na ir as pasigirsiu savo sukauptu lobiu
cia visos mano medziagos
ir siuliukai, tie maiseliuose tai dar nuo mokyklos laiku like, kai buvo tik prasidejusi visa manija o visi kiti tai Anchor siuliukai.
Keliu temelę į viršų
kadangi įrenginėju savo rankdarbių kampelį,MB nusivedė mane atnaujinti savo rankdarbių asortimentą
Šiandieniniai pirkiniai :
kadangi įrenginėju savo rankdarbių kampelį,MB nusivedė mane atnaujinti savo rankdarbių asortimentą
Šiandieniniai pirkiniai :
Aš irgi keliu temą į paviršių
Žiūriu, kad senųjų mano nuotraukų nerodo, tai dedu naują su papildymu gausiu
Dvi DMC dežutės siūliukų ir medžiagos
Žiūriu, kad senųjų mano nuotraukų nerodo, tai dedu naują su papildymu gausiu
Dvi DMC dežutės siūliukų ir medžiagos
Įdomi tema
Aš savo siūlų niekaip nesudėlioju normaliai. Man kažkaip paranoja, kad kai sukrauti jie į tą populiariąją DMC dėžutę, traukiant/dedant siūlai trinasi ir "pūkuojasi". Plius, reguliariai išvažinėju ir siuvinys keliauja drauge, tai pabodo perdėlioti viską iš dėžutės į kelioninę siuvin-kosmetinę.
Tikiuos, ateis metas, kai rasiu gerą sau būdą susidėti viską gražiai ir patogiai..
Aš savo siūlų niekaip nesudėlioju normaliai. Man kažkaip paranoja, kad kai sukrauti jie į tą populiariąją DMC dėžutę, traukiant/dedant siūlai trinasi ir "pūkuojasi". Plius, reguliariai išvažinėju ir siuvinys keliauja drauge, tai pabodo perdėlioti viską iš dėžutės į kelioninę siuvin-kosmetinę.
Tikiuos, ateis metas, kai rasiu gerą sau būdą susidėti viską gražiai ir patogiai..
kad man tokia komodą
aš ir kažkada galvojau, kad iš DMC dėžutės traukiojant siūlus jie pūkuojasi, bet visai ne, labai patogi dėžutė ir likusius siūlų galiukus gerai suvyniot atgal ant kartoniukų. Maišeliuose laikyt pradžioj visai gerai buvo, bet kai tų siūliukų dešimtim prisikaupė, tai ne...susiviniojau ir sudėliojau į dėžutes
Dantiste, o nuotrauką esate įkėlus? Jeigu ne, gal galite įkelti?
Aš irgi turiu tų siūlų daug, sudėliojau į maišelius, žiūrėsiu, kaip naudosis ir ar patogu, nes kol kas labai patinka :] tik jeigu darau ne pagal schemą, o spalvas derinu, nematyt viso pasirinkimo :]
Aš irgi turiu tų siūlų daug, sudėliojau į maišelius, žiūrėsiu, kaip naudosis ir ar patogu, nes kol kas labai patinka :] tik jeigu darau ne pagal schemą, o spalvas derinu, nematyt viso pasirinkimo :]
Kažkada seniau fotografuota, bet nuo tada nepasipildžiau dar amunicijos
Medžiagos, pagrinde linas ir evas:
Siūlai, karoliukai, DMC krepšys, pora žurnalų. Viršuj saldainių dėžutėj atrinkti siuvinėjamo darbo siūlai:
ten maišeliuose nesuvynioti siūlai, tie kurių dar neteko panaudot. Kažkada pigiai nusipirkau beveik visą paletę, tai susivynioju, tik kai prisireikia, įdomu, kiek spalvų panaudosiu
Medžiagos, pagrinde linas ir evas:
Siūlai, karoliukai, DMC krepšys, pora žurnalų. Viršuj saldainių dėžutėj atrinkti siuvinėjamo darbo siūlai:
ten maišeliuose nesuvynioti siūlai, tie kurių dar neteko panaudot. Kažkada pigiai nusipirkau beveik visą paletę, tai susivynioju, tik kai prisireikia, įdomu, kiek spalvų panaudosiu
Super rinkinys!
Mano sudėlioti maišeliuose, kaip minėjau, bet darosi nelabai patogu, tikriausiai teks pirkti dar vieną dmc dėžutę ir sukti siūliukus
Mano sudėlioti maišeliuose, kaip minėjau, bet darosi nelabai patogu, tikriausiai teks pirkti dar vieną dmc dėžutę ir sukti siūliukus
Aš laukiu nesulaukiu savo užsakymo kai gausiu -būtinai pasirodysiu gaila, kad ši temukė tokia užmirusi man ji viena mėgstamiausių visame SM
Keletas idėjų kaip organizuoti savo lobius :
Man šitas labai labai
PASAKA
Na ir pabaigai auksinė taisyklė:
Man šitas labai labai
PASAKA
Na ir pabaigai auksinė taisyklė:
Nu ir reikėjo čia užklyst... Noriu siuvinėjimo siūlų sandėliuko! O ta proga teks mokytis siuvinėjimo Beprotystė...