Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

QUOTE(tute28 @ 2010 01 18, 19:52)
ČIOLE, kokie planai su tiek rudų siūliukų?

Turiu numačius vieną tokį pilnaties paveiksliuką.... Bet yra tiks schema PM formate, tai nemoku įkelt parodyt (jei nebent kas pasufleruotų kaip, tai įkelčiau ax.gif ax.gif ) O tai tik dalis siūlų.... Dar reiks panašiai tiek pat...
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 01 18, 19:24)
Turiu numačius vieną tokį pilnaties paveiksliuką.... Bet yra tiks schema PM formate, tai nemoku įkelt parodyt (jei nebent kas pasufleruotų kaip, tai įkelčiau  ax.gif  ax.gif ) O tai tik dalis siūlų.... Dar reiks panašiai tiek pat...

unsure.gif OHO tada koks dydis paveikslo? Ar čia Haed ir daud spalvyčių reik?
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 01 19, 14:34)
unsure.gif OHO tada koks dydis paveikslo? Ar čia Haed ir daud spalvyčių reik?

Kryželiais 250*350, dizaino nežinau, bet tikrai ne Haed... tai gamtos vaizdelis, o spalvų iš viso 90... ax.gif ax.gif
Atsakyti
mano MB dovana vardadieno proga ax.gif
siūliukai vienam artėjančiam paveikslui (liko medžiagos sulaukt smile.gif)
wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo i2kas: 20 sausio 2010 - 11:55
QUOTE(i2kas @ 2010 01 20, 12:54)
mano MB dovana vardadieno proga  ax.gif
siūliukai vienam artėjančiam paveikslui (liko medžiagos sulaukt smile.gif)
wub.gif
user posted image

Šaunuolis tavo MB 4u.gif Maniškis nesiryžtų man siūlų pirkti bijodamas, kad neįtiks, nebent dukrą pasikalbintų, kad pakonsultuotų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 01 20, 16:34)
Šaunuolis tavo MB  4u.gif  Maniškis nesiryžtų man siūlų pirkti bijodamas, kad neįtiks, nebent dukrą pasikalbintų, kad pakonsultuotų  lotuliukas.gif

Maniškis žinojo, ką noriu siuvinėti, tai visą schemą nešėsi, kad galėtų visus supirkt biggrin.gif ale ko kartais tik jie nepadaro, kad tik įtiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2010 01 20, 23:46)
Maniškis žinojo, ką noriu siuvinėti, tai visą schemą nešėsi, kad galėtų visus supirkt biggrin.gif ale ko kartais tik jie nepadaro, kad tik įtiktų  g.gif

O cia tai faina. thumbup.gif

Reikes ir man savo atnaujinta lobi parodyti. Zora apzora Toli Kaledoms sau prisidovanojo dovanu kaip kad visa DMC palete, tai dabar kaifuoja sukdama. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2010 01 20, 22:46)
Maniškis žinojo, ką noriu siuvinėti, tai visą schemą nešėsi, kad galėtų visus supirkt biggrin.gif ale ko kartais tik jie nepadaro, kad tik įtiktų  g.gif

tai ką jau TB prisidirbo, kad taip bando įsiteikt? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Toli @ 2010 01 20, 23:59)
Reikes ir man savo atnaujinta lobi parodyti. Zora apzora Toli Kaledoms sau prisidovanojo dovanu kaip kad visa DMC palete, tai dabar kaifuoja sukdama.  blush2.gif

blink.gif eina sau, vat čia tai jau supavydėjau iki negalėjimo biggrin.gif ir kur pirkai? gal kur kokią "skylę" papigiam turi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2010 01 21, 01:19)
tai ką jau TB prisidirbo, kad taip bando įsiteikt?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kad daug laiko negali man skirti, ir kad turėčiau ką veikt, kai jo nėra šalia biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2010 01 21, 01:19)
tai ką jau TB prisidirbo, kad taip bando įsiteikt?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
blink.gif eina sau, vat čia tai jau supavydėjau iki negalėjimo  biggrin.gif ir kur pirkai? gal kur kokią "skylę" papigiam turi?  biggrin.gif

Eik tu, fainas diedas. Susileisciau, jei mano antra puse nudroztu su schema siulu pirkti. blush2.gif

Pirkau is Ebay, o kur man daugiau pirkti. Atsivariau is Japonijos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 01 20, 22:45)
Eik tu, fainas diedas. Susileisciau, jei mano antra puse nudroztu su schema siulu pirkti.  blush2.gif

Pirkau is Ebay, o kur man daugiau pirkti. Atsivariau is Japonijos.  biggrin.gif

Nu backi Toli,aš netoli gyvenu lotuliukas.gif ,tai viskas man taip pat kainuotų. Klok viską,kaip ten su tuo eBay. Aš kiek viską randu,tai labai brangus siuntimas gaunas. verysad.gif Nu greičiausiai nemokuieškot. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 01 21, 02:03)
Nu backi Toli,aš netoli gyvenu lotuliukas.gif ,tai viskas man taip pat kainuotų. Klok viską,kaip ten su tuo eBay. Aš kiek viską randu,tai labai brangus siuntimas gaunas.  verysad.gif Nu greičiausiai nemokuieškot. blush2.gif

Kai dirbau Ebay, tai gyvenau Blancike, kur dabar pati esi, bo ten ir buvo Ebay. lotuliukas.gif Na buvo pas japoniuka (-e), kad galima best offer pateikti, tai pateikiau, sutiko, tai parsivariau visa palete uz simta su kazkiek euru. Cia siaip sekmes dalykas. dabar reikes savo Anchor prakalti. rolleyes.gif
Atsakyti