Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

QUOTE(dovyda @ 2009 08 25, 13:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jau kaip prajuokinai!!  thumbup.gif situacija lotuliukas.gif o man irgi labai grazu, as rodau rodau savo MB, ziurek koks siulas, ziurek, koks paveikslas,  jis jau priprates prie mano aikciojimu, tai tik mhm pasako...  lotuliukas.gif gal , kad mes tiek prisiziurim tu spalvu ir pacios esam spalvingai nuotaikingos  drinks_cheers.gif

Nu tikrai nuo tiek spalvu akis raibsta ir kyla ūpas biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
gaila ne mano čia turtas, bet va kiek viena siuvinėtoja siūliukų turi bigsmile.gif čia jei pamenat toks lenkiškas puslapis būdavo labai fainas kur tokia moterytė rodydavo procesus savo darbų ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 25, 13:07)
Nu tikrai nuo tiek spalvu akis raibsta ir kyla ūpas biggrin.gif

Beje, tai buvo pirmas pasimatymas. tongue.gif Paskui pagalvojau, kad as fool.gif, bet jei jau vyrukas noretu buti su manim, tai tegu taikosi su mano liga. smile.gif
Jo, as kartais siaip sau issitraukiu dezutes, atsidarau ir pasiziuriu, ypac, kur zalios spalvos. Tikrai upas pakyla. Na kitos savo papuosalus traukiasi, kitos batu kolekcija, o as siulgalius. biggrin.gif

Noreciau tos lenkes kolekcija sutvarkyti. Mane hipnozuojamai veikia siulu sukimas ant tu laikikliu. rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek daug bigsmile.gif Bet žiuriu čia visokiausiu firmu g.gif
Vargšeliai tie siulai, gaila man jų biggrin.gif
Niekad taip nepasielgčiau su siulais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 26, 21:51)
Noreciau tos lenkes kolekcija sutvarkyti. Mane hipnozuojamai veikia siulu sukimas ant tu laikikliu. rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš irgi kaifuoju sukdama siūliukus biggrin.gif paskutinį kartą gavau siuntinį su 80 vnt., tai visą vakarą džiaugiausi, vyniojau, rūšiavau ir dėliojau į dėžutes cool.gif
Atsakyti
Kaip smagu buti tarp sesiu ligoniu. biggrin.gif Kas daugiau supras apie vepsojima i siulus ir megavimasi, medziagu grozi, siulu sukima, lankeliu subtilybes, melynus markerius ir kitokius mums svarbius vejus. gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 26, 23:09)
Kaip smagu buti tarp sesiu ligoniu.  biggrin.gif Kas daugiau supras apie vepsojima i siulus ir megavimasi, medziagu grozi, siulu sukima, lankeliu subtilybes, melynus markerius ir kitokius mums svarbius vejus.  gossip.gif

Kažin kada aš iš tos ligos išbrisiu doh.gif
Byjau kas dėsis toliau bigsmile.gif
Jei dabar siulus karučiais tempiu thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 26 rugpjūčio 2009 - 21:14
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 26, 22:12)
Kažin kada aš iš tos ligos išbrisiu doh.gif

žinok, vaistų nuo šios ligos dar niekas neišrado ir neišras, tai nepagydoma liga schmoll.gif gali trumpam atostogas pasiimt, bet anksčiau ar vėliau vis tiek grįši prie siuvinėjimo, iš patirties sakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 08 26, 21:30)
žinok, vaistų nuo šios ligos dar niekas neišrado ir neišras, tai nepagydoma liga  schmoll.gif gali trumpam atostogas pasiimt, bet anksčiau ar vėliau vis tiek grįši prie siuvinėjimo, iš patirties sakau  biggrin.gif

Tai jau tikrai. Aš tik kryžiavot dabar pradėjau, bet ankščiau- tai siuvinėjau ir šešėliniu, ir peltakiais, ir adinuke (rišelje). Dar keli darbeliai yra pusiniais kryželiais, tvarkydama spintą radau užkištus.
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 08 26, 23:30)
žinok, vaistų nuo šios ligos dar niekas neišrado ir neišras, tai nepagydoma liga  schmoll.gif gali trumpam atostogas pasiimt, bet anksčiau ar vėliau vis tiek grįši prie siuvinėjimo, iš patirties sakau  biggrin.gif

siuvineju gal tik puse metu, nei karto nesu nei vieno darbelio numetus, ir jokiu atostogu dar nebuvo, mama žiuri kad jau prasti darosi, sako ale prigyjo tau tas siuvinejimas doh.gif o mano drauge tai siuvineja "po blatu" kai "ikvepimas " ateina, viena darbeli yra per puse metu padarius ir dar kokius 5 pradejus schmoll.gif man mamos butu gaila, turbut jin man didžiausias paspirtis, nes ji perka siulus ir rezultato kaip niekad laukia, o apvilt nesinori, dar turiu šaunia tetą, kuri visad siuliuku paštu pasiunčia, taipogi pati siuvineja, jau ale koki 20 metu ti tiksliai bigsmile.gif tai visi irgi tokios tetos nori lotuliukas.gif O del vaistu - tai matyt niekas dar nebande išradinet, nes patys i kryželius galvą pasinėrę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, na ir lobių čia pas jus prisižiūrėjau. Bet ir širdelei geriau pasidarė, kad pasirodo ne aš viena tokia lotuliukas.gif Kai tik pradėjau siuvinėt, tai spalvas dėliodavau į atskirus maišelius (žali, mėlyni, geltoni ir t.t.) Na bet su laiku vis žiūriu siūlų daugėja daugėja ir kaip tik gavau dovanų plastikinius pagaliukus ir įmautes, tai visus siūlus gražiai susitvarkiau. Dabar turiu DMC dvi papkutes, Anchor vieną papkutę, Madeiros irgi vieną ir dar viena, kur siūlai be numerių. ax.gif Šiaip visas mano siuvinėjimo lobynas sudėliotas į tris komodos stalčius. Rytoj dieną nufotografuosiu ir įkelsiu pasižiūrėt mirksiukas.gif nes juk būtų nesąžininga, jei nepasirodyčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 27, 20:02)
Sveikutės, na ir lobių čia pas jus prisižiūrėjau. Bet ir širdelei geriau pasidarė, kad pasirodo ne aš viena tokia  lotuliukas.gif Kai tik pradėjau siuvinėt, tai spalvas dėliodavau į atskirus maišelius (žali, mėlyni, geltoni ir t.t.) Na bet su laiku vis žiūriu siūlų daugėja daugėja ir kaip tik gavau dovanų plastikinius pagaliukus ir įmautes, tai visus siūlus gražiai susitvarkiau. Dabar turiu DMC dvi papkutes, Anchor vieną papkutę, Madeiros irgi vieną ir dar viena, kur siūlai be numerių.  ax.gif Šiaip visas mano siuvinėjimo lobynas sudėliotas į tris komodos stalčius. Rytoj dieną nufotografuosiu ir įkelsiu pasižiūrėt  mirksiukas.gif nes juk būtų nesąžininga, jei nepasirodyčiau  blush2.gif

labai nekantriai lauksiu tavojo lobyno 4u.gif kaip idomu g.gif
Atsakyti