siek tiek pagausejus siuliuku kiekiui isigijau nauja dezute siuliukams Maksimoj, cia sudeti suvynioti siuliukai ne dmc, keletas kitu smulkmenu
cia senoji dmc dezutekurioje jau nelabai telpa dmc siuliukai
pradzioj vyniojau ant plasmasiniu babinu, bet lipdukai su nr pradejo byret, tai perrasiau markeriu numeriukus ir perejau prie kartoniniu babinu ir pigiau ir patogiau
QUOTE(laukine @ 2008 01 22, 18:07)
o gal kas uzmate kur galima butu isigyti tokiu maiseliu kur uzsispaudzia virsuj? pasibaige atsargos, reik nauju, ale senukai nebeprekiauja
as vakar nusipirkau Traku g. esancioje rastines reikmenu parduotuveje
o kuroje vietoje maximoje tokios dezutes? itariu man jau reik, bo siuilu daugeja
Labuka
lankausi pirma karta
nu bet ir pasisemiau visokiausiu gudrybiu...
jus esate labai ismintingos
ir dezutes ir albumai ir visa kita...geras
as siuliuku turiu 180 visokiausiu...tai siais metais senio salco paprasiau kad padovanotu is geru akiu dezute-skrynute..tai viskas sudeta graziai, o kokiu siuliuku turiu numeriukai surasyti kompe pagal eiliskuma, tai kokiu turiu ir pasiziuriu... bet dabar tokiu ideju geru pasisemiau, tai reiks kazkaip ir man susisteminti
lankausi pirma karta
nu bet ir pasisemiau visokiausiu gudrybiu...
jus esate labai ismintingos
ir dezutes ir albumai ir visa kita...geras
as siuliuku turiu 180 visokiausiu...tai siais metais senio salco paprasiau kad padovanotu is geru akiu dezute-skrynute..tai viskas sudeta graziai, o kokiu siuliuku turiu numeriukai surasyti kompe pagal eiliskuma, tai kokiu turiu ir pasiziuriu... bet dabar tokiu ideju geru pasisemiau, tai reiks kazkaip ir man susisteminti
Štai mano amunijacija
Dar pokolkas mažoka
Dar pokolkas mažoka
na stai po kiek laiko ir as galiu pasirodyti savo lobyna
http://public.fotki....no-inventorius/
http://public.fotki....no-inventorius/
inventorizuojuos ir as kazkokios ypatingos sistemos ar tvarkos neturiu, tiesiog laikau ir dedu kaip man patogiau
va mano turtas
siuvinejimo siuliukai gyvena:
1) senoj mamos feno dezej, laikomi siuliukai be pavadinimu, senosios mano mociutes, mamos ir mano siulu atsargos
2) ariadna cia dmc gyvena taip:
3) siuvinejamu darbu siulai - sitaip:
arba taip
dezutej garbingai gyvena kiti irankiai
schemutes - maiselyje
mano aidos atsargos
visas turtas namie uzima kruvyte ant stalo ar spinteles, neskaitant siuvinejimo remo
a tiesa, labai patiko ideja siuliukus susegti i segtuva
va mano turtas
siuvinejimo siuliukai gyvena:
1) senoj mamos feno dezej, laikomi siuliukai be pavadinimu, senosios mano mociutes, mamos ir mano siulu atsargos
2) ariadna cia dmc gyvena taip:
3) siuvinejamu darbu siulai - sitaip:
arba taip
dezutej garbingai gyvena kiti irankiai
schemutes - maiselyje
mano aidos atsargos
visas turtas namie uzima kruvyte ant stalo ar spinteles, neskaitant siuvinejimo remo
a tiesa, labai patiko ideja siuliukus susegti i segtuva
mane labai sudomino kaip jus cia taip laikote siuvinejamu darbu siuliukus? tai nuo to kardoniuko nukerpate kaip nors? ar istraukiate? nesuprantu
e.meskine, astulia,dovyda
OHO
Astulia, iš kur tą DMC albumą pirkai kur jame visos spalvos parodytos ?
OHO
apie ta albuma esu girdejusi labai geras dalykelis, bet ir girdejau kad apie 45 LT kainuoja, tai man truputi gaila
mano lobyna labai papilde uosvio lauktuves is Amerikos
mano lobyna labai papilde uosvio lauktuves is Amerikos
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 22, 21:01)
iš kasiulai, kainavo, kaip e.meskine ir sakė, apie 40 LT
Gal galit pametėt nuoruoda kur čia ta knga, niekur neradau