivartymu su svetimu moteru svetimais vyrais,kad jei visad tokios buvot ,tai ir mirsit tokiomis paciomis kaip ir esat biggrin.gif
Oi ..ilgai cia tu turejai aiskinti ,kol dasuto man biggrin.gif biggrin.gif
Darau isvada :jei jau nusprendei nerauginti ir pravedinti tarpuslauni -buk savimi pasitikinti ir galvok ,kad tau viskas iseis labai gerai ir aistringai g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 19 sausio 2010 - 14:02
QUOTE(burbanti @ 2010 01 19, 14:59)

Darau isvada :jei jau nusprendei nerauginti ir pravedinti tarpuslauni -buk savimi pasitikinti ir galvok ,kad tau viskas iseis labai gerai ir aistringai  g.gif  biggrin.gif

na dar kazkiek tai turi buti "iauge i krauja" biggrin.gif

pasitikejimas beje daugialypis yra...pvz as pasitikiu savim vienoj sferoje,bet galiu visiskai nevykele buti kitoje...taigi pasitikejimas savimi-yra paties su savim darbas,o ne kojyciu pakilnojimas pries viena ar kita sexa lotuliukas.gif ... tai tik treniruote kunui ir sielai zinoma devil.gif

vsio paskaita baigta..einu kavos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 01 19, 14:06)
na dar kazkiek tai turi buti "iauge i krauja"  biggrin.gif

pasitikejimas beje daugialypis yra...pvz as pasitikiu savim vienoj sferoje,bet galiu visiskai nevykele buti kitoje...taigi pasitikejimas savimi-yra paties su savim darbas,o ne kojyciu pakilnojimas pries viena ar kita sexa  lotuliukas.gif ... tai tik treniruote kunui ir sielai zinoma  devil.gif

vsio paskaita baigta..einu kavos  biggrin.gif

Nesuprask manes klaidingai .As visai nekalbu apie kitas sferas .Apsistojus esu ties tarpkojo rodymu svetimiems vyrams .Kiek as suprantu ,tai jei sugebi parodyti savo turini lotuliukas.gif svetimam ,tai oi kaip pasitiki savimi ..oi kaip pasitiki ...
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 01 19, 15:11)
.Kiek as suprantu ,tai jei sugebi parodyti  savo turini  lotuliukas.gif  svetimam ,tai oi kaip pasitiki  savimi ..oi kaip pasitiki ...

nu tada visos mes pasitikincios savimi,nes pas ginekologus tai lankomes,o jau kas jei ne jie ieina i mus giliai ir aiskiai ,su visom smulkmenom lotuliukas.gif
Atsakyti

! 
Pliurpalai ne į temą - pašalinti

Burbančiai, Paradoksualei ir neringutei22 - viešas įspėjimas, o apie tai, kas bus sekantį kartą - pačios puikiai žinot
Atsakyti
As nezinau kas buna, gal galit man paskyti?
As manau, kad meiluzis praskaidrina tamsias gyvenimo spalvas.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 01 19, 22:43)
As nezinau kas buna, gal galit man paskyti?
As manau, kad meiluzis praskaidrina tamsias gyvenimo spalvas.

Kuom praskaidrina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 01 20, 01:34)
Kuom praskaidrina?  g.gif

Savo graziom akytem bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2010 01 19, 21:52)
Pliurpalai ne į temą - pašalinti

Burbančiai, Paradoksualei ir neringutei22 - viešas įspėjimas, o apie tai, kas bus sekantį kartą - pačios puikiai žinot

As persiprasau (ir vel biggrin.gif ) Rita .Nu nezinau kas man uzeina ,kai ieinu i trecius biggrin.gif Toks juokas ima is kai kuriu temu ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 01 20, 01:08)
As persiprasau (ir vel  biggrin.gif  ) Rita .Nu nezinau kas man uzeina ,kai  ieinu i trecius  biggrin.gif  Toks juokas ima is kai kuriu temu ... biggrin.gif

oi, panasu, kad kazka idomaus praleidau biggrin.gif
linksma tema, ka cia ir pasakysi....

laba diena visom senom pazistamom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2010 01 20, 01:06)
oi, panasu, kad kazka idomaus praleidau biggrin.gif
linksma tema, ka cia ir pasakysi....

laba diena visom senom pazistamom ax.gif

Laba ,laba biggrin.gif ...Tai rezk savo nuomone apie svetimu vyru viliotojas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 01 20, 15:35)
Laba ,laba  biggrin.gif  ...Tai rezk savo nuomone apie svetimu vyru viliotojas  biggrin.gif

oh.... siame forume as tiek kartu pasisakiau apie meiluzes, kad jau kiek galima biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lai vilioja, jei tik norisi... irnesakyk.gif
Atsakyti