Atsakant i tema - man ne
Intrigos inese, virpuliuko kazkokio... Jei meiluzis tik pasimylejimams... gal kazkiek tuo momentu pakelia saviverte, nes jauti, kad patinki, kad esi geidziama... bet bendroj sumoj sudejus viska: esi eiline keksele, lendanti i svetima "darza" ir rankiojanti nuo kito stalo atliekamus trupinius, nesvarbu tai butu kailiniai, deimantai ar bukietas zibuciu... vistek esi tam "brangiausiajam" "trecia, penkta, astuoniolikta", kokia grazi, protinga ar zavi butum, bet realiai nu nesugebi susirasto sau tinkamo vyro... Vienas, tarkim, namuose knarkia ir i tave demesio nekreipia, o su situo valkiojiesi pakampemis - viesbuciai, kaimo turizmas, priemiestiu viezbutukai, tariamos komandiruotes, seminarai... kad kas "nepagautu", nesisaipytu, vaiku pirstais nebadytu, kad jo zmona su sluota kupros nepakedentu.... Cia galima ilgai postringaut apie tai, kad tas vyras kiaule kaltas, jis isipareigojes - tu ne... arba mano seimoj blogas vyras ir tas kitas paguoda - atgaiva. Bobuciu pasakos bei saves pateisinimas, kad ramiau miegoti butu... reikalo esme lieka ta pati - likuciu nuo kitu stalo rankiojimas/paslapciom nesimas is savo trobos... o "pagrindini patiekala" abiem atvejais suziaumoja kiti
Bet tai tik mano subjektyvi nuomone
[quote=Spiglys777,2009 12 01, 19:14]
Labai panasiai ir as galvoju . Sunku ka ir bepridurti..
Labai panasiai ir as galvoju . Sunku ka ir bepridurti..
QUOTE(Spiglys777 @ 2009 12 01, 19:14)
Atsakant i tema - man ne :D
Intrigos inese, virpuliuko kazkokio... Jei meiluzis tik pasimylejimams... gal kazkiek tuo momentu pakelia saviverte, nes jauti, kad patinki, kad esi geidziama... bet bendroj sumoj sudejus viska: esi eiline keksele, lendanti i svetima "darza" ir rankiojanti nuo kito stalo atliekamus trupinius, nesvarbu tai butu kailiniai, deimantai ar bukietas zibuciu... vistek esi tam "brangiausiajam" "trecia, penkta, astuoniolikta", kokia grazi, protinga ar zavi butum, bet realiai nu nesugebi susirasto sau tinkamo vyro... Vienas, tarkim, namuose knarkia ir i tave demesio nekreipia, o su situo valkiojiesi pakampemis - viesbuciai, kaimo turizmas, priemiestiu viezbutukai, tariamos komandiruotes, seminarai... kad kas "nepagautu", nesisaipytu, vaiku pirstais nebadytu, kad jo zmona su sluota kupros nepakedentu.... Cia galima ilgai postringaut apie tai, kad tas vyras kiaule kaltas, jis isipareigojes - tu ne... arba mano seimoj blogas vyras ir tas kitas paguoda - atgaiva. Bobuciu pasakos bei saves pateisinimas, kad ramiau miegoti butu... reikalo esme lieka ta pati - likuciu nuo kitu stalo rankiojimas/paslapciom nesimas is savo trobos... o "pagrindini patiekala" abiem atvejais suziaumoja kiti :)
Bet tai tik mano subjektyvi nuomone :D
Intrigos inese, virpuliuko kazkokio... Jei meiluzis tik pasimylejimams... gal kazkiek tuo momentu pakelia saviverte, nes jauti, kad patinki, kad esi geidziama... bet bendroj sumoj sudejus viska: esi eiline keksele, lendanti i svetima "darza" ir rankiojanti nuo kito stalo atliekamus trupinius, nesvarbu tai butu kailiniai, deimantai ar bukietas zibuciu... vistek esi tam "brangiausiajam" "trecia, penkta, astuoniolikta", kokia grazi, protinga ar zavi butum, bet realiai nu nesugebi susirasto sau tinkamo vyro... Vienas, tarkim, namuose knarkia ir i tave demesio nekreipia, o su situo valkiojiesi pakampemis - viesbuciai, kaimo turizmas, priemiestiu viezbutukai, tariamos komandiruotes, seminarai... kad kas "nepagautu", nesisaipytu, vaiku pirstais nebadytu, kad jo zmona su sluota kupros nepakedentu.... Cia galima ilgai postringaut apie tai, kad tas vyras kiaule kaltas, jis isipareigojes - tu ne... arba mano seimoj blogas vyras ir tas kitas paguoda - atgaiva. Bobuciu pasakos bei saves pateisinimas, kad ramiau miegoti butu... reikalo esme lieka ta pati - likuciu nuo kitu stalo rankiojimas/paslapciom nesimas is savo trobos... o "pagrindini patiekala" abiem atvejais suziaumoja kiti :)
Bet tai tik mano subjektyvi nuomone :D
viskas labai į vienus vartus.
QUOTE(Team @ 2009 12 03, 12:16)
viskas labai į vienus vartus.
Aha. Jeigu tik taip būtų, tai toks dalykas kaip meilužiai/-ės neegzistuotų
as kadangi jo9meiluzio0 neturiu tai negaliu pasakyt ar grazina ar sumazina bet as tam dalykuij nesirysciau man gana vieno bet gero mano akim ziurint svarbu gauti tai ko nori kada nori ir kiek nori tada ir meiluziu nereikia
QUOTE('Rovena' @ 2009 11 15, 16:11)
Norejau paklausti, ar tos kurios turejo, turi meiluzi ar vienkartinius nuotykius, įgavo daugiau pasitikejimo savimi ar atvirksciai, nusivyle, sąžinė graužė ir pan. ?
Kai kurios nuejo gydytis ligu, kai kurios - fanaru, kuriuos zmonos ar meiluzio uosvienes itaise, kai kurios - vakarais namie nedega sviesos, kad plyta neiskristu. Kuriom kaip. Visaip
QUOTE(ieva2 @ 2009 12 03, 14:07)
Kai kurios nuejo gydytis ligu, kai kurios - fanaru, kuriuos zmonos ar meiluzio uosvienes itaise, kai kurios - vakarais namie nedega sviesos, kad plyta neiskristu. Kuriom kaip. Visaip
Na kam jūs taip baisiai? Ir ar verta save pačią žeminti dėl vyro, kuris po svetimas p... landžioja?
QUOTE(ieva2 @ 2009 12 03, 14:07)
na jums ir nesiseka
QUOTE(mylimuke @ 2009 12 03, 14:09)
Na kam jūs taip baisiai? Ir ar verta save pačią žeminti dėl vyro, kuris po svetimas p... landžioja?
Saves zeminti neverta. Tiek sutuoktinei del meiluzes, tiek meiluzei del kazkokio priklydusio dedes. Nors...cia kaip kam Vienos didziuojasi, kad esa meiluzes, kai kurie vyrukai - raso i knygele sexo partneriu gausa, tada kitos su dziaugsmu dauzo langus.
Laimingos meiluzes nepazistu.
Papildyta:
QUOTE(juraga @ 2009 12 03, 14:11)
na jums ir nesiseka
kodel? Kad langus isdauze>?
QUOTE(ieva2 @ 2009 12 03, 14:17)
kodel? Kad langus isdauze>?
aha, nors kita vertus, nėr to blogo, kas neišeitų į gerą, bus proga naujus susidėt
na jis dar ne meiluzis bet gali juo greit tapt,vien musu draugiskas bendravimas,jo demesys,zodziai grazino man pasitikejima savimi,priverte pasitempt ir pasijust grazia,geidziama,seksualia,idomia......
QUOTE(ingridukas @ 2009 12 03, 19:46)
na jis dar ne meiluzis bet gali juo greit tapt,vien musu draugiskas bendravimas,jo demesys,zodziai grazino man pasitikejima savimi,priverte pasitempt ir pasijust grazia,geidziama,seksualia,idomia......
O kai santykiai baigsis, vėl jausiesi baisi, negraži, kvaila ir neįdomi?