Šiandienos pirkiniai
intensyvus ruošimąsis Kalėdoms
i2kas
šaunios prekės
Klasusimas iškilo, ar būna pirkti mažu ričiu bet kartoniniu? žinau kad yra plastmasines su žiedu, bet ne tokiu ieškau ...
Permečiau internetines parduotuves, ligtais nemačiau
šaunios prekės
Klasusimas iškilo, ar būna pirkti mažu ričiu bet kartoniniu? žinau kad yra plastmasines su žiedu, bet ne tokiu ieškau ...
QUOTE(ssamantaa @ 2009 11 10, 15:00)
i2kas
šaunios prekės
šaunios prekės
aš pirkau kartonines GA. Va ir kasiuluose yra.
Florestina
Ačiū, bet man mažų reikia
Ačiū, bet man mažų reikia
gal kas zinot is kur galima nusipirkti siuvinejimo siulu bet ne po ciena spalvyte, o visa rinkinuka?
QUOTE(ssamantaa @ 2009 11 10, 15:15)
Kokio dydžio. Manosios- tai telpa į tą dėžutę, jų dydis kažkas 4x4 cm.
QUOTE(sandva @ 2009 11 15, 14:01)
gal kas zinot is kur galima nusipirkti siuvinejimo siulu bet ne po ciena spalvyte, o visa rinkinuka?
Apie 400 spalvu?
QUOTE(Florestina @ 2009 11 15, 15:06)
Kokio dydžio. Manosios- tai telpa į tą dėžutę, jų dydis kažkas 4x4 cm.
Bet kur nuoroda idejai i kartonines imatavmai yra 5x4,5cm, o maniškes ~4 cm
QUOTE(sandva @ 2009 11 15, 20:02)
O tu senai siuvineji? Ir ka tu nori siuvineti?
Siaip siulai buna veisliniai ir neveisliniai. Neveisliniu siulu rinkiniu esu maciusi ir 20, ir 50, ir 150 spalvu, bet kokybe prastesne nei veisliniu. Schemu raktai dazniausiai buna nurodyti DMC, Anchor ir Madeira, t.y. veisliniu. Tiek DMC, tiek Anchor, ir turbut Madeira paletes turi apie 450 spalvu. Pati pagalvok, randi Internete schema, prie jos raktas. Kokia tikimybe, kad tiks tavo 50 turimu atsitiktiniu spalvu?.. Uzsiknisi bederindama. Zinoma, jei nori siuvineti maziukus paveiksliukus, tai ir neveisliniai tiks. Siaip dazniausiai perkami siulai konkreciam darbui pries tai perziurejus turimas atsargas.
QUOTE(Toli @ 2009 11 15, 22:54)
O tu senai siuvineji? Ir ka tu nori siuvineti?
Siaip siulai buna veisliniai ir neveisliniai. Neveisliniu siulu rinkiniu esu maciusi ir 20, ir 50, ir 150 spalvu, bet kokybe prastesne nei veisliniu. Schemu raktai dazniausiai buna nurodyti DMC, Anchor ir Madeira, t.y. veisliniu. Tiek DMC, tiek Anchor, ir turbut Madeira paletes turi apie 450 spalvu. Pati pagalvok, randi Internete schema, prie jos raktas. Kokia tikimybe, kad tiks tavo 50 turimu atsitiktiniu spalvu?.. Uzsiknisi bederindama. Zinoma, jei nori siuvineti maziukus paveiksliukus, tai ir neveisliniai tiks. Siaip dazniausiai perkami siulai konkreciam darbui pries tai perziurejus turimas atsargas.
Taip taip zinau.Siuvineju jau kokius 12metu.dazniausiai serveteles ir staltieses.Spalvytes pati parinkdavau, kad nesigautu vienodai.O ir siulu turejau daug is mociuciu laiku bet atsargos ribotos, todel ir pradejau zvalgytis kur cia butu galima isigyti didesni kieki ir pigiau.