QUOTE(ErikaI @ 2005 11 04, 13:38)
O aš nematau antros nuotraukytės
.
MAn labai idomu kaip į albumą tu susidedi tuos siūliukus. Man ta idėja irgi labai patiko, kad vartai ir visa lobį matai.
na man rodo
ar ir kitos nematot ?
o susidet tai labai paprastai,taip kaip nuotraukas sukisi per soniuka. i virsuje deedu visa siuliuko matkiuka, o apacioje ta , kuri atkerpu ir atskiriu.
Aš irgi buvau sudėjus siūliukus į albumą, bet man labai nepatiko kad jis išsipūtęs baisiausiai ir dar dukriuks pačiupo porą kartų, tai iš siūlų gavosi kaltūnas, iš albumo lapų išplėšyta buvo Taip kad teko atsisakyti tos idėjos
nu nera jis pas mane labai issiputes. bent jau tas ,kuris naudojams kasdien. jame apie 20-30 spalvu vienu metu. tai tik biski storesnis, bet ne baisiai
o del vaikiuku,tai man kaip tik patogiau,nei anksciau budavo ant laikikliu popieriniu-dabar vaikas varto albuma salia ir mes mokinames spalvas
, ir jam "zabova" ir as galiu biski pasiuvinet
O kaip jūs žymite schemoje, kiek jau išsiuvinėjot???? Aš tai paišaliojuos su spalvotu tušiniu, tik va paskui jau ta schema tik išmetimui tetinkama
as papaisau schemute tik padedama siuvini i sali, kad kita karta pradedama is karto zinociau ,kur reikia . o besiuviendama nepeckalioju-labai ilgai atrodo uztruktu. nors jei butu koks didelis siuvinys-turbut neissiversciau be piestuku