Ok, didesne dalis mano lobio. Nemegstu nei papuosalu, nei man skuduru daug reikia, bet jau siuvinejimo atvzilgiu esu apzora.
Na va, siulai, apie 300 Anchor, o maiseliuose sudeliotuosiuose grubiai pagal pagrindines spalvas-likuciai is rinkiniu, rinkiniai, kurie niekada netapo paveikslais, dovanos is siuvinejimo zurnalu, etc.
Mano medziagu atsargos ir mylimiausi lankeliai. Nereikia man jokiu pastatomu, ar didesniu. Super kokybe.
Cia dalis mano spaudos. Papkeje laikau man labiausiai patikusias schemas is siuvinejimo zurnalu. Salia atviruku vadinami blanks su vokais, bukletukai.
Mano kambario aksesuaras-amerikietiskas siuvinejimo kalendorius. Per savaite-po 5 schemas. Schemos pobaises, kaip pacios matot, bet kai po Nauju Metu kaina numazino nuo 20 euru iki 4, nebeatsispyriau ir saziningai kasdien po schema nesu siukslyno link.
Cia paskutiniai, uz kuriu uzkliuvo akis. Nesenai prisiminiau, kad senai pirkau magnetine lenta schemai su magnetukais, tai bandau naudoti. Ir dar mano megiamiasias krepselis, kuriame laikau tuo metu siuvinejamus darbus, kadangi siuvineju ne po viena ar du tuo paciu metu.
kaip sakiau, turiu dar daugiau, bet uzteks siam kartui.
Papildyta:Ai, o dar paskutineje fotkeje matyti dezute. cia mano isradimas-kai siuvineju didesni paveiksla, toj dezuteje yra virs 20 skyreliu. As i juos susidedu spalvas, o ant vidines dangio puses uzsiklijuoju lipdukus, kur kokia spalva. labai patogu, nes nereikia nuvynioti nuo kazko ar vel atgal ant spalvu skirtuko risti. tiesiog imi is skyrelio.