Dantiste
Kaip fainaii
Matau, kavos puodelį siuvineji
Neblogas fotelis
drafe
Ir aš norėčiau tiek siuvinejimo žurnalų turėt
Ir aš norėčiau tiek siuvinejimo žurnalų turėt
Nu va ir mano inventorius, jis pas mane guli tvarkingai spintoje- tai teko iškrauti ant lovos.
Žurnalai:
Rinkinukai:
Audiniai:
Siūlai ir lankeliai:
Žurnalai:
Rinkinukai:
Audiniai:
Siūlai ir lankeliai:
QUOTE(Florestina @ 2009 08 24, 14:04)
Nu va ir mano inventorius, jis pas mane guli tvarkingai spintoje- tai teko iškrauti ant lovos.
nu irgi nemažą turtą sukaupus
QUOTE(Florestina @ 2009 08 24, 14:04)
na pas tave ir turtai,ypac zurnalu labai daug,pas mane truputi maziau yra
Papildyta:
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 24, 13:05)
as dauguma zurnalu pirkau rusu knygyne ir vagos knygyne,tai ten gali pasidairyti ir tu
Florestina
Neblogas lobis tavo
drafe
O kai pirksiu mokyklai pratybas, butinai apsižiūresiu
Neblogas lobis tavo
drafe
O kai pirksiu mokyklai pratybas, butinai apsižiūresiu
QUOTE(drafe @ 2009 08 24, 14:23)
as dauguma zurnalu pirkau rusu knygyne ir vagos knygyne,tai ten gali pasidairyti ir tu
Mano dalis iš Vilniaus knygų mugės. O taip pat pasidairau spaudos kioskuose, retai pasitako, bet pasitaiko rusiškų žurnalų. Dar būna kioske Skalvijos kino centre ir randarbių parduotuvėse.
na ir geriai pas jus mergaites
TOLI tai pats patsai paciausias- sakyciau visas LOBYNAS
ai dar kazkuri teiravosi, kur pirkau juoda aida, kur idomiai supakuota, tai Siuvinejimo magijoj
ai dar kazkuri teiravosi, kur pirkau juoda aida, kur idomiai supakuota, tai Siuvinejimo magijoj
QUOTE(dovyda @ 2009 08 24, 19:51)
Galeciau eiti i anoniminiu priemoniu siuvinejimui pirkti bureli.
Esu tikra ligone-dar, dar, dar.
Nors galutinai sau pripazinau, kai pas mane atejo vyrukas. Na tipo kaip ir kaimynu pasimatymas. Sakau jam-einam i mano kambari, kai ka parodysiu. Berniukui akutes zybt zybt. O as istraukiau jam savo siulu kolekcija, kuria ta dien kaip tik papilde nauja siunta. Bet man taip nuosirdziai grazu tie visi siulai dezuteses.
Toli
Man taip patinka siuvinėjimo siūlai,o įpač tada, kai jie gražiai sudelioti
Norėjau tokios temos kad galėčiau pavarvinti seilę
Žėkit kiek siūlu radau
Man taip patinka siuvinėjimo siūlai,o įpač tada, kai jie gražiai sudelioti
Norėjau tokios temos kad galėčiau pavarvinti seilę
Žėkit kiek siūlu radau
QUOTE(Toli @ 2009 08 24, 23:40)
Galeciau eiti i anoniminiu priemoniu siuvinejimui pirkti bureli.
Nors galutinai sau pripazinau, kai pas mane atejo vyrukas. Na tipo kaip ir kaimynu pasimatymas. Sakau jam-einam i mano kambari, kai ka parodysiu. Berniukui akutes zybt zybt. O as istraukiau jam savo siulu kolekcija, kuria ta dien kaip tik papilde nauja siunta. Bet man taip nuosirdziai grazu tie visi siulai dezuteses.
jau kaip prajuokinai!! situacija o man irgi labai grazu, as rodau rodau savo MB, ziurek koks siulas, ziurek, koks paveikslas, jis jau priprates prie mano aikciojimu, tai tik mhm pasako... gal , kad mes tiek prisiziurim tu spalvu ir pacios esam spalvingai nuotaikingos