Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

QUOTE(Rasaule @ 2009 12 10, 13:42)
Tiesiog uždedi ant veržlės kuri turi "sparnelius" ir pasuki
jis tinka tokiom veržlėm kuri šio daikčiuko viršuje

ot kvaila doh.gif ,o aš galvojau ,kad siuvinėtojų žirklėms "gervėms" suveržt doh.gif ,ir niekaip į galvą neateina ,kam jas veržt ,o ir matmenys neatitinka doh.gif doh.gif ...tai šitam reikalui turiu rankas,nereikia man jokių prietaisų ax.gif ,ir taip kartais kaip užveržiu ,tai atsukt neįmanoma blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mielos merginos,
norejau pasiteirauti, kokie siuliukai geresni Anchor ar DMC ?
blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Aciu uz atsakymeli smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2009 12 11, 09:57)
Sveikos mielos merginos,
norejau pasiteirauti, kokie siuliukai geresni Anchor ar DMC ?
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Aciu uz atsakymeli smile.gif 4u.gif

iš savo nedidelės praktikos tai galiu pasakyt ,kad siuvinėju tokiais ,kurie nurodyti schemoje,jei nurodyti abu ,tai renkuosi DMC,gal todėl ,kad jų daugiau turiu blush2.gif ,bet dėl plūšijimosi tai va dabar kai kalėdines dovanėles siuvinėjau pati rinkdama spalvas ,tai buvo ir DMC ir Anchor,ir tikrai gerai pastebėjau ,kad Anchor išplūšija žymiai greičiau,todėl naudoju siūlų kondicionierių ir sumažinu šią bėdelę
Atsakyti
Na ir aš pasirodau savo naujausius lobius
Nimuko schemute

user posted image

Siūliukai ir medžiagyė iš Sewandso

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 11 gruodžio 2009 - 17:12
QUOTE(tute28 @ 2009 12 11, 18:11)
Na ir aš pasirodau savo naujausius lobius
Nimuko schemute
Siūliukai ir medžiagyė iš Sewandso

bigsmile.gif is kur gavai nimuka? gal pirkaisi is ju paciu? as jau visus dump.ru isnarsiau ir niekur sito neradau, o toks jis fainuolis blush2.gif siuliuku irgi nemazai thumbup.gif sakyciau labai geras pirkinys ax.gif as to nimuko schemos uzsiprasiau kaledoms, gal kas padovanos, bet kad net ebay neradau, tai kazi is kur ji gaut reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 12 12, 16:37)
bigsmile.gif  is kur gavai nimuka? gal pirkaisi is ju paciu? as jau visus dump.ru isnarsiau ir niekur sito neradau, o toks jis fainuolis blush2.gif siuliuku irgi nemazai  thumbup.gif sakyciau labai geras pirkinys  ax.gif as to nimuko schemos uzsiprasiau kaledoms, gal kas padovanos, bet kad net ebay neradau, tai kazi is kur ji gaut reiktu  g.gif

Va čia yra pirkti. http://bleudetoiles....p?ItmID=3442759
Bet aš pirkau kartu su viena forumiete. Kolkas schemutės neturiu galimybės nuskenuoti.
Atsakyti
Vau merginos 4u.gif
Siūlau po naujū metų sudėti vėl savo lobius, na nebutinai visoms, kas nori, nes per metus papilnėjom, gal pas kaika pasikeitė laikimo ydėjos (ne tik pas mane tikiuos smile.gif ) tai va, ir puiki proga bus pasirodyti toms, kurios dar nieko nerodė pioneers.gif pioneers.gif
O tos, kurios lyg ir naujo neturi, gali nedėti, neprivaloma smile.gif
Kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 13 gruodžio 2009 - 17:52
Siek tiek pasipildziau ax.gif labai prisireike medziageles juodos, ir dar aptikau kreinika, kurio niekur gaut negalejau thumbup.gif na tai kad neiseitu siuntimas labai brangus, tai dar pasiemiau karoliuku ir adatu karoliukams ax.gif
user posted image
Atsakyti
Oi, merginos, pavarvinu kaskart aš seilę į jūsų gėrybes, pavarvinu, bet pati dar šioj temoj niekad nerašiau..
Na bet šįkart neiškenčiu - pasirodysiu, kokias dovanas pasidariau sau gimtadienio ir Kalėdų proga - čielus tris Dim pasiėmiau... Nu ir taip dabar gera ant dūšios angel.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 12 18, 20:03)
Oi, merginos, pavarvinu kaskart aš seilę į jūsų gėrybes, pavarvinu, bet pati dar šioj temoj niekad nerašiau..
Na bet šįkart neiškenčiu - pasirodysiu, kokias dovanas pasidariau sau gimtadienio ir Kalėdų proga - čielus tris Dim pasiėmiau... Nu ir taip dabar gera ant dūšios angel.gif

O kur pirkai, aš kažkaip tokių grožių neužmatau. Kaip tik ieškau sau Kalėdų dovanos, liko nuo dantų pinigėlių- tai gal sakau ir man kokį rinkinuką nusigriebti. g.gif
Atsakyti
Florestina, www.darbstuole.eu pradėjo Dimais ir Vervaco prekiauti thumbup.gif Akys raibsta... seilė tįsta... blink.gif

http://www.darbstuol...=...2&Itemid=64
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 12 18, 20:16)
Florestina, www.darbstuole.eu pradėjo Dimais ir Vervaco prekiauti  thumbup.gif Akys raibsta... seilė tįsta...  blink.gif
http://www.darbstuol...=...2&Itemid=64

na sugundei mane ,norėjau nusipirkt vieną rinkinuką ,šiaip ne taip pusiau angliškai pusiau lietuviškai ten užpildžiau viską ,vos nepasiunčiau ten tos pardavėjos už tokią nesąmonę,ir jūs manot apmokėjau? ogi ne schmoll.gif ...swedbanko sistema neleidžia sumokėt nes banko sąskaitos numeris neatitinka standarto verysad.gif ..dešimt kartų perskaičiau ir patikrinau tą numerį ,su visais tarpeliais ,kaip kad puslapyje parašyta,dešimt kartų suvedžiau ,niekas nepadeda ,neatitinka standarto ir viskas...nu tai ar galima taip tyčiotis iš pirkėjo verysad.gif verysad.gif ..pirmas ir paskutinis pirkinys mano ten ,tokio blatno pirkimo dar nesu dariusi,pikta kaip širšė esu,visa kalėdinė nuotaika išgaravo ,net to rinkinio nebenoriu verysad.gif
Atsakyti