Aš šiandien gavau siuntinuką iš kasiulai.
Na va, mano sios dienos pirkinys. Round robinui pasirodo mazai spalvu savo resursuose turiu, teko dasipirkt dabar dar teks ir babinuciu uzsipirkti, nes nebeuztenka. gerai kad dar i dezute telpa kol kas
QUOTE(Dantiste @ 2010 07 02, 00:06)
Na va, mano sios dienos pirkinys. Round robinui pasirodo mazai spalvu savo resursuose turiu, teko dasipirkt dabar dar teks ir babinuciu uzsipirkti, nes nebeuztenka. gerai kad dar i dezute telpa kol kas
Reikia, reikia, aš irgi savo atsargas pasipildžiau.
pasiulymas, kaip galima pasidaryti dėžutę pačiai: iš darbo konfiskavau dėžes nuo kopijavimo popieriaus (vistiek išmeta); išardžius patrumpinau-pažeminau pagal špulyčių aukštį dėžę ir dangtį; iš atlikusiu atraižų iškirpau bortelius? (tuos kur atskiria eilėmis); apklijavau dovaninio popieriaus likučiu; suklijavau visą dėžę. dabar beliko beveik ta patį padaryt maišeliams - juose siūlų galiukai, o maišeliai sunumeruoti
QUOTE(Florestina @ 2010 04 30, 12:44)
Aš šiandien gavau siuntinuką iš kasiulai.
Kas įdomaus Burdoje? Čia siuvinėjimo spec. leidinys?
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 07 06, 22:20)
Kas įdomaus Burdoje? Čia siuvinėjimo spec. leidinys?
Čia siuvimo , didelių dydžių priedas.
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 07 06, 19:35)
pasiulymas, kaip galima pasidaryti dėžutę pačiai: iš darbo konfiskavau dėžes nuo kopijavimo popieriaus (vistiek išmeta); išardžius patrumpinau-pažeminau pagal špulyčių aukštį dėžę ir dangtį; iš atlikusiu atraižų iškirpau bortelius? (tuos kur atskiria eilėmis); apklijavau dovaninio popieriaus likučiu; suklijavau visą dėžę. dabar beliko beveik ta patį padaryt maišeliams - juose siūlų galiukai, o maišeliai sunumeruoti
Oho Kiek siulu
Ar siulu vinioklis ima popierinės rites? ar galima popierinias suvinioti?
QUOTE(ssamantaa @ 2010 07 18, 16:09)
Ar siulu vinioklis ima popierinės rites? ar galima popierinias suvinioti?
galima. paskutines mano pirktos dmc popierines rites tiko viniokliui. ankstesnes sunkokai tvirtinosi, nes skylute ta truputi ne toj vietoj buvo bet man asmeniskai smagiau rankom viniot