Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

QUOTE(shokoladines-swajos @ 2009 11 24, 14:22)
panevezy babilone ten ne geros akys o hobi centras jei neklystu. ir nera ten. 

nu jau nu jau tikrai yra geros akys antrame babilone ir dezuciu yra tikrai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(astulia @ 2009 11 24, 14:00)
o kas būtent domina? kas neaišku? ten viskas labai paprasta, nereikia niekur registruotis  mirksiukas.gif o ir siuntinius labai greit išsiunčia  smile.gif

man neaisku su kainom kai ten yra tas kringelis kaip issiversti musu litais? dauginti is 3,...? kiek mokate uz parsiuntima nuo ko jis priklauso...ir ka ten uzsisakinejate? siuliukus, aidas??? g.gif
Atsakyti
nu paziurejau internete kad geros akys ir hobi centras tai viena ta pati parduotuve lotuliukas.gif
nu bet ten nemaciau tu dezuciu g.gif reikes tada pardavejos klaust, gal nebeprimatau per ta siuvinejima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 11 25, 14:38)
man neaisku su kainom kai ten yra tas kringelis kaip issiversti musu litais? dauginti is 3,...?  kiek mokate uz parsiuntima nuo ko jis priklauso...ir ka ten uzsisakinejate? siuliukus, aidas??? g.gif

tas kringelis - tai svaras biggrin.gif 1 svaras - 3,82 litų, bent jau taip googlis sako. o atsiuntimo mokestis nžn nuo ko priklauso, nes kai iš krepšelio išėmiau vieną prekę, jis sumažėjo g.gif bet vis tiek kainavo virš 5 svarų. o pirkau ten savo plastikinį rėmą, tašiuką ir keletą smulkmenų, ko nerandu LT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 11 25, 18:24)
o atsiuntimo mokestis nžn nuo ko priklauso

nuo svorio.
Minimalus siuntimo mokestis 3 svarai, o jei siuntinys yra virš kilogramo, tai už kiekvieną kg + 5.50 svaro.
http://www.sewandso....k/shipping.html
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 11 25, 18:24)
tas kringelis - tai svaras  biggrin.gif 1 svaras - 3,82 litų, bent jau taip googlis sako. o atsiuntimo mokestis nžn nuo ko priklauso, nes kai iš krepšelio išėmiau vieną prekę, jis sumažėjo  g.gif  bet vis tiek kainavo virš 5 svarų. o pirkau ten savo plastikinį rėmą, tašiuką ir keletą smulkmenų, ko nerandu LT  mirksiukas.gif

tai jei daugint is 3.82 tai dmc siulai labai jau brangus ten g.gif virs 2lt ar as ne taip skaiciuoju ?
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 11 27, 12:43)
tai jei daugint is 3.82 tai dmc siulai labai jau brangus ten  g.gif  virs 2lt ar as ne taip skaiciuoju ?

taip, siūlai ten brangesni lyginant su LT user posted image, bet perpus pigesni nei pas mus Belgijoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shokoladines-swajos @ 2009 11 23, 21:15)
o kiek kainuoja tokia dezute? be to panevezy niekur nemaciau tokios....

GA akyse tu dezuciu yra uz prekystalio (reikia klausti pardavejos), berods 19lt kainuoja. As pirkau turguje panasia ir mokejau 11lt. Jie prekiauja taip pat zveju prekemis. smile.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš savo sukauptą turtą smile.gif Tiesa, aš neturiu tiek siūlų, nes perku tik tiek, kiek man reikia konkrečiam paveikslui siuvinėti ir juos suveriu ant kartono. Štai taip atrodo man darbo stalas, kai siuvinėju paveiksliuką, kuriam reikia 51 spalvos siūlų, oo schemoje retai, kur 10-15 vienos spalvos kryželiai greta:
user posted image

Aš daugiau dėmesio skiriu schemoms ir jų turiu daug, tiek elektroninių, tiek žurnaluose
user posted image

čia dar noriu parodyti savo "antikvarinius" lobius lotuliukas.gif Seni žurnaliukai ir rusiški siūlai, kurie neturėjo numerių, todėl būdavo patogu juos laikyti supintus į kasą. Vietos nedaug užima ir nesusivelia.
user posted image

Ir pats naujausias mano pirkinys.
user posted image

Tiesa, šiam paveikslui reikia šilkinių Needlepoint Inc Silk siūlų, bet Lietuvoje nerandu kur pirkti. Kur jūs perkate šilkinius siūlus?
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 11 24, 14:00)
o kas būtent domina? kas neaišku? ten viskas labai paprasta, nereikia niekur registruotis  mirksiukas.gif o ir siuntinius labai greit išsiunčia  smile.gif

Na, mane tai domina pradžių pradžia. Neturiu net banko kortelės ir aktyviai domiuosi kas kokiomis naudojasi ir kaip prekinasi iš užsienio. Nekalbu angliškai... Na, visada bandau išsiaiškinti su žodynu "Alkonas"... Matyt vis stinga ryžto imt ir pradėt....
Atsakyti
QUOTE(shokoladines-swajos @ 2009 11 22, 19:09)
http://public.fotki.com/weeny/

nu va, jeigu leis ieiti, pamatysit mano turta.  smile.gif

Siulai stiklainyje, gal ir juokinga, bet labai originalu. Man patinka thumbup.gif
Atsakyti
naujausi pirkinukai 4u.gif

nedideli lino gabaliukai pasibandymui

user posted image

ir kelios smulkmenėlės

user posted image
Atsakyti
Kadangi čia daugiausiai būna suinteresuotų, tai parašau, gal kam prireiks:
Gal kam reikia štai tokių laikiklių pigiau: http://www.kasiulai....iai-p-1162.html
10 parduočiau už 4 litus, 100 - už 35. Turiu tikrai virš 300, nekyla ranka suskaičiuoti, kiek jų iš viso, bet krūva didelė.
Su vilniečiais galima susitikti, į kitus miestus prisidėtų siuntimo išlaidos.
Visą savo siūlų kolekciją perrūšiuoju pagal spalvas, o ne firmas, tai šių laikiklių nebereikia.
Atsakyti