Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis gražino pasitikejima savimi ?

QUOTE(juraga @ 2010 01 06, 16:03)
Ko gero nėra geresnių vyru už "gerbėjus"- gera nuotaika garantuota  bigsmile.gif ir jokių trukdžių...

Pavirsutiniska vienok. Pasisypsote, lengvai malonu tuokart, bet nieko is esmes nesidaro.
Antra vertus - rami galva. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 06, 17:16)
Jis duoda jai, kad ji duotu jam.  biggrin.gif

Jis "paima" ją tik todėl, kad ji "priima" jį...
Papildyta:
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 06, 17:19)
Antra vertus - rami galva.  g.gif

Na kodėl ji turi būti nerami? Tik todėl, kad baiminamasi pastot ar užsikrėst? Tai čia ne problema, gi XXI amžiuj gyvenam. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2010 01 06, 16:17)
O kada kas nors vyksta ne mainų priežastimi? Gi visa gamtos pusiausvyra tuo grįsta...  biggrin.gif

Nugi taip. Norejau pasakyti, kad moteriske nemano, kad potencialus meiluziai laksto laukais ieskodami kam cia suteikti malonumo, kuriai reikia pasitikejima uzkelt.
Ana sako, kad noredamas kazka gauti, turi ir pats duoti. Arba sukurti iliuzija, kad duosi.
Kai imi kazka konkretaus mainais uz iliuzija, gauni naudos.
Papildyta:
QUOTE(Laikinas @ 2010 01 06, 16:22)
Jis "paima" ją tik todėl, kad ji "priima" jį...
Papildyta:

Na kodėl ji turi būti nerami? Tik todėl, kad baiminamasi pastot ar užsikrėst? Tai čia ne problema, gi XXI amžiuj gyvenam.  biggrin.gif

Tema ne apie tai, ar meiluzis padejo numalsinti seksualini alki. Kalba apie pasitikejima savimi, saviverte. Gal as naivi, gal mano rutu vainikelis dar ne galutinai nudziuves, bet as neisivaizduoju, kaip fizine meile su atsitiktiniu vyru gali pakelti saviverte?
Jei meiluzis, jei ne prostitute, tai butinai yra kazkiek jausmu, traukos, aistros, vadinkite kaip norite. O tai butinai kazkiek susuka prota, kas nera labai gerai, nors ir malonu.
Atsakyti
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 06, 17:16)
Arba nepilnametes.
Cia, manau, kalbama apie mainus. Jis duoda jai, kad ji duotu jam.  biggrin.gif

Moralines ar materialios?

Materialiai aš pakankamai apsirūpinusi, man jos kaip ir nereikia. Labiau moralinės.

Jau ir pati minėjau, norint gauti, turi ir pats duoti biggrin.gif Bet tai nebūtai yra jau grynas išnaudojimas ar tik naudos siekimas. Jei abiems gerai, tai manau lygiavertūs mainai tongue.gif

Aš tiesiog palyginau abu savo atvejus, kur pirmame jau tikrai vaikinas norėjo daug naudos, pats į tai mažai investuodamas ax.gif Šis atvejas jau kitoks, ir pati matyt pasimokiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 06, 17:27)
Ana sako, kad noredamas kazka gauti, turi ir pats duoti. Arba sukurti iliuzija, kad duosi.

Aš mąstau truputį kitoniškai, aš misliju, kad susiuosčiusi pora turi gerą šansą potyriams ir svaiginantiems atradimams. Bet be jokių garantijų. Kai tik ieškoma išankstinė nauda ar išskaičiavimas, arba keliamos kažkokios sąlygos - tai jau komercija, prostitucija arba buitinio komforto sprendimo būdas.
Atsakyti
QUOTE(Anew @ 2010 01 06, 16:34)
Jau ir pati minėjau, norint gauti, turi ir pats duoti  biggrin.gif Bet tai nebūtai yra jau grynas išnaudojimas ar tik naudos siekimas. Jei abiems gerai, tai manau lygiavertūs mainai  tongue.gif

Aš tiesiog palyginau abu savo atvejus, kur pirmame jau tikrai vaikinas norėjo daug naudos, pats į tai mažai investuodamas  ax.gif Šis atvejas jau kitoks, ir pati matyt pasimokiau  rolleyes.gif

Kazkodel man sunku jus suprasti.

Papildyta:
QUOTE(Laikinas @ 2010 01 06, 16:35)
Aš mąstau truputį kitoniškai, aš misliju, kad susiuosčiusi pora turi gerą šansą potyriams ir svaiginantiems atradimams. Bet be jokių garantijų. Kai tik ieškoma išankstinė nauda ar išskaičiavimas, arba keliamos kažkokios sąlygos - tai jau komercija, prostitucija arba buitinio komforto sprendimo būdas.

Mano susiuostymo patirtis rodo, kad tai yra nevaldomas procesas. Geriausiu atveju galima uzlauzti stabdzius ir kankintis, kol praeis. Todel visiskai pritariu jusu issakytai minciai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 06, 17:44)
Kazkodel man sunku jus suprasti.

Aš kaip ir neprašau supratimo ax.gif Na tiesiog ši situacija tokia, kad kol kas abu mėgaujamės tuo, kuo matyt mums trūksta, be jokių įsipareigojimų, garantijų ir pažadų...
Atsakyti
QUOTE(Anew @ 2010 01 06, 16:49)
kol kas abu mėgaujamės tuo, kuo matyt mums trūksta, be jokių įsipareigojimų, garantijų ir pažadų...

O buna kitaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2010 01 06, 15:46)
Jūs pabandykit suvokt ką parašiau, o ne tai ką sugebėjot perskaityt. 

Jūs kaskart taip skausmingai reaguojate susipainiojęs savų minčių labirinte! Tik kad, kaip pats sakėte, mažai čia ką nustebinsite tuo dramatizmu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 06, 19:16)
Jūs kaskart taip skausmingai reaguojate susipainiojęs savų minčių labirinte! Tik kad, kaip pats sakėte, mažai čia ką nustebinsite tuo dramatizmu smile.gif

Skausmingai!? biggrin.gif Dramatizmu!? biggrin.gif Nustebinsiu!? biggrin.gif Jūs psichologijos guru? lotuliukas.gif Vargu, greičiau vieniša moteris besikalbanti su savimi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laikinas: 07 sausio 2010 - 09:34
Drįstu manyti, kad Jums meilužė pasitikėjimo savimi nesugrąžino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 07, 10:42)
Drįstu manyti, kad Jums meilužė pasitikėjimo savimi nesugrąžino smile.gif

Ai, manykit kiek patinka, negi kainuoja? biggrin.gif
Man linksma stebėt kaip Jūs apibendrinančiai vertinat žmogų iš kelių sakinių, ir tų pačių daugiau sukurptų pramogai... Bet vertinat. O tai ir norėjau įrodyt.

O dėl pasitikėjimo savimi, tai miela nepažįstamoji, pasitikėjimo negali būti savimi, kaip ir negali būti nepasitikėjimo savimi. Mes vienalytės asmenybės. Nebent Jūs esant ne savo kūno šeimininkė arba jis Jumis nepasitiki... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Verčiau jau pasibučiuokim...ir pabandykim pasitikėti vienas kitu... bigsmile.gif

Atsakyti