vaida93
Nufotografuok jei gali
Idomu ką tu turi
QUOTE(vaida93 @ 2010 01 03, 19:27)
Aš taip pat savo siūliukus esu sudėjusi i ferrero saldainių dėžutę
Reikia ir man iš sesers pasiimti, ji vis tiek sakė išmes.
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2010 01 03, 18:34)
ne tau vienai gražios schemos iš SIUVINĖJU KRYŽELIU žurnalo,tikrai daug gražaus ten ,esu nusižiūrėjusi dvi pagalvėles iš ten ,kai ateis eilė ,jos bus išsiuvinėtos
Aha man irgi patiko ta kalėdinė pagalvėlė su kačiukais.
QUOTE(ssamantaa @ 2010 01 03, 19:51)
menkas tas mano lobynas, neseniai tik pradėjau galvoti kažką rimto, bet kai turėsiu laisva minutėlę pasistengsiu. per šią savaitę turėtumėt pamatyti
Žurnalų tai manyčiau nemažai turiu : Rankdarbių kraitelės žurnaliukai tai 2004 metų, o Rankdarbiai plius visažinis 2008 metų, dar yra viena knyga rankdarbių, ten visko yra siuvinėjimas, audimas, mezginai, karpiniai, lankstiniai...
dar matosi vienas lenkiškas žurnalas, radau aps save kaime pašte tai susiviliojau
dešinėje pusėje matosi ką dabar siuvinėjuu, tik darbelis stovi vietoje nes vis siūliukų negaunu , yra nupirkti bet neatveža
Čia iš arčiau ką dabar veikiu
[quote=dovyda,2010 01 09, 10:56]
Koks saunus papildymas,labai grazius rinkinius isigijai
Koks saunus papildymas,labai grazius rinkinius isigijai
QUOTE(dovyda @ 2010 01 09, 10:56)
aš planuoju papildymą ketvirtadienį, jei dantistas per daug nenuplėš- tai pirksiu siūlus dar vienam darbeliui.
na ką, keliu temą į viršų ir rodaus savo siūliukų papildymą po Naujų Maišelyje parkeliavę iš Prancūzijos (56vnt DMC) ir dar 7 pirkti jau čia, Lietuvoj
QUOTE(čiolė @ 2010 01 18, 17:18)
na ką, keliu temą į viršų ir rodaus savo siūliukų papildymą po Naujų Maišelyje parkeliavę iš Prancūzijos (56vnt DMC) ir dar 7 pirkti jau čia, Lietuvoj
Oho, koks papildymas.
O aš taip ir nepapildžiau savo turtų, į GA nuo Operos teatro ne pakeliui (tiksliau pakeliui, jei važiuočiau namo, bet važiavau į darbą, o tai jau visai į kitą pusę), o kitur nieko gero neradau.
QUOTE(čiolė @ 2010 01 18, 18:18)
net seiles is pavydo istyso.....suuuper!!!
QUOTE(čiolė @ 2010 01 18, 17:18)
pagalbos suvyniot nereik? baigiu užpavydėt
ČIOLE, kokie planai su tiek rudų siūliukų?