Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

QUOTE(Toli @ 2009 11 22, 00:11)
Taigi sake, kad is sewandso pirko. As ir ne karta is ju pirkau, niekada jokiu problemu neturejau. Jie yra UK, tai i Airija atsiucia per keleta darbo dienu, jei viska turi in stock, bliamba, pamirsau, kaip lietuviskai, sorry.

sandelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 11 21, 23:08)
Na krepšį rodai, kad pavydas visom imtų ane  mirksiukas.gif O jei rimtai, tai tau kasiulai atsiunčia Belgijon? Ar kokie giminaičiai persiunčia?

šiaip vieną kartą prašiaus, kad siųstų tiesiai Belgijon, tai ir atsiuntė mirksiukas.gif bet dažniausiai tai mama man siuntinius persiunčia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 11 21, 21:11)
Taigi sake, kad is sewandso pirko. As ir ne karta is ju pirkau, niekada jokiu problemu neturejau. Jie yra UK, tai i Airija atsiucia per keleta darbo dienu, jei viska turi in stock, bliamba, pamirsau, kaip lietuviskai, sorry.

QUOTE(astulia @ 2009 11 21, 21:29)
šiaip vieną kartą prašiaus, kad siųstų tiesiai Belgijon, tai ir atsiuntė  mirksiukas.gif  bet dažniausiai tai mama man siuntinius persiunčia  smile.gif

Žinau,kad iš Sewandso pirko. Ji dažnai mini kasiulai,ti apie juos ir klausiau kaip siuncia ax.gif
Atsakyti
http://public.fotki.com/weeny/

nu va, jeigu leis ieiti, pamatysit mano turta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shokoladines-swajos @ 2009 11 22, 18:09)
http://public.fotki.com/weeny/

nu va, jeigu leis ieiti, pamatysit mano turta.  smile.gif

Nu neblogas turtas, bet siulai sloike lotuliukas.gif dar taip nei viena turbut nelaike thumbup.gif tik neisizeisk, siaip nuotaika pakele 4u.gif
Atsakyti
Mano kuklus turtelis:

Siūliukai

user posted image

Planuoju pamažu visus susukti ir sukrauti į dėžutes. Gal yra norinčių padėt biggrin.gif?

Keli žurnalai (siūvinėjimu duomiuosi dar vos pora mėnesių..), lankeliai, kurių beveik nenaudoju, lipdukai su siūlų numeriukais ir visokie rinkinukai ir schemutės iš žurnalų.

user posted image

Medžiagiukai ir dėžutės siūlams (dar tuščios, tik mažoji naudojama adatoms ir kitoms smulkmenoms saugot).

user posted image

Viskas eina į štai tokį stalčiuką, kuris dedasi į 5 stalčių komodėlę su kitom mano rankdarbių priemonėm..

user posted image

Kol kas tiek. Šią savaitę laukių poros siuntinukų, tai gal dar pasirodysiu smile.gif

Ups, kokios didžiulės nuotraukos doh.gif Einu susimažinsiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 23 lapkričio 2009 - 13:27
[quote=Brooke,2009 11 23, 14:23]
Mano kuklus turtelis:

Siūliukai

Planuoju pamažu visus susukti ir sukrauti į dėžutes. Gal yra norinčių padėt biggrin.gif?

Keli žurnalai (siūvinėjimu duomiuosi dar vos pora mėnesių..), lankeliai, kurių beveik nenaudoju, lipdukai su siūlų numeriukais ir visokie rinkinukai ir schemutės iš žurnalų.
....

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 11 23, 02:00)
Nu neblogas turtas, bet siulai sloike  lotuliukas.gif dar taip nei viena turbut nelaike  thumbup.gif tik neisizeisk, siaip nuotaika pakele  4u.gif

ne ne, neiseizeidziau lotuliukas.gif
kad man patogu taip, toks grazus tas sloikas, nuo saldainiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
shokoladines-swajos
Man tarp saldainiu indelio atrodo kaip virtuvės puošmena siuliukai wub.gif

Brooke
Oho wub.gif wub.gif Šaunuolė wub.gif wub.gif
Atsakyti
Brooke, oho koks turtas, kiek siūlų bigsmile.gif wub.gif wub.gif aš ir tiek nooriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 11 23, 16:46)
shokoladines-swajos
Man tarp saldainiu indelio atrodo kaip virtuvės puošmena siuliukai  wub.gif

Brooke
Oho  wub.gif  wub.gif  Šaunuolė  wub.gif  wub.gif

pristatyta jau virtuvej tu stiklaisniuku nuo saldainiu sociai. sitas atliko, tai ir susidejau siuliukus. siaip noreciau kokios grazios dezutes, brolis kai pamate, sako tau reikia zvejybines dezutes, ten viska graziai susidetum. db galvoju kur tokia gaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shokoladines-swajos @ 2009 11 23, 18:54)
pristatyta jau virtuvej tu stiklaisniuku nuo saldainiu sociai. sitas atliko, tai ir susidejau siuliukus. siaip noreciau kokios grazios dezutes, brolis kai pamate, sako tau reikia zvejybines dezutes, ten viska graziai susidetum. db galvoju kur tokia gaut  lotuliukas.gif

o kam žvejybinė jeigu yra pirkti DMC siūlų dežučių? į riteles susuki ir gražiai pagal spalvas ar numeriukus susidėlioji smile.gif
gali gi kelias tokias dėžutes nusipirkti, į vieną dėžutę telpą 50 ričių smile.gif
Atsakyti