Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

Dovyda
susigundei tas žirkles nusipirkti biggrin.gif
O kas ten yra prie žirkliu juodam pakeli? bigsmile.gif

QUOTE(astulia @ 2009 11 20, 18:52)
dovyda, šauniai apsiprekinai  thumbup.gif

aš šiandien irgi gavau jau vieną siuntinuką, vakare pasirodysiu  mirksiukas.gif

Pamačiau tavo žinute galvojau nežėsiu, nes siuntinuka busi gavus ir aš užpavydesiu smile.gif
Bet po 5 min pasiryžau ir žiuriu kad dar neikėliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 20 lapkričio 2009 - 17:08
nu va mano pirkinukas smile.gif

user posted image
Atsakyti
ohohoooo irgi neblogas apsiprekinimas thumbup.gif prasom placiau..ar ten adatu laikiklis? ax.gif ir krepsiui , matau, pasiryzai... mirksiukas.gif

o tas juodas daiktelis salia zirkleliu, tai 2 karoliuku siuvimo adatos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 11 20, 21:13)
ohohoooo irgi neblogas apsiprekinimas thumbup.gif prasom placiau..ar ten adatu laikiklis? ax.gif ir krepsiui , matau, pasiryzai... mirksiukas.gif

kad tam krepšiui dabar nuolaida buvo, tai neatsispyriau ax.gif tuo labiau, kad LT nemanau, kad jis pigesnis, čia užsakymas iš sewandso mirksiukas.gif o ten dar adatoms "futliaras" ir magnetukas, tvirtinamas ant medžiagos, kad adatos nepasimestų smile.gif
Atsakyti
eik tu sau kokiu grozybiu jus cia visos turit. as irgi megstu pasiuvinet smile.gif bet nesenai tik pradejau siuo dalyku uzsiiminet, tai nedaug visko ir turiu. bet kaupiu po truputi, tuoj ir jus pasivysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shokoladines-swajos @ 2009 11 21, 22:32)
eik tu sau kokiu grozybiu jus cia visos turit. as irgi megstu pasiuvinet smile.gif  bet nesenai tik pradejau siuo dalyku uzsiiminet, tai nedaug visko ir turiu. bet kaupiu po truputi, tuoj ir jus pasivysiu smile.gif

Ir nepamirš vis naujus pirkinius parodyt smile.gif
Atsakyti
O aš šiandien savo siuvinėjimo schemas inventorizavau, nes jau neatsirenku, kokias turiu, savo kompe suskirsčiau į dar smulkesnius albumėlius, kad galėčiau greičiau padėt ieškančioms.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 11 21, 22:47)
O aš šiandien savo siuvinėjimo schemas inventorizavau, nes jau neatsirenku, kokias turiu, savo kompe suskirsčiau į dar smulkesnius albumėlius, kad galėčiau greičiau padėt ieškančioms.

Turbūt ilgai ryžaisi tokiam darbui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 11 21, 20:57)
Turbūt ilgai ryžaisi tokiam darbui smile.gif

Aha, kelias dienas mąsčiau, kaip tai reikėtų padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 11 21, 22:02)
Aha, kelias dienas mąsčiau, kaip tai reikėtų padaryti.

saunuoliuke, gaudyk baliona 4u.gif nes tas darbas tai grandiozinis, o laiko kiek atima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 11 20, 19:01)
nu va mano pirkinukas  smile.gif

user posted image

Na krepšį rodai, kad pavydas visom imtų ane mirksiukas.gif O jei rimtai, tai tau kasiulai atsiunčia Belgijon? Ar kokie giminaičiai persiunčia?
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 11 22, 00:08)
Na krepšį rodai, kad pavydas visom imtų ane  mirksiukas.gif O jei rimtai, tai tau kasiulai atsiunčia Belgijon? Ar kokie giminaičiai persiunčia?

Taigi sake, kad is sewandso pirko. As ir ne karta is ju pirkau, niekada jokiu problemu neturejau. Jie yra UK, tai i Airija atsiucia per keleta darbo dienu, jei viska turi in stock, bliamba, pamirsau, kaip lietuviskai, sorry.
Atsakyti