Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

QUOTE(ssamantaa @ 2009 11 15, 19:28)
Bet kur nuoroda idejai i kartonines imatavmai yra 5x4,5cm, o maniškes ~4 cm

o kur jus tuos ismatavimus radot? g.gif kad ten nuorodoje tos paprastos kartonines DMC, kur paciam issilupinet reikia bigsmile.gif tai ju dydis ir yra panasiai 4 x 4 cm, tai DMC dezutei pritaikytos
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 11 16, 11:17)
o kur jus tuos ismatavimus radot?  g.gif kad ten nuorodoje tos paprastos kartonines DMC, kur paciam issilupinet reikia  bigsmile.gif tai ju dydis ir yra panasiai 4 x 4 cm, tai DMC dezutei pritaikytos

user posted image

Maniau kad DMC yra sukūrę dvieju tipu dėžes. Vienos, kuriose telpa ritės ~4 cm. o kitos didesnės..
Nes mano miesto parduotuveje tokia deže buvo... bet ji labai jau maža unsure.gif ir kainavo 16 lt...
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 11 16, 10:58)
user posted image
Maniau kad DMC yra sukūrę dvieju tipu dėžes. Vienos, kuriose telpa ritės ~4 cm. o kitos didesnės..
Nes mano miesto parduotuveje tokia deže buvo... bet ji labai jau maža unsure.gif  ir kainavo 16 lt...

tai kad ten parašyta 26x17,5x4,5 cm, o ne 5x4.5 cm
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 11 16, 12:52)
tai kad ten parašyta 26x17,5x4,5 cm, o ne 5x4.5 cm

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Trūksta žodžiu lotuliukas.gif kokia aš kvaila doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kazkas labai domejosi DMC krepsiais, stai uz ko aksi uzkliuvo
http://karakora.gall...atch?a=kXZ-buOW
Atsakyti
Kolekcijos papildymas:
user posted image
DMC siuliukai, linine aida (labai norejosi isbandyt kas cia per velnias biggrin.gif) ir ypac plonas markeris. Is tiesu tai klaida padariau, kad nusipirkau paprasta markeri, ta storesni, tai kai prisireike lina susizymet tai nieko neisejo, spalvinasi per pora siuliuku, teko plona nusipirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 11 17, 11:45)
Kolekcijos papildymas:

nu neblogai pasipildei thumbup.gif

aš dabar laukiu dviejų siuntinukų, o tada jau kaip rodysiuos tongue.gif
Atsakyti
Dantiste
Žiuriu jau baigi visa lobyna sukaupt, taip besipildydama lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(astulia @ 2009 11 17, 13:48)
aš dabar laukiu dviejų siuntinukų, o tada jau kaip rodysiuos  tongue.gif

Ir aš norėsiu tada biggrin.gif

O aš tai nusidėjau blink.gif Neparodžiau ką šeštadieni nusipirkau unsure.gif
Nebuvo noro nei sveikatos fotkint, o dalis pirkiniu buvo mano parvežti, bet kitoms siuvinėtojoms, tai va biggrin.gif viska jau išdalinau ir nieko nebegaliu parodyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 11 17, 13:11)
Dantiste
Žiuriu jau baigi visa lobyna sukaupt, taip besipildydama  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Na taip. Kad visko norisi, tai kai finansai leidzia, apsiprekinu po truputi blush2.gif dabar kaledoms darbai uzgriuvo tai vis prisireikia tai siulu, tai medziageliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 11 18, 00:13)
Na taip. Kad visko norisi, tai kai finansai leidzia, apsiprekinu po truputi  blush2.gif dabar kaledoms darbai uzgriuvo tai vis prisireikia tai siulu, tai medziageliu  ax.gif

Tai prie medžiagėliu ir adatos, ir dar ričiu pakelio biggrin.gif
Jo jo biggrin.gif Gerai čia išeina prasisukti smile.gif Na su tokiais pildymais manau kad pralenksit visas drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
va pasirodau savo grobi siandienini (gavau siuntinukus):

user posted image
Atsakyti
dovyda, šauniai apsiprekinai thumbup.gif

aš šiandien irgi gavau jau vieną siuntinuką, vakare pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti