O aš iš viso negaliu nieko pirkti šioje parduotuvėje, mano kompas kažko nesupranta: Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Bet savo norimo paveikslo schemą turiu nusikniaukus iš interneto.
QUOTE(Florestina @ 2009 12 26, 13:27)
O aš iš viso negaliu nieko pirkti šioje parduotuvėje, mano kompas kažko nesupranta: Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
Šis užrašas rodo, kad tavo kompiuteryje yra ištrinti cookies, nusistatyk kad vel jie butu ir galėsi pirkti
Norėjau paklausti, ar galima metalika viniot ant ričiu?
na ar nenubyrės jis ten ?
na ar nenubyrės jis ten ?
QUOTE(ssamantaa @ 2009 12 26, 14:31)
Aš suvyniojau ir viskas gerai.
QUOTE(Florestina @ 2009 12 26, 16:32)
Aš suvyniojau ir viskas gerai.
Ačiū
Maniau kad nubyrės tie blizgučiai
Vaarau vynioti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 09 24, 13:01)
Dabar nusprendžiau visus siūlus pervyniot ant kartoniukų - žiūrėsim kas patogiau
Siaip norejau paklausti ar jums negaila laiko, kuri sunaudojate pervyniodamos tuos siuliukus ant kartoniuku ir pan.? Juk ta laika tikrai galima butu isnaudoti paciam siuvinejimui. Zinoma, tik reiktu kazkaip kitaip sugalvoti kaip juos graziai laikyti. Nes kai sitiek lobiu pas jus.. Tai tikrai norisi tvarkos
QUOTE(dovyda @ 2009 11 20, 17:46)
O kur uzsakinejai? Is kokiu internetiniu svetainiu? Siaip gal kas is ebay uzsakynejate? ten lygtais siuliukai pigesni.
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 01 03, 16:22)
Siaip norejau paklausti ar jums negaila laiko, kuri sunaudojate pervyniodamos tuos siuliukus ant kartoniuku ir pan.? Juk ta laika tikrai galima butu isnaudoti paciam siuvinejimui. Zinoma, tik reiktu kazkaip kitaip sugalvoti kaip juos graziai laikyti. Nes kai sitiek lobiu pas jus.. Tai tikrai norisi tvarkos
O kur uzsakinejai? Is kokiu internetiniu svetainiu? Siaip gal kas is ebay uzsakynejate? ten lygtais siuliukai pigesni.
Nei kiek negaila, labai atpalaiduoja ir siaip malonus uzsiemimas. Kazkada diskutavome, tai ne vienai man taip. Dar buna tokie plastmasiniai daikciukai pervyniojimui, kam su rankomis nesinori.
As visa laika perku is Ebay, nebent jei ekstra prisireikia kokios spalvos, nes cia matkelis-1,10 euro.
QUOTE(Toli @ 2010 01 03, 17:06)
Nei kiek negaila, labai atpalaiduoja ir siaip malonus uzsiemimas. Kazkada diskutavome, tai ne vienai man taip. Dar buna tokie plastmasiniai daikciukai pervyniojimui, kam su rankomis nesinori.
As visa laika perku is Ebay, nebent jei ekstra prisireikia kokios spalvos, nes cia matkelis-1,10 euro.
O siaip ar sudetinga is ebay pirkti? Niekad nepirkau, net jei tiesa pasakius nelabai zinau net kaip ir ieskoti to ko man reikia. Su anglu kalba mazai draugauju, bet jei ka yra visokiu zodynu ir psl. vertimu, susidorociau. Bet net nezinau nuo ko pradeti.
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 01 03, 17:12)
O siaip ar sudetinga is ebay pirkti? Niekad nepirkau, net jei tiesa pasakius nelabai zinau net kaip ir ieskoti to ko man reikia. Su anglu kalba mazai draugauju, bet jei ka yra visokiu zodynu ir psl. vertimu, susidorociau. Bet net nezinau nuo ko pradeti.
Nieko blatno. Va paskaityk sita tema, antroje zinuteje labai daug informacijos. http://www.supermama...howtopic=516173
QUOTE(Toli @ 2010 01 03, 17:42)
Nieko blatno. Va paskaityk sita tema, antroje zinuteje labai daug informacijos. http://www.supermama...howtopic=516173
Dekui, uz pagalba Butinai paskaitysiu
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 01 03, 15:22)
Siaip norejau paklausti ar jums negaila laiko, kuri sunaudojate pervyniodamos tuos siuliukus ant kartoniuku ir pan.?
o aš ant ričių užsivinioju tik tiek kiek pradžiai reiks ,po porą metrų,kai pritrūkstu ,vėl pasiimu ir atsivinioju kiek trūksta ,o visi kiti siūliukai guli didelėjė skardinėje dėžutėje nuo sausainių,pas mane visos ritės kurių spalvų reikia siuviniui suvertos ant žiedo tokio ,tai jei ten daug priviniočiau ,būtų nepatogu labai,nes nuo tų ričių siūlai nori nenori atsivinioja nuo kilojimo ir vartymo ,manau saugiau visus siūlus atskirai laikyt
QUOTE(Florestina @ 2010 01 03, 17:00)
Man dažniausiai užtenka pamatyti paveikslus ir iš karto žinau noriu jo ar ne. Žurnalus perku, tame tarpe ir lietuviškus. Gal mano paveikslo grožio supratimas kitoks, todėl net "Siuvinėju kryželiu" žurnaluose randu patinkančių schemučių.
ne tau vienai gražios schemos iš SIUVINĖJU KRYŽELIU žurnalo,tikrai daug gražaus ten ,esu nusižiūrėjusi dvi pagalvėles iš ten ,kai ateis eilė ,jos bus išsiuvinėtos
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 23, 20:31)
Aš taip pat savo siūliukus esu sudėjusi i ferrero saldainių dėžutę