Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis gražino pasitikejima savimi ?

QUOTE(Laikinas @ 2010 01 07, 16:33)
......... net aukščiausios kalėjimų užtvaros jų negarantuoja.

ugum, ką, matyt, vaizdžiai iliustruoja "Kalėjimo bėgliai", ar kaip ten jie... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2010 01 07, 16:20)
Na matot, esat visapusiškai pasiruošusi ir geidžianti. Belieka ištiesti ranką ir... nuskinti tą obuolį...  wub.gif
Nuoširdžiausiai linkiu tai padaryt artimiausiu laiku ir be jokių skrupulų. Galų gale, tai pati saldžiausia nuodėmė, ir dar toli gražu ne mirtina...  biggrin.gif

Mielas Laikinas,

As jusu nesuprantu. Zinoma, tai menka beda, bet butu malonu, jei paaiskintumete. ax.gif
Siandien man norejosi: likti lovoje; pusryciams sukirsti 200g sokolado; issakyti virsininkei ka apie ja galvoju; pabuciuoti kolega; nusipirkti suknele, kilima, batelius ir rankine. Viso to as norejau, bet nepadariau, nes yra dalyku, kuriu man norisi labiau ir visko suderinti neimanoma.

A jus kaip? Darote kas uzeina ant seiles? O gal slapta manote, kad Juraga yra jusu nusiziureta moteriske, blizginanti i jus akutes ir niekaip nesiryztanti nusideti? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Laikinas @ 2010 01 07, 16:33)
Garantijų niekur nėra. Jokios priesaikos, sutartys, net aukščiausios kalėjimų užtvaros jų negarantuoja. Tik smertis...

Jeigu nori potyrių, išgyvenimų, polėkių ekstazės - eik ten, kur dar nebuvęs, imk tai, ko neturėjęs, neklausyk tų, kurie jau nurimę, neskaičiuok to, ko dar neturi...
Į sveikatą!!!
Papildyta:

Be abejo, ir netgi labai nuoširdžiai...  mirksiukas.gif

Garantiju nera, yra tikimybe. Pasekmiu, komplikaciju tikimybe..

Ten, kur dar nebuvome, nebutinai pieno upes teka. Gal ten siukslynas dvokiantis??

Ir ar tikrai ten dar nebuvome? Ar ne is meiles teketa buvo, ar vyro negeista, ar pries ji nieko netureta ?....
Atsakyti
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 07, 17:53)
Mielas Laikinas,

norisi labiau ir visko suderinti neimanoma.

A jus kaip?

Jums norisi kai ko labiau? Na tai ir puiku, siekit to "labiau", kur problema? Pvz: Nesuvalgėt šokolado? O kodėl nesuprantu? Gal todėl, kad norit nesustorėt? Jeigu taip, tai tą norą ir įgyvendinot. O gal todėl, kad norėjot sutaupyt? Irgi įgyvendinot... Ar klystu? bigsmile.gif

Aš nekalbu apie norus, kurie verti išsireiškimo "ant seilės". Tai vaikiški norai. Jie praėję. Ir, beje, vaikams meilužių nereik.

O apie mane, tai prašom: ilgai varžiau save visokiomis moralinėmis normomis, pareigomis, vadovavausi nusistovėjusiais stereotipais, buvau sąžiningas mokesčių mokėtojas ir pan. Ir ką? O gi nieko. Mažiau turėjau nei dabar. Ir džiaugsmo, ir materialinio gerbūvio, ir sveikatos, ir laiko, ir draugų. Dabar į pasaulį žiūriu savo akimis. Patinka. mirksiukas.gif

Sako kažkur kažkokios krizės? Nematau... biggrin.gif

Beje, dėl Juragos: Jūs klystat, ji kelia man pagarbų įspūdį. Ir jokių piktų ar geidulingų kėslų.
Papildyta:
QUOTE(something else @ 2010 01 07, 17:38)
ugum, ką, matyt,  vaizdžiai iliustruoja "Kalėjimo bėgliai", ar kaip ten jie... smile.gif

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 07, 17:53)
Garantiju nera, yra tikimybe. Pasekmiu, komplikaciju tikimybe..

Tokia pati kaip ir bet kurioje situacijoje, bet kokios doros rėmuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laikinas: 07 sausio 2010 - 17:04
Kartais paprasčiausiai primena - kokia tu žavi ir geidulinga wub.gif po to vėl gyveni savo gyvenimą smile.gif su savigarba manau tai nesusiję .
Atsakyti
as nuosirdziai jums visiems linkiu surasti gerus vyrus/moteris, gerus meiluzius/meiluzes, kad jie butu svabiausia JUSU VERTI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia28: 07 sausio 2010 - 17:14
QUOTE(Laikinas @ 2010 01 07, 17:03)
1.Jums norisi kai ko labiau? Na tai ir puiku, siekit to "labiau", kur problema? Pvz: Nesuvalgėt šokolado? O kodėl nesuprantu? Gal todėl, kad norit nesustorėt? Jeigu taip, tai tą norą ir įgyvendinot. O gal todėl, kad norėjot sutaupyt? Irgi įgyvendinot... Ar klystu?  bigsmile.gif

2.O apie mane, tai prašom: ilgai varžiau save visokiomis moralinėmis normomis, pareigomis, vadovavausi nusistovėjusiais stereotipais, buvau sąžiningas mokesčių mokėtojas ir pan. Ir ką? O gi nieko. Mažiau turėjau nei dabar. Ir džiaugsmo, ir materialinio gerbūvio, ir sveikatos, ir laiko, ir draugų. Dabar į pasaulį žiūriu savo akimis. Patinka.  mirksiukas.gif

1. Neklystate, ne. Bet ar su meiluziais ne tas pats? Norisi nauja kuna pazint, vel isimylejimo virpuli patirti, bet norisi ir seima issaugoti. Garantiju, jau sutarem, nera jokiu. Gali vyras suzinoti, o gal trokstamasai kaimynas yra, bendradarbis ar virsininkas? Imoneje gal ramiai ir ilgai norisi dirbt? Kuri nora tenkinti? Svarbesni? Kuris svarbesnis? Stabilumas, pagrindas po kojom ar virpuliai ir sirdeles klyksmas?
Stabilumas? A sirdele vistiek klykia? Tegu ja velniai.............

2. Jums gerai. Gal ir man kada taip bus. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(alisia28 @ 2010 01 07, 17:13)
as nuosirdziai jums visiems linkiu surasti gerus vyrus/moteris, gerus meiluzius/meiluzes, kad jie butu svabiausia JUSU VERTI.

Kaip zinot, kiek verta as ir kiek - jis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 07, 18:16)
1. Bet ar su meiluziais ne tas pats?
2. Jums gerai. Gal ir man kada taip bus.  smile.gif

1. Taip, tas pats, bet tik tuo atveju, jeigu tai darysi protingai. Ką darai neprotingai, tas ir kelia komplikacijas, ir nesvarbu kokioje gyvenimo srityje.
2. Net neabejoju. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 07, 18:18)
Kaip zinot, kiek verta as ir kiek - jis? g.gif

Niekaip, tai beviltiškas reikalas visada vedantis į destrukciją.
Atsakyti
Kaip reikia daryti protingai?

Pagal Jurgi ir kepure.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 01 07, 18:27)
Kaip reikia daryti protingai?

Jeigu nežinai, tai ir nedaryk - tai ir bus protingai.

Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2010 01 07, 17:21)
Ką darai neprotingai, tas ir kelia komplikacijas, ir nesvarbu kokioje gyvenimo srityje.

Na va verysad.gif. Maniau, kad zinote stebuklinga buda kaip viska suderinti. Maniau, pagaliau galesiu ramiai uzsiveisti meiluzi. wub.gif
Bet ne. Stebuklu nebuna. verysad.gif

Protas ir yra stabdis sioje situacijoje. Tik per prota susidaro situacijos "noriu, galiu, nedarau". Jei nepatiriate seksualinio bado ir neieskote naujo sutuoktinio, tureti meiluzi yra neprotinga. Neprotingas elgesys = komplikacijos.

Sudie, drugeliai... angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doremifa: 07 sausio 2010 - 18:51
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 07, 19:51)

Taip, stebuklų nebūna, būna tik stebukladariai. Iki... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 07, 20:51)
Na va  verysad.gif. Maniau, kad zinote stebuklinga buda kaip viska suderinti. Maniau, pagaliau galesiu ramiai uzsiveisti meiluzi.  wub.gif 
Bet ne. Stebuklu nebuna.  verysad.gif

Protas ir yra stabdis sioje situacijoje. Tik per prota susidaro situacijos "noriu, galiu, nedarau". Jei nepatiriate seksualinio bado ir neieskote naujo sutuoktinio, tureti meiluzi yra neprotinga. Neprotingas elgesys = komplikacijos.

ir gyvensite burbedama tongue.gif
Atsakyti