Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis gražino pasitikejima savimi ?

QUOTE(something else @ 2010 01 03, 18:44)
O kodėl pasitikėjimas savimi Jums neatrodo normali kasdienė būsena?

O kaip gali atrodyti normalu tai-ko neturi Ponas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 03, 18:44)
O kodėl pasitikėjimas savimi Jums neatrodo normali kasdienė būsena?

Pasitikėjimas savo žiniomis ir kompetencija tam tikrose srityse man yra normali ir kasdienė būsena. Ir tai atsispindi kitų vertinimuose. Todėl gyvenime netenka iracionaliai nieko įtikinėt ir gaišti abejonėms dėl savivertės lygio (jeigu toks egzistuoja).

Šiame sviete mažai ką nustebinsi emocionalumu, na, nebent naminius gyvūnus ir miesčioniškas varnas...

Esu patyręs, kad kuo mažesnis pažinimas, tuo paviršutiniškesnis suvokimas, kuo suvokimas paviršutiniškesnis, tuo daugiau tenka save vertinti ir guostis, kad esi vertesnis nei yra iš tikrųjų. Ir aplinka jau tuokart kaltesnė...

Sėkmės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 01 03, 14:34)
is to seka, kad moteris(vyras) turintis meiluzi (e) nera visiskai laimingas zmogus...

Nu jau ne .Ar moteris yra nelaiminga ,jei turi du vyrus?Kaip tik ,kad (manau ) labai patenkinta ana biggrin.gif Amziais issikrovusi ir su ramia nervu sistema...nuo iskrovos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2010 01 03, 18:47)
Pasitikėjimas savo žiniomis ir kompetencija tam tikrose srityse man yra normali ir kasdienė būsena. Ir tai atsispindi kitų vertinimuose.

Jūs teisingai pastebite - atsispindi. Bet nėra tų kitų sukuriamas. Kitaip sakant, patvirtinate mano išsakytą teiginį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 03 sausio 2010 - 21:30
QUOTE(Laikinas @ 2010 01 03, 19:47)
Esu patyręs, kad kuo mažesnis pažinimas, tuo paviršutiniškesnis suvokimas, kuo suvokimas paviršutiniškesnis, tuo daugiau tenka save vertinti ir guostis, kad esi vertesnis nei yra iš tikrųjų. Ir aplinka jau tuokart kaltesnė...

Sėkmės.  mirksiukas.gif

Nuo kada žinojimas ir nepasitikėjimas savimi tiesiogiai proporcingi? Šaunu, kai žmogus pasitiki savimi ir žino, ko jis vertas- pelnytai.
O aplinką kaltint tik tokie kaip paksius gali...
Atsakyti
Turejau tokiu vienkartiniu nuklydimu, bet jie suteikdavo ne tik pasitikejimo savimi... cool.gif

Zinot toki pasakyma...kai isimyli, tai laksto drugeliai pilve wub.gif

Vat tie drugeliai su kitais, priverte suprasti, kad kazko truksta su SB. Neseniai pradejom tai spresti, sekasi puikiai thumbup.gif smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2010 01 06, 01:18)
Turejau tokiu vienkartiniu nuklydimu, bet jie suteikdavo ne tik pasitikejimo savimi...  cool.gif
Zinot toki pasakyma...kai isimyli, tai laksto drugeliai pilve  wub.gif
Vat tie drugeliai su kitais, priverte suprasti, kad kazko truksta su SB. Neseniai pradejom tai spresti, sekasi puikiai  thumbup.gif  smileysex.gif

Tai tu meilužius įsimylėdavai?
Atsakyti
Pabandysiu ir aš atsakyti į šį užduotą klausimą..

Taip, iš dalies gražino rolleyes.gif
Nes kai gyveni santuokoje su vyru, daugelis dalyku tampa kasdieniniai ir savaime suprantami... Mažiau girdi pagyrų dėl pasikeitusios išvaizdos, mažiau daromi įvairūs siurprizai. Netikėtos gėlės, dovanėlės ir panašūs dalykai...
O tiesiog su laiku to pasigendi, nors ir pats mažiau tai darai..
O meilužis įpučia naujų vėjų, pasijauti pastebėta, reiškia dar trauki vyrus. Pasijauti graži, patraukli blush2.gif Nežinosi aišku, kiek tiesios ir jie sako, nu bet..
Tiesiog pajauti daug dėmesio, atidumo. Kartais to ir tereikia, kad akys labiau žybėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anew @ 2010 01 06, 16:07)
Pabandysiu ir aš atsakyti į šį užduotą klausimą..

Taip, iš dalies gražino  rolleyes.gif
Nes kai gyveni santuokoje su vyru, daugelis dalyku tampa kasdieniniai ir savaime suprantami... Mažiau girdi pagyrų dėl pasikeitusios išvaizdos, mažiau daromi įvairūs siurprizai. Netikėtos gėlės, dovanėlės ir panašūs dalykai...
O tiesiog su laiku to pasigendi, nors ir pats mažiau tai darai..
O meilužis įpučia naujų vėjų, pasijauti pastebėta, reiškia dar trauki vyrus. Pasijauti graži, patraukli  blush2.gif Nežinosi aišku, kiek tiesios ir jie sako, nu bet..
Tiesiog pajauti daug dėmesio, atidumo. Kartais to ir tereikia, kad akys labiau žybėtų  mirksiukas.gif

Na bet dėmesys iš aplinkinių vyrų ir seksas su meilužiu- du skirtingi dalykai. Ar dėmesį rodo tik meilužis?
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 01 06, 16:20)
Na bet dėmesys iš aplinkinių vyrų ir seksas su meilužiu- du skirtingi dalykai. Ar dėmesį rodo tik meilužis?

Tikrai su jumis sutinku. Tai du skirtingi dalykai. Dėmesio sulaukiame ir taip iš vyrų, kurie nėra ir nebus niekada meilužiai. Tai tiesiog aplinkos vyrai..
Aišku priklauso ir nuo pačio meilužio, kaip ir jis rodo dėmesį ax.gif Kaip jis moka tave prisivilioti, kad pasiduotum pagundai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anew @ 2010 01 06, 16:27)
Tikrai su jumis sutinku. Tai du skirtingi dalykai. Dėmesio sulaukiame ir taip iš vyrų, kurie nėra ir nebus niekada meilužiai. Tai tiesiog aplinkos vyrai..
Aišku priklauso ir nuo pačio meilužio, kaip ir jis rodo dėmesį  ax.gif Kaip jis moka tave prisivilioti, kad pasiduotum pagundai  ax.gif

tai vat, man toks klausimas, ar neužtenka tiesiog aplinkinių dėmesio, kad akys žibėtų g.gif , ar būtinai tam reikia meilužio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 06 sausio 2010 - 15:33
QUOTE(juraga @ 2010 01 06, 16:33)
tai vat, man toks klausimas, ar neužtenka tiesiog aplinkinių dėmesio, kad akys žibėtų  g.gif , ar būtinai tam reikia meilužio?

Jei yra meilužis, tikriausiai neužtenka.. unsure.gif Nes jei pasitenkintus, to tikrai nebūtų ax.gif
Atsakyti