Dar informacijos vilnietėms. Buvau miete ir mačiau, kad smulkios plastikinės aidos yra Vilniaus g. Vienas lapelis 18 Lt. Ji yra tokia, kaip Anchor rinkiniuose.
Na prisižiūrėjau kiek čia lobių turit, tai ir aš savo lobius į viešumą traukiu
Nieko ypatingai daug, bet jei reikia pradėt naują projektą, tai jau parduotuvėn lėkt nereikia - visko turiu. O ir šiaip džiaugiuosi, kad nujausdama krizę, prisikaupiau atsargų, tai dabar nereikia nieko pirkti
1. Medžiagėlės po kairei, tai 36ct linas, po dešinei - 32ct linas, na dar 19ct drobė, 25ct ewo, 40ct baltas linas, 22ct ewo, dar truputukas 18ct aidos ir plastikinė kanva. Stambių medžiagų nemėginau, o ir nelabai traukia.
2. DMC Siūlų visa paletė, plius keli whisper moheriniai atspalviai, metalikai ir variagated siūlai
3. Turiu dar kelis atvirukus ir padėkliukus
4. Na o čia visokie priedai: karoliukai, varpeliai, sagos, klijai ir pan.
Labai patogus daiktas varžtukams "gervėms" priveržti:
............................
Na čia tik 85procentai viso grobio, mat foto iš archyvo
Nieko ypatingai daug, bet jei reikia pradėt naują projektą, tai jau parduotuvėn lėkt nereikia - visko turiu. O ir šiaip džiaugiuosi, kad nujausdama krizę, prisikaupiau atsargų, tai dabar nereikia nieko pirkti
1. Medžiagėlės po kairei, tai 36ct linas, po dešinei - 32ct linas, na dar 19ct drobė, 25ct ewo, 40ct baltas linas, 22ct ewo, dar truputukas 18ct aidos ir plastikinė kanva. Stambių medžiagų nemėginau, o ir nelabai traukia.
2. DMC Siūlų visa paletė, plius keli whisper moheriniai atspalviai, metalikai ir variagated siūlai
3. Turiu dar kelis atvirukus ir padėkliukus
4. Na o čia visokie priedai: karoliukai, varpeliai, sagos, klijai ir pan.
Labai patogus daiktas varžtukams "gervėms" priveržti:
............................
Na čia tik 85procentai viso grobio, mat foto iš archyvo
QUOTE(Little angel @ 2009 12 08, 00:50)
Na prisižiūrėjau kiek čia lobių turit, tai ir aš savo lobius į viešumą traukiu
va cia tai lobis o sakykit, kur tu moheriniu siuvinejimo siulu gaut? ar ju buna LT parduotuvese, ar tik is kokio ebay ar pan. siustis reik?
Little angel, net pavydu darosi į tavo lobius bežiūrint o kad aš tiek medžiagėlių turėčiau
QUOTE(Dantiste @ 2009 12 08, 10:47)
kur tu moheriniu siuvinejimo siulu gaut? ar ju buna LT parduotuvese, ar tik is kokio ebay ar pan. siustis reik?
Čia berots iš SBB pirkau kartu su magnetuku adatoms, bet ir sewandso yra
QUOTE(Little angel @ 2009 12 08, 11:31)
Čia berots iš SBB pirkau kartu su magnetuku adatoms, bet ir sewandso yra
o man dabar klausimas iškilo Pati turi visą DMC paletę, tai pasakyk ar yra spalva 24 numeriuku?... Schemoj rašo, o pirkt nėra... Ir dar, schemoj nurodyta 420a... Ar būna DMC siūlai su raidelėm gale skaičių?...
tu schemą parodyk, aš tau tada pasakysiu. Su raidele yra tik B5200 - sniego baltumo. Atsiųsk schemą susioreantuosim kažkaip
QUOTE(Little angel @ 2009 12 09, 10:13)
tu schemą parodyk, aš tau tada pasakysiu. Su raidele yra tik B5200 - sniego baltumo. Atsiųsk schemą susioreantuosim kažkaip
Schemą ėmiau iš rusų forumo http://radikal.ru/F/...0c1ae0.jpg.html Ten prie garų "/" turėtų būti 24 DMC, o ant puodelio šono šešėlis ir vaizdas į puoduko vidų (ženklas "O") yra 420a.... Tai pirkausi be raidės, bet kokią spalvą imt garams pašešėliuot net nežinau Patys garai yra DMC951... P.S. bamdžiau dėt pačią schemą, bet labai didelę įdeda O sumažint nežinau kaip...
naudojat ariadna mulina siulus? po kiek perkate?
QUOTE(dovyda @ 2009 12 09, 21:47)
sorry, kad pakartosiu foto, bet...is kur gavai toki vat prietaisiuka?
o aš tai niekaip nesuprantu kaip jis veikia
QUOTE(zundyte @ 2009 12 10, 00:38)
o aš tai niekaip nesuprantu kaip jis veikia
Tiesiog uždedi ant veržlės kuri turi "sparnelius" ir pasuki
jis tinka tokiom veržlėm kuri šio daikčiuko viršuje
http://www.sewandso....=search_results
nesigauna paveiksliuko įkelti tai įdedu nuorodą.