Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis gražino pasitikejima savimi ?

QUOTE(Medinis @ 2010 01 08, 20:35)
Ar tai tinka tik vyrams ar ir moterims?

... net man
Atsakyti
Visi mes vienodi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2010 01 08, 19:37)
... net man

Įdomu. Nes man netinka. Visos mano mylėtos moterys nebuvo prastesnės už buvusias.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 01 08, 20:40)
Įdomu. Nes man netinka. Visos mano mylėtos moterys nebuvo prastesnės už buvusias.

Reiškia - nemylėjot.
Atsakyti
Na ką, brūkštelsim raudonai biggrin.gif

Laikinas, Medinis ir alisia28, skaitydami forumo taisykles, turbūt nepastebėjo šio svarbaus punkto:

! 
II. Pažeidimai ir apribojimai
DRAUDŽIAMA:
5. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama. Tam jūs galite pasinaudoti mūsų pokalbių kambariu (chat'u)

Svingteveliai, Double_cat ir Moonte - viešas įspėjimas už pokalbius ne į temą ir dar aukščiau esančios taisyklės nepaisymą (sekantį kartą už tą patį bus asmeniniai įspėjimai)

! 
DRAUDŽIAMA:
4. Šiukšlinti - talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas;
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis

Asmeniškai nariui(-ei) Svingteveliai (čia išsakytą nuomonę nurašau nežinojimui ar kad dar nespėjote persiskaityti forumo taisyklių, ką primygtinai siūlau padaryti):

! 
DRAUDŽIAMA:
10. Draudžiama Forume klausimo, komentaro, prašymo forma aptarinėti Administracijos veiksmus (tiek veiksmus pritaikytus konkrečiam asmeniui, tiek ir bendrus, reguliuojančius viso Forumo veiklą). Forume gali būti aptariama bendra globalinė politika specialiai tam skirtose temose, kurias atidaro pati Administracija. Jeigu Jūs norite kažką pasakyti ar paklausti apie administracijos veiksmus, klauskite asmeniškai (el.paštu ar asmenine žinute)

Visiems aukščiau išvardintiems nariams: jeigu vėl pažeisite minėtas taisykles, jums bus skirti asmeniniai įspėjimai su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis

Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2010 01 07, 20:18)
Na, kai jau tikrai mire, tai ir del meiluzio sazine neturetu grauzti. Abieju.

g.gif Kazkur esu skaiciusi labai gera vienos forumietes pasisakyma siuo klausimu .Ji pasake vyrui :man laikas keisti poziuri i seima ir jei savaitgaliais nebus sekso -isitaisysiu meiluzi .Ir del to visiskai nesijausiu kalta .
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 01 10, 18:25)
g.gif Kazkur esu skaiciusi labai gera vienos forumietes pasisakyma siuo klausimu .Ji pasake vyrui :man laikas keisti poziuri i seima  ir jei savaitgaliais nebus sekso -isitaisysiu meiluzi .Ir del to visiskai nesijausiu kalta .

O tada vyrukas isitaisys meiluze eileinemis darbo dienomis
O kur seima ?
Atsakyti
QUOTE(swingteveliai @ 2010 01 11, 13:32)
O tada vyrukas isitaisys meiluze eileinemis darbo dienomis
O kur seima ?

Ne ,cia kalba visiskai ne apie vyra .Cia kalba eina apie moteri ,kuri is vyro negauna tiek ,kiek jai reikia .Cia ,greiciau ,moteris isitaisys meiluzi(-e).O tau ,ziuriu , norisi,kad tik viskas kartu butu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 11 sausio 2010 - 13:36
QUOTE(burbanti @ 2010 01 11, 13:34)
Ne ,cia kalba visiskai ne apie vyra .Cia kalba eina apie moteri ,kuri is vyro negauna tiek ,kiek jai reikia .Cia ,greiciau ,moteris isitaisys meiluzi(-e).O tau ,ziuriu , norisi,kad tik viskas kartu butu  biggrin.gif

NA jau tokie mes:)
VAlgyt kartu vaiku daryt kartu i kaire irgi kartu smile.gif beja i kaire mes nevaikstom smile.gif
Mes geriau einam i swinga:)
Supratau ka TA moteris norejo pasakyt smile.gif
Tik as sakau kas bus po to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(swingteveliai @ 2010 01 11, 14:37)

Mes geriau einam i swinga:)

cia dar klausimas ar tai nera neistikimybe.
tai,kad jus matote ir toleruojate keitimasi partneriais, bei taip mylites, tai dar nereiskia kad esate istikimi ir nemeluojate viens kitam
juk istikimybe sekse , mano akimis-seksas su tuo paciu partneriu g.gif
as vadinciau tai nukrypimu nuo normos, standarto.arba nauja norma, standartu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2010 01 11, 13:42)
cia dar klausimas ar tai nera neistikimybe.
tai,kad jus matote ir toleruojate keitimasi partneriais, bei taip mylites, tai dar nereiskia kad esate istikimi ir nemeluojate viens kitam
juk istikimybe sekse , mano akimis-seksas su tuo paciu partneriu  g.gif
as vadinciau tai nukrypimu nuo normos, standarto.arba nauja norma, standartu  cool.gif

Blin idomus diskutuoti kas bus tas bus smile.gif
Pasalins topika tai pasalins smile.gif
TAme ir yra esme kola mes kartu tai ne isdavyste kai jau mes pardesime meluoti va tada jau bus negerai smile.gif
Dabar ketimaisi partneriais yra lygevertis:)
kitaip tariant pora +pora:)
Tokiu atveju visask isvis gerai:)
ir jokiu pavydu:)
Sakykim tai nauja norma jai tai priimtina:)
Bet jai staiga parsidetu kas nors kita tai jau butu laikoma isdavyste smile.gif
NA sunku cia man viska papasakoti smile.gif
cia reikia dikusiju foram gyvai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 01 11, 14:34)
Cia kalba eina apie moteri

Kas apie ką eina? Moteris reikia "tvarkyt" tokiu intensyvumu, kad tokiose temose ne tik, kad nesireikštų, bet ir jųjų pusėn pažiūrėt nenorėtų. tease.gif
Atsakyti