Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

QUOTE(astulia @ 2009 12 02, 14:45)
naujausi pirkinukai  4u.gif

nedideli lino gabaliukai pasibandymui

user posted image

ir kelios smulkmenėlės

user posted image

lina pirkot is Lt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandva @ 2009 12 03, 15:32)
lina pirkot is Lt? ax.gif

aha, iš kasiulų, buvo gabaliukai nedideli kažkur po 8 lt, gal dar ir tebėra, reikia pasidairyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 12 03, 15:37)
aha, iš kasiulų, buvo gabaliukai nedideli kažkur po 8 lt, gal dar ir tebėra, reikia pasidairyt  mirksiukas.gif

Nesi bandžius ant lino, kad sakai - pasibandymui?

Ir kokia ten ta ilga ir siaura medžiagytė? Irgi iš kasiulai.lt? ax.gif

Kadangi vis karksiu šioj temoj, tai pasirodau, ką iš savo lobių esu nufotkinusi. Niekaip šiam reikalui laiko neskiriu... Norėčiau normalią fotosesiją pasidaryt, nufotografuot ką esu sukaupusi ir kaip atrodo mano kampelis... Kol to nepadariau - štai atsisiųsti rinkinukai iš Rusijos. Mažuosius kaip tik dabar siuvinėju. Bus Kalėdinė dovana mažučiam sūnėnui

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 12 03, 18:15)

Ir kokia ten ta ilga ir siaura medžiagytė? Irgi iš kasiulai.lt?  ax.gif

nea, dar nesu bandžius ant lino, nes pas mus medžiagų pasirinkimas labai mažas, o kol kasiūluos nebuvo papigiam, tai nepirkau, vdrug nepatiktų, nors labai tuo abejoju biggrin.gif o ta siaura ir ilga medžiaga - tai wc popieriaus laikiklio paruoštukas smile.gif irgi iš kasiulų mirksiukas.gif

o tu tai dailučių rinkinukų užsipirkus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 12 03, 18:15)

Ir kokia ten ta ilga ir siaura medžiagytė? Irgi iš kasiulai.lt?  ax.gif

Kadangi vis karksiu šioj temoj, tai pasirodau, ką iš savo lobių esu nufotkinusi. Niekaip šiam reikalui laiko neskiriu... Norėčiau normalią fotosesiją pasidaryt, nufotografuot ką esu sukaupusi ir kaip atrodo mano kampelis... Kol to nepadariau - štai atsisiųsti rinkinukai iš Rusijos. Mažuosius kaip tik dabar siuvinėju. Bus Kalėdinė dovana mažučiam sūnėnui

ačiū visoms už pagyras mano kukliam darbeliui 4u.gif 4u.gif

Metija ,sakyk ,kuriam rusiškam saite pirkai rinkinukus? Aš vis gundausi pirkti,mano skaičiavimais išeitų pigiau,bet vis kažkaip bijau dėl tų apmokėjimų internetu... g.gif aš vis žiūrinėju čia
http://www.crossstit...ryID=ID10000479
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 03 gruodžio 2009 - 20:22
QUOTE(zundyte @ 2009 12 03, 20:22)
Metija ,sakyk ,kuriam  rusiškam saite pirkai rinkinukus? Aš vis gundausi pirkti,mano skaičiavimais išeitų pigiau,bet vis kažkaip bijau dėl tų apmokėjimų internetu... g.gif aš vis žiūrinėju čia 
http://www.crossstit...ryID=ID10000479

Zundyte, aš ne pati dariau užsakymą, o prisijungiau prie jo kitam forume. Šie rinkinukai iš prokopets.ru. Šiam saite užsisakyti gali tik didmenininkai. Apskritai aš pati nemoku užsakinėt, tik prisijungiu... Kai kurių rinkinukų iš to tinklapio yra pirkt www.siuvinejimomagija.lt
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 12 03, 16:37)
aha, iš kasiulų, buvo gabaliukai nedideli kažkur po 8 lt, gal dar ir tebėra, reikia pasidairyt  mirksiukas.gif

verysad.gif as tik ant lino siuvineju, daug man jo reikia..o jis toks brangus... verysad.gif reikes po audiniu parduotuves praslinkt, gal uzmatysiu pigiau.
Papildyta:
jei kas darytu uzsakyma is ne lt parduotuviu, noreciau prisijungti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandva @ 2009 12 04, 07:56)
verysad.gif as tik ant lino siuvineju, daug man jo reikia..o jis toks brangus... verysad.gif reikes po audiniu parduotuves praslinkt, gal uzmatysiu pigiau.

nezinau kas cia per linas, bet uzsisakiau pabandymui
http://www.darbstuol...=...7&Itemid=64
ant sito jau isbandziau liuks visai gaunas. http://www.darbstuol...h...t&Itemid=64
Atsakyti
QUOTE(sandva @ 2009 12 04, 07:56)
jei kas darytu uzsakyma is ne lt parduotuviu, noreciau prisijungti  ax.gif

Prisijungčiau ir aš. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 04 gruodžio 2009 - 17:38
Gal kas galit padėti. Nežinau kur kitur paklaust - gal kuri žinote kur būtų galima nusipirkti šilkinių siuvinėjimo siūlų?
Atsakyti
Madeiros šilko yra "Gerose akyse"
Atsakyti
ačiū labai 4u.gif ieškosim ten smile.gif
Atsakyti