Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

QUOTE(dovyda @ 2009 08 22, 19:10)
mano aidos atsargos thumbup.gif user posted image

kaip įdomiai aida supakuota smile.gif kur tokią pirkai? smile.gif

astulios turtai taip gražiai pavyzdingai sudėlioti bigsmile.gif
Atsakyti
mano mažas turtas smile.gif :
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Kaip tvarkingai pas jus viskas sudeliota. Mano "tvarka" pamatytumet tai infarktas istiktu lotuliukas.gif Bet zadu ir as susisistemint viska kada nors. O laikant siulus uzvyniotus ant tu kartoniuku, ar jie nenusipesioja? Vat galvoju kuris variantas geriausias butu. Tie kartoniukai patogu atrodo, kazkaip nesinori simtu maisiuku apsikraut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 08 23, 19:18)
mano mažas turtas  smile.gif

mažas? swoon.gif man su savuoju prieš tavąjį tik po rudeniniais lapais slėptis lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Dantiste @ 2009 08 23, 19:45)
O laikant siulus uzvyniotus ant tu kartoniuku, ar jie nenusipesioja?

kaip suprast, nenusipešioja? g.gif aš juos vynioju ant tų kartoninių babinų ir vargo nematau, viskas gražiai lieka mirksiukas.gif
Atsakyti
Dantiste
Butinai nufotografuok ir ikelk čia ax.gif
Tyli_tyla
Labai viskas tvarkinga pas tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 08 23, 19:52)
mažas? swoon.gif man su savuoju prieš tavąjį tik po rudeniniais lapais slėptis  lotuliukas.gif

nu jau nu jau biggrin.gif nedidelis turtas, bet užtenka kolkas.
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 23, 19:58)
Labai viskas tvarkinga pas tave  wub.gif

ne taip viskas paprasta - susitvarkiau prieš pasirodant hihihi.gif siūlų maišiukus gan dažnai tenka iš naujo susidėliot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 08 23, 21:49)
ne taip viskas paprasta - susitvarkiau prieš pasirodant  hihihi.gif siūlų maišiukus gan dažnai tenka iš naujo susidėliot  smile.gif

Taip jau su tais maišeliais buna lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bėje, šiandien bandžiau susidėtsiulus i foto albuma, bet ne tas schmoll.gif
Albumas kažkos išsipūtes unsure.gif
Nepatogu man nei kiek, gerai kad nesugalvojau visu iškart persidėt o tik vėliau pažėt kai ten jie g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 23, 19:55)
Taip jau su tais maišeliais buna lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bėje, šiandien bandžiau susidėtsiulus i foto albuma, bet ne tas schmoll.gif
Albumas kažkos išsipūtes unsure.gif
Nepatogu man nei kiek, gerai kad nesugalvojau visu iškart persidėt o tik vėliau pažėt kai ten jie g.gif

Esu išbandžius ir maišelius ir plastmasinius ilgus laikiklius. Mano manymu visgi tie kartoniniai popierėliai - geriausi. Nuo ilgų laikiklių paprastai nukrenta etiketės, ištraukt - įdėt irgi ne visada kantrybės užtenka, o ir vietos užima pakankamai nemažai. Užvynioti siūlo galą galima - bet ir nusivynioja, ir kartais rasti kurioj vietoj užvyniojai sudėtinga (siūlo galiuką) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2009 08 23, 22:00)
Esu išbandžius ir maišelius ir plastmasinius ilgus laikiklius. Mano manymu visgi tie kartoniniai popierėliai - geriausi. Nuo ilgų laikiklių paprastai nukrenta etiketės, ištraukt - įdėt irgi ne visada kantrybės užtenka, o ir vietos užima pakankamai nemažai. Užvynioti siūlo galą galima - bet ir nusivynioja, ir kartais rasti kurioj vietoj užvyniojai sudėtinga (siūlo galiuką) biggrin.gif

Aš tai siulus vinioju ant ričiu ir dedu i maišeli,jokie albumai ar laikikliai neprigyjo schmoll.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 23 rugpjūčio 2009 - 20:19
Ok, didesne dalis mano lobio. Nemegstu nei papuosalu, nei man skuduru daug reikia, bet jau siuvinejimo atvzilgiu esu apzora. blush2.gif
user posted imageuser posted image
Na va, siulai, apie 300 Anchor, o maiseliuose sudeliotuosiuose grubiai pagal pagrindines spalvas-likuciai is rinkiniu, rinkiniai, kurie niekada netapo paveikslais, dovanos is siuvinejimo zurnalu, etc.
Mano medziagu atsargos ir mylimiausi lankeliai. Nereikia man jokiu pastatomu, ar didesniu. Super kokybe. smile.gif
user posted image user posted image
Cia dalis mano spaudos. Papkeje laikau man labiausiai patikusias schemas is siuvinejimo zurnalu. Salia atviruku vadinami blanks su vokais, bukletukai.
Mano kambario aksesuaras-amerikietiskas siuvinejimo kalendorius. Per savaite-po 5 schemas. Schemos pobaises, kaip pacios matot, bet kai po Nauju Metu kaina numazino nuo 20 euru iki 4, nebeatsispyriau ir saziningai kasdien po schema nesu siukslyno link. rolleyes.gif
Cia paskutiniai, uz kuriu uzkliuvo akis. Nesenai prisiminiau, kad senai pirkau magnetine lenta schemai su magnetukais, tai bandau naudoti. Ir dar mano megiamiasias krepselis, kuriame laikau tuo metu siuvinejamus darbus, kadangi siuvineju ne po viena ar du tuo paciu metu.

kaip sakiau, turiu dar daugiau, bet uzteks siam kartui.
pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif
Papildyta:
Ai, o dar paskutineje fotkeje matyti dezute. cia mano isradimas-kai siuvineju didesni paveiksla, toj dezuteje yra virs 20 skyreliu. As i juos susidedu spalvas, o ant vidines dangio puses uzsiklijuoju lipdukus, kur kokia spalva. labai patogu, nes nereikia nuvynioti nuo kazko ar vel atgal ant spalvu skirtuko risti. tiesiog imi is skyrelio. 4u.gif
Atsakyti
TOLI
Akis net ant kaktos išoko blink.gif
Na pas tave ir lobynas 4u.gif ,rojus smile.gif
Atsakyti
Nu va, apsikuopiau siek tiek, kad nepalaikytumet visiska nevala, ir rodaus blush2.gif

DMC, Anchor ir Ariadna dezutej nuo ferrero saldainiu, sumesta bet kaip ir jau nelabai telpa. Salia Madeira, bent jau is eiles pagal nr ir su gumele surista biggrin.gif dabartinis siuvinukas, siulai atskirai maisely
user posted image

Papke su schemom ir pora pradetu darbeliu, laukianciu kada man ateis ikvepimas uzbaigti. Svyturio schema tiesiog ant printerio irgi laukia eiles (niekaip nesulaukiu siuntinio su siulais g.gif)
user posted image

Siuo metu nenaudojamos kanvos sudetos i foteli prie visu kitu medziagu ax.gif
user posted image
Nu ir dar siaip ten smutkiu ne i tema matosi blush2.gif
Is esmes tai viskas guli ant stalo prie kompo, nes man viskas turi buti "po ranka" biggrin.gif
Atsakyti