Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

Sveiki,

norejau pasiteirauti 4u.gif
kur butu galima isigyti nebrangiai remus siuvinejimui? planuoju didesnius paveikslus siuvienti, o turiu tik paprasta remeli, gan nepatogu
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gadik @ 2010 02 15, 22:23)
Sveiki,

norejau pasiteirauti    4u.gif
kur butu galima isigyti nebrangiai remus siuvinejimui? planuoju didesnius paveikslus siuvienti, o turiu tik paprasta remeli, gan nepatogu 
aciu  4u.gif

Jų yra didesnėse rankdarbių parduotuvėse, pvz "Geros akys"
Atsakyti
Ričių ir siūlų papildymas:
user posted image
Atsakyti
as cia tokia biski tyli stebetoja, bet noriu pasirodyt ir pasidziaugt siuntinuku siandieniniu...darbelius net 8 i prieki numatyti, tai ir siuliuku daug..dar turiu likucius ir nuo seniau...cia nufotkinti tik nauji blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 03 19, 17:16)
as cia tokia biski tyli stebetoja, bet noriu pasirodyt ir pasidziaugt siuntinuku siandieniniu...darbelius net 8 i prieki numatyti, tai ir siuliuku daug..dar turiu likucius ir nuo seniau...cia nufotkinti tik nauji  blush2.gif

swoon.gif baigiu apsipavydėt nuo tiek siūliukų bigsmile.gif kiek vnt. ten yra? ale koks malonumas laukia visus ant ričių susivyniot ir susirūšiuot wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 19 kovo 2010 - 17:35
QUOTE(astulia @ 2010 03 19, 17:35)
swoon.gif baigiu apsipavydėt nuo tiek siūliukų  bigsmile.gif kiek vnt. ten yra? ale koks malonumas laukia visus ant ričių susivyniot ir susirūšiuot  wub.gif

ka tik visus susiciupinejau, susiziurejau ar visus teisingai pagal saskaita sudejo, tai viskas gerai thumbup.gif antradieni uzsakiau internetu, siandien gavau lapeli is pasto.. rolleyes.gif o vienetu...77 skirtingos spalvos, o paciu matkeliu 96vnt berods...nes kaikuriu po kelis vienetus..oj suksiu ant riciu...vyrui liepsiu vaika ziuret o pati suksiu suksiu suksiu bigsmile.gif dar be siu siuliuku turiu apie 40-50vnt pradetu vos sunaudotu, ar nedaug likusiu..tai dabar gailiuos kad antros dezutes neemiau...reikes parduotuvej paieskot..arba pradziia tiek uzteks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 03 19, 18:16)
as cia tokia biski tyli stebetoja, bet noriu pasirodyt ir pasidziaugt siuntinuku siandieniniu...darbelius net 8 i prieki numatyti, tai ir siuliuku daug..dar turiu likucius ir nuo seniau...cia nufotkinti tik nauji  blush2.gif

bigsmile.gif taip seile ir nutyso ax.gif ir man pirma mintis: kiek vyniojimo!... wub.gif as irgi jau noriu sekanciam darbui siuliukus uzsisakyt, nors dar neaisku kada dabartini darba pribaigsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu uz pagyrimus wub.gif sedziu dabar ir vynioju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 03 19, 17:16)

vau bigsmile.gif wub.gif Oij kaip ir aš noriu naujų prekių, nors dar neseniai gavau užsakytas blush2.gif
Reikia bėgti pabaigti vieną darbelį, kad galėčiau kito imtis ir prisisakyti siūlelių doh.gif biggrin.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 03 23, 11:12)
vau  bigsmile.gif  wub.gif Oij kaip ir aš noriu naujų prekių, nors dar neseniai gavau užsakytas blush2.gif
Reikia bėgti pabaigti vieną darbelį, kad galėčiau kito imtis ir prisisakyti siūlelių  doh.gif  biggrin.gif
Sėkmės 4u.gif

aciu..jau baigiu ant riciu susisukt, pradesim darbuotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 03 23, 13:45)
aciu..jau baigiu ant riciu susisukt, pradesim darbuotis  blush2.gif

Ar tilpo visi siūliukai į dėžutę? Man į tokią dėžutę tilpo tik dviejų paveiksliukų siūliukai, tai galvoju apie antra dėžutę, bet mačiau "Senukuose" gerokai pigesnes dėžutes. Galvoju, reikia nusinešti ritę su siūliukais ir pasimatuoti ar tiks skyrelių aukštis ir plotis, tai šiek tiek sutaupysiu.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 03 25, 13:48)
Ar tilpo visi siūliukai į dėžutę? Man į tokią dėžutę tilpo tik dviejų paveiksliukų siūliukai, tai galvoju apie antra dėžutę, bet mačiau "Senukuose" gerokai pigesnes dėžutes. Galvoju, reikia nusinešti ritę su siūliukais ir pasimatuoti ar tiks skyrelių aukštis ir plotis, tai šiek tiek sutaupysiu.

realiai man tilpo visi visi bigsmile.gif tiksliau as dejau tik po viena matkeli ant rites..o jei kartodavosi siuliukas tai dejau i atskira maisiuka..tai liko maiselyje siek tiek matkeliu, bet pacios spalvos kaip tik sutilpo...dar galvoju daugiau tilptu..nes biski paspaudus galima dar idet... blush2.gif bet jauciu irgi veliau aki spalvu dauges dar nusipirksiu veina, arba kaip minejai ta dezute kur buna senukuose smile.gif
Atsakyti