Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis gražino pasitikejima savimi ?

QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 23, 13:53)
Taip ,taip ...tu teisi ...NORIU MEILUZIO!  lotuliukas.gif

O nebijai, kad sąžinė užgrauš negyvai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2009 11 23, 14:04)
O nebijai, kad sąžinė užgrauš negyvai  g.gif ?

ta juoda maza reik stalciuj palikt biggrin.gif

o siaip buna zmoniu kurie gimsta be sitos ydos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2009 11 23, 14:04)
O nebijai, kad sąžinė užgrauš negyvai  g.gif ?

Jau daėdė ta sąžinė ...negyvai ...Nu kiek gi galima... kai susensiu - tada ne laikas jau bus galvoti.Vat laukiu ..laukio to ,kuris mane pažabos lotuliukas.gif ,o i tuos katinus ,kurie glaustosi aplink kojas... ne kiekvienos skoniui tokie .Jei jau isitaisyti meiluzi ,tai tik toki is kurio glebio nenoretusi pabegti ... Teisingai sakau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 23, 14:13)
tai tik toki is kurio glebio nenoretusi pabegti ... Teisingai sakau?  biggrin.gif

nelabai,bet gerai.. biggrin.gif jei susirasi toki nuokurio begti nesinores,tai bus tada big trouble biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 11 23, 14:15)
nelabai,bet gerai..  biggrin.gif jei susirasi toki nuokurio begti nesinores,tai bus tada big trouble  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif Negasdink tu manes ...bet kitokio meiluzio nenoriu ... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti princiesa: 23 lapkričio 2009 - 13:29
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 11 23, 14:09)
o siaip buna zmoniu kurie gimsta be sitos ydos  biggrin.gif

...visur pasitaiko klaidų biggrin.gif

QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 23, 14:13)
Jei jau isitaisyti meiluzi ,tai tik toki is kurio glebio nenoretusi pabegti ... Teisingai sakau?  biggrin.gif

Sutinku, visiškai teisingai. Bet kaip pavojinga...galima ir kelio į namus neberast... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2009 11 23, 14:20)

Sutinku, visiškai teisingai. Bet kaip pavojinga...galima ir kelio į namus neberast...  ax.gif

Nežinau ...vat užtat ir noriu pabandyti taip, o ne kitaip.. biggrin.gif biggrin.gif Turbut kvaila butu taip pasielgti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 23, 14:27)
Nežinau ...vat užtat ir noriu pabandyti taip, o ne kitaip..  biggrin.gif  biggrin.gif Turbut kvaila butu taip pasielgti?  g.gif

Va, va biggrin.gif
Mane irgi ta pati problema kankina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2009 11 23, 14:31)
Va, va  biggrin.gif
Mane irgi ta pati problema kankina  biggrin.gif

Oi ...tik nesakyk ,kad ištvirkus esi ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 23, 14:38)
Oi ...tik nesakyk ,kad ištvirkus esi ?  biggrin.gif

Oi, ne taip pasakiau biggrin.gif
Ne problema mane kankina, o galimas tavo iškelto klausimo sprendimo variantas būtų labai įdomus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2009 11 23, 14:42)

biggrin.gif biggrin.gif Ištvirkus ,ištvirkus esi ...čia pirštais nesukiotum palei žemę ,jei nebūtum tokia pati kaip aš ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 23, 13:27)
Nežinau ...vat užtat ir noriu pabandyti taip, o ne kitaip..  biggrin.gif  biggrin.gif Turbut kvaila butu taip pasielgti?  g.gif

arba geras,arba jokio,anee? biggrin.gif
Atsakyti