Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis gražino pasitikejima savimi ?

QUOTE(Laikinas @ 2010 01 07, 10:44)
pasitikėjimo negali būti savimi, kaip ir negali būti nepasitikėjimo savimi.

Jūs kėsinatės perrašyti asmens raidos psichologiją? smile.gif
anyway, nepaisant totalaus nusikalbėjimo, mane žavi Jūsų veržlumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 07, 12:53)
Jūs kėsinatės perrašyti asmens raidos psichologiją? smile.gif
anyway, nepaisant totalaus nusikalbėjimo, mane žavi Jūsų veržlumas smile.gif

Taip, kėsinuosi, tik neperrašyt, o turėt savo nuomonę. Ir mano nuomonė nesikerta su Jūsų minima "istorija". Mes nesame akademinės diskusijos rėmuose, juolab - ne josios retorikos taisyklėse. Pabandykit tai įrėmint į abstraktų suvokimą ir mažiau vadovautis vadovėline teorija. Bus gyvesnis bendravimas ir spalvingesnis pasaulis. biggrin.gif

Beje, tam tikruose kuluaruose vis garsesni šurmuliai apie daugelio "raidų istorijų" perrašymo būtinybę. Negirdėjot, neskaitėt? bigsmile.gif

Tarp kitko, negalėtumėt atsakyt, kodėl avatare atsukusi nugarą? Ką ten rašo apie panašius atvejus tam tikros teorijos, a? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 06, 17:19)
Pavirsutiniska vienok. Pasisypsote, lengvai malonu tuokart, bet nieko is esmes nesidaro.
Antra vertus - rami galva.  g.gif

Gal, ir rami, viena vertus g.gif , bet kita vertus- oi kokia nerami rolleyes.gif .... keliai linsta, savitvardos resursai silpsta... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 07 sausio 2010 - 13:16
QUOTE(juraga @ 2010 01 07, 14:16)
keliai linsta, savitvardos resursai silpsta...  biggrin.gif

Ar dažnai?
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2010 01 07, 14:19)
Ar dažnai?

Aš silpna moteriškė... biggrin.gif
Ar nuo to paaiškės, ar galimas meilužystės aktas galėtų pakelt pasitikėjimą savimi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 07 sausio 2010 - 13:25
QUOTE(juraga @ 2010 01 07, 14:24)
Aš silpna moteriškė...  biggrin.gif
Ar nuo to paaiškės, ar galimas meilužystės aktas galėtų pakelt pasitikėjimą savimi?

O kuo tas "(ne)pasitikėjimas" pasireiškia? Gal kalbat apie elementarų kompleksavimą? biggrin.gif

Meilužyste galite pasitikrinti save ir išbandyti. Galų gale, būtų patenkintas smalsumas ir įgauta patirtis.

Aš viena žinau - jeigu norisi, reikia ir turėti. Mama gamta taip moko. Nebent nori, o negali, tuokart reikia pakentėt kol praeis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2010 01 07, 13:07)
Pabandykit tai įrėmint į abstraktų suvokimą ir mažiau vadovautis vadovėline teorija.

Ką ten rašo apie panašius atvejus tam tikros teorijos, a?  bigsmile.gif

Man stinga fantazijos, kad žalią spalvą matyčiau kaip oranžinę smile.gif

Pažodžiui nepacituosiu, bet daugmaž: "Kokia žavinga moteris!" flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 07, 14:46)
Man stinga fantazijos,  kad žalią spalvą matyčiau kaip oranžinę  smile.gif

Pažodžiui nepacituosiu, bet daugmaž: "Kokia žavinga moteris!" flirt.gif

biggrin.gif Aha, stinga, nes nei žalios, nei oranžinės spalvos neegzistuoja... biggrin.gif

Na taip, žavinga, nepatikėsit, tačiau atsakymą nuspėjau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laikinas: 07 sausio 2010 - 13:50
QUOTE(Laikinas @ 2010 01 07, 14:33)

Aš viena žinau - jeigu norisi, reikia ir turėti. Mama gamta taip moko. Nebent nori, o negali, tuokart reikia pakentėt kol praeis...  biggrin.gif

O ka daryt, jei nori ir gali (meiluzis uz duru su rozemis stovi), bet savigarba neleidzia ?
Atsakyti
QUOTE(murzius @ 2010 01 07, 14:50)
O ka daryt, jei nori ir gali (meiluzis uz duru su rozemis stovi), bet savigarba neleidzia ?

Tai gal asiliškas užsispyrimas? Kokia dar ten savigarba gali tokiems maloniems norams spyriotis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(murzius @ 2010 01 07, 13:50)

o prie ko čia savigarba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2010 01 07, 14:33)
O kuo tas "(ne)pasitikėjimas" pasireiškia? Gal kalbat apie elementarų kompleksavimą?  biggrin.gif

Meilužyste galite pasitikrinti save ir išbandyti. Galų gale, būtų patenkintas smalsumas ir įgauta patirtis.

Aš viena žinau - jeigu norisi, reikia ir turėti. Mama gamta taip moko. Nebent nori, o negali, tuokart reikia pakentėt kol praeis...  biggrin.gif

Įdomu, kokie galimi savipatikros meilužyste rezultatai?

...O jei noriu, galiu, bet ... blink.gif kas čia- pasitikėjimo savim trūkumas, ar kompleksai? biggrin.gif
Atsakyti