Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

QUOTE(zundyte @ 2009 12 19, 22:34)
na sugundei mane ,norėjau nusipirkt vieną rinkinuką ,šiaip ne taip pusiau angliškai pusiau lietuviškai ten užpildžiau viską ,vos nepasiunčiau ten tos pardavėjos už tokią nesąmonę,ir jūs manot apmokėjau? ogi ne schmoll.gif ...swedbanko sistema neleidžia sumokėt nes banko sąskaitos numeris neatitinka standarto verysad.gif ..dešimt kartų perskaičiau ir patikrinau tą numerį ,su visais tarpeliais ,kaip kad puslapyje parašyta,dešimt kartų suvedžiau ,niekas nepadeda ,neatitinka standarto ir viskas...nu tai ar galima taip tyčiotis iš pirkėjo verysad.gif  verysad.gif ..pirmas ir paskutinis pirkinys mano ten ,tokio blatno pirkimo dar nesu dariusi,pikta kaip širšė esu,visa kalėdinė nuotaika išgaravo ,net to rinkinio nebenoriu verysad.gif

Niuz nereikia taip pykti... tiesiog i banke nurodoma saskaita be tarpeliu ne taip: LTxx xxxx xxxx o LTxxxxxxxx
Keliam kaledine nuotaika, keliam smile.gif visgi sventes
Atsakyti
QUOTE(pelika @ 2009 12 19, 21:47)
Niuz nereikia taip pykti... tiesiog i banke nurodoma saskaita be tarpeliu ne taip: LTxx xxxx xxxx  o LTxxxxxxxx 
Keliam kaledine nuotaika, keliam smile.gif visgi sventes

Taip, rašom be tarpelių, o po to tie tarpeliai atsiranda automatiškai, paspaudus "Apmokėti".
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 12 19, 21:50)
Taip, rašom be tarpelių, o po to tie tarpeliai atsiranda automatiškai, paspaudus "Apmokėti".

tai ne vakar gimusi mirksiukas.gif ,visaip rašiau ,ir su tarpeliais ir be tarpelių,jokio skirtumo ,vistiek neatsiranda tas banko pavadinimas ten kur jis turi būti(paprastai parašius sąskaitos numerį banko pavadinimas automatiškai išlenda,nereikia net rašyt,,internetine bankininkyste naudojuosi jau ketverius metus ,niekad problemų nekilo ,o čia kažkokia nesąmonė....žinau ,kad swedbankas ,tikriausiai kaip ir visi kiti dėl menkiausių smulkmenų neleis pinigų pervest,gal koks numeriukas netinka ar kažkas kitas supainiotas ,..na žodžiu išsiaiškinsiu,parašiau laišką tai darbštuolei,bet tikriausiai be pirmadienio tai niekas man neatsakys,gaila tik ,kad tokie dalykai dar pasitaiko...neturėtų taip būt...o dėl nuotakos ,tai išsitraukiau eglutę iš spintos ,surinkau,kad "pasipūstų",tai nuotaika iš kart pagerėjo...o tie rinkiniai...bus tų rinkinių ,ne karo metas ,jei ir negausiu šito ,bus kitas.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 12 20, 01:15)
tai ne vakar gimusi mirksiukas.gif  ,visaip rašiau ,ir su tarpeliais ir be tarpelių,jokio skirtumo ,vistiek neatsiranda tas banko pavadinimas ten kur jis turi būti(paprastai parašius sąskaitos numerį banko pavadinimas automatiškai išlenda,nereikia net rašyt,,internetine bankininkyste naudojuosi jau ketverius metus ,niekad problemų nekilo ,o čia kažkokia nesąmonė....žinau ,kad swedbankas ,tikriausiai kaip ir visi kiti dėl menkiausių smulkmenų neleis pinigų pervest,gal koks numeriukas netinka ar kažkas kitas supainiotas ,..na žodžiu išsiaiškinsiu,parašiau laišką tai darbštuolei,bet tikriausiai be pirmadienio tai niekas man neatsakys,gaila tik ,kad tokie dalykai dar pasitaiko...neturėtų taip būt...o dėl nuotakos ,tai išsitraukiau eglutę iš spintos ,surinkau,kad "pasipūstų",tai nuotaika iš kart pagerėjo...o tie rinkiniai...bus tų rinkinių ,ne karo metas ,jei ir negausiu šito ,bus kitas.... lotuliukas.gif

zundyt 4u.gif sventes gi...nesinervink taip mirksiukas.gif siaip as darbstuolej uzsisakinejau ir man tas nr kliuvo, bet kelis kartus perspausdinau as ji ir paeme kazkaip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 12 20, 11:11)
zundyt 4u.gif sventes gi...nesinervink taip mirksiukas.gif siaip as darbstuolej uzsisakinejau ir man tas nr kliuvo, bet kelis kartus perspausdinau as ji ir paeme kazkaip drinks_cheers.gif

aciuks.gif aciuks.gif santa2.gif oro_buckis.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 12 20, 11:11)

O tai gal kortelės numerio reikia, o ne sąskaitos. ax.gif O banko pavadinimą galima ir ranką įvesti.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 12 20, 12:39)
aciuks.gif  aciuks.gif  santa2.gif  oro_buckis.gif  4u.gif  4u.gif

aš prieš kelias dienas dariau užsakymą iš darbstuole.eu irgi per swedbanko internetinę bankininkystę, nukopinau sąskaitos numerį buvo su tarpais, bet paskui istryniau tarpus tik nepamenu dabar ar palikau LT raideles priekyje ir tada jau prieme mano uzsakyma, apmokejima. Taip kad auksciau nosi bandyk dar karta
newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 12 20, 12:10)
O tai gal kortelės numerio reikia, o ne sąskaitos. ax.gif O banko pavadinimą galima ir ranką įvesti.

ranka įvesti neišėjo ,nes pele nepasideda tas mirksintis brūkšniukas,todėl ir nervavaus ,kad visaip ir viską išbandžiau ,o rezultato jokio blush2.gif

QUOTE(Egliusia @ 2009 12 20, 14:18)
aš prieš kelias dienas dariau užsakymą iš darbstuole.eu irgi per swedbanko internetinę bankininkystę, nukopinau sąskaitos numerį buvo su tarpais, bet paskui istryniau tarpus tik nepamenu dabar ar palikau LT raideles priekyje ir tada jau prieme mano uzsakyma, apmokejima. Taip kad auksciau nosi bandyk dar karta
newyear.gif

bandysiu rytoj ,sakau ,gal kad savaitgalis sistema durniuoja ,arba gal laišką gausiu iš darbštuolės su kokiu nors paaiškinimu
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 12 19, 23:34)
ogi ne schmoll.gif ...swedbanko sistema neleidžia sumokėt nes banko sąskaitos numeris neatitinka standarto verysad.gif ..dešimt kartų perskaičiau ir patikrinau tą numerį ,su visais tarpeliais ,kaip kad puslapyje parašyta,dešimt kartų suvedžiau ,niekas nepadeda ,neatitinka standarto ir viskas...nu tai ar galima taip tyčiotis iš pirkėjo verysad.gif  verysad.gif ..pirmas ir paskutinis pirkinys mano ten ,tokio blatno pirkimo dar nesu dariusi,pikta kaip širšė esu,visa kalėdinė nuotaika išgaravo ,net to rinkinio nebenoriu verysad.gif

Zundyte Swedbankas tarpelių nepripažįsta, todėl sąskaitą reikėtų be tarpelių suvedinėti.
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 12 20, 20:36)
Zundyte Swedbankas tarpelių nepripažįsta, todėl sąskaitą reikėtų be tarpelių suvedinėti.

visaip bandžiau ir su tarpais ir be tarpų ,kaip tik sugalvojau ,niekaip nepriėmė doh.gif ,bandysiu ryt aiškintis kame čia šaknys?
Atsakyti
Matau užvirė čia šiek tiek aistros dėl tos sąskaitos. Prisipažinsiu aš esu tos parduotuvės savininkė 4u.gif
Zundytę tikrai nežinau kodėl tau swedbankas nepriėmę sąskaitos numerio, pati kelis kartus patikrinau na tikrai tas numeris. Dar kiek žinau reikalingas asmens kodas darant pavedimą iš šio banko.
Labai jau nepyk, kad užsakymas nėra lt kalba, dar nespėjome visko išversti į lietuvių kalbą, bet darbo dienom visuomet mielai padedu ir atsakau į visus klausimus darant užsakymą.
Na, o kad kalėdinė nuotaiką tau taip stipriai nesugestu įdėsiu tau dovanėlę... 4u.gif
Kadangi laiškelį perskaičiau tik dabar ir tavo nusiskundimą, tai eisiu ieškoti tau dovanėlės...
Rasaulė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasaule: 20 gruodžio 2009 - 20:49
QUOTE(Rasaule @ 2009 12 20, 20:49)
Matau užvirė čia šiek tiek aistros dėl tos sąskaitos. Prisipažinsiu aš esu tos parduotuvės savininkė  4u.gif
Zundytę tikrai nežinau kodėl tau swedbankas nepriėmę sąskaitos numerio, pati kelis kartus patikrinau na tikrai tas numeris. Dar kiek žinau reikalingas asmens kodas darant pavedimą iš šio banko.
Labai jau nepyk, kad užsakymas nėra lt kalba, dar nespėjome visko išversti į lietuvių kalbą, bet darbo dienom visuomet mielai padedu ir atsakau į visus klausimus darant užsakymą.
Na, o kad kalėdinė nuotaiką tau taip stipriai nesugestu įdėsiu tau dovanėlę... 4u.gif
Kadangi laiškelį perskaičiau tik dabar ir tavo nusiskundimą, tai eisiu ieškoti tau dovanėlės...
Rasaulė

bandysiu rytoj pervest ,gal pavyks ,o dovanų tikrai nereikia ,nematau dėl ko jas duoti blush2.gif ,viskas susitvarkys ,tikiuosi ax.gif ,matyt savaitgalis kaltas g.gif

ir beje ,baikim diskusiją ,nes ne į temą mes čia ,atsiprašau,kad užvedžiau čia spamiuko
Atsakyti