Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

QUOTE(astulia @ 2009 10 31, 10:03)
bijau, kad noras nepraeitų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ot beda, jei praeis- pinigu gi biski pataupysi lotuliukas.gif krizis gi doh.gif o tau cia matai kazkokio tai krepsio prisireike kaip (nutylesiu) ..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na štai ir mano krepšys. Jis toks kaip čia: http://www.erankdarb...roducts_id=1125 (pasirodo, visai nepigią dovaną buvau gavusi...) Tiesa, nežinau, kiek turėjo būti įmaučių siūlams. Pas mane tik viena, gal kokią ir panaudojau. Bet jei reikia, nenaujų galiu ir daugiau pridėti, nes dabar siūlus kitaip po truputį tvarkau, tai įmaučių daug liks (sakiau, vėliau reiks visas su plastmasinėmis šakutėmis siūlams parduoti, kai visus siūlus persivyniosiu, ne tik DMC, bet ir Anchor, rusiškus, lenkiškus, itališkus ir kt.)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 10 31, 17:21)
Na štai ir mano krepšys. Jis toks kaip čia:

Cia kitoks krepsys nei mano isgirtasis, permetamas per peti ir kisenikes ne tokios.
Bijau nusisneket bet man rodos kad jis mazesnis DMC krepsys nei tas kur as turiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 10 31, 16:21)
Na štai ir mano krepšys.

nu man Gytės krepšys labiau prie dūšios ax.gif tavąjį mačiau jau anksčiau internete, tai nesusižavėjau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 31 spalio 2009 - 20:57
QUOTE(astulia @ 2009 10 31, 21:56)
nu man Gytės krepšys labiau prie dūšios  ax.gif tavąjį mačiau jau anksčiau internete, tai nesusižavėjau  4u.gif

Zemugnes krepsi esu apziurejusi GA pries pirkdama savaji, juk irgi rinkausi. Jis tiesa biskeli pigesnis uz manaji buvo.Bet man pasirode nelabai praktiskas, o kai ir mazesnis tai kam pirkt jei nesusidesi visko ko reikia? g.gif Nepyk, Zemugne, bet man jis nepatiko.... g.gif o dabar galvoju, kodel tu jo nenaudoji gavus dovanu? Negi butu nepatogu visko ko reikia vienam darbeliui i viena vieta susidejus laikyt ir nusinest ten kur isitaisai kryzavot? g.gif
Atsakyti
Na, atsakyti labai paprasta: man jame per daug skyrelių. Be to, vienu metu siuvinėju ne vieną darbą. O šiaip, man joks iš tų krepšių nepatiko. Aš naudoju dėžutes nuo saldainių, dovanų maišelius. O šį krepšį jau gavusi ir net neapžiūrėjusi žinojau, kad nenaudosiu. Nežinau net kodėl. Atvirai pasakius aš jį iki galo atsegiau ir apžiūrėjau, kas viduje, tik vakar. O be to, kiek tų daiktų reikia: pasiimu vieną adatą iš dėžutės, kurioje adatų pokelių skirtingų ne vienas ir ne du (kadangi siuvinėju ne vien kryžiuku ir ne vien muline, tai reikia ir smailų, ir vilnai tinkamų adatų), ją siuvinėdama ir palieku įsmeigtą medžiagoje. Atsirenku siūlus (o juos naudoju įvairiausių firmų). Žirkles turiu dvejas, tai kurias nors pasiimu (kiekvienam darbui nepakaktų). Tai medžiagą ir siūlus susidedu į maišelį, o žirklės paprastai ant rašomojo stalo būna. O kažkur važiuojant maišelis net patogiau: ar ne per daug garbės rankdarbiui, kad jam atskirą rankinę imčiau (aš automobilio dar nevairuoju, tad važinėju autobusais, traukiniais ir viską tenka pačiai neštis). Vienu žodžiu, daug čia prirašiau, bet viską galima pasakyti trumpai: nei vienas iš DMC krepšių man nėra reikalingas ir patogus. Todėl nepradėčiau naudoti jokio, net jei visus turėčiau. Aš net neprisiminiau apie jo būvimą, kol čia neperskaičiau.
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 11 01, 13:35)
Na, atsakyti labai paprasta: man jame per daug skyrelių. Be to, vienu metu siuvinėju ne vieną darbą.
......

Matai kaip... mano anksciau visi daikciukai irgi budavo ismetyti per dezutes, maiselius dovanu ir pan. Bet taip uzkniso tas amzinas ieskojimas kas kur!!!! Tai biskeli susisteminau- zurnalai visi i viena deze eina, pufas prikrautas atraizu, kanvos, siulu surusiuotu ir kt. daikteliu kuriu pastoviai prireikia. O i ta DMC krepsi dedu siuvinejamo darbelio reikmenis. Viskas telpa ir nieko nereikia lakstyt is vieno kambario i kita. O jei dar kur isvaziuoji, tai super patogu- isimeti i bagazine ir ramu.
Bet as negaliu po kelis darbus siut vienu metu doh.gif negaliu ir taskas g.gif va dabar akiniu deklas padarytas, liko tik sujungt, bet kol i GA nenuvaziuosiu nusipirkt ko reikia tai be darbo plavineju ir pati pykstu ant saves verysad.gif vat schemutes renkuosi, kaupiuosi ir panasiai, o imt daryt- niekaip negaliu. Ot durne as! lotuliukas.gif
Atsakyti
kokia tašė wub.gif aš vis gundaug gundaus kažką tokio nusipirkti blush2.gif tik kainos vis dar skaudžios pakankamai.... kartą viena pažįstama siūlė perpirk iš jos, bet kol apsisprendžiau - rezarvavo ją kita doh.gif taip ir likau ant ledo biggrin.gif
Atsakyti
Papildziau savo lobyna, gavau siandien siuntini is siuvinejimo magijos, net nustebau kad taip greit atsiunte bigsmile.gif
6 skirtingu spalvu evenweavas, plastikine kanva, dezute siulams ir siulu kondicionierius
user posted image
tik foto kokybe nelabai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 11 03, 23:16)
Papildziau savo lobyna, gavau siandien siuntini is siuvinejimo magijos

nu neblogai apsiprekinai thumbup.gif

aš irgi laukiu siuntinuko iš kasiulai, bet dar užtruks, kol dakeliaus iki manęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 11 03, 23:16)
Papildziau savo lobyna, gavau siandien siuntini is siuvinejimo magijos, net nustebau kad taip greit atsiunte  bigsmile.gif

Aš šiandien irgi nusipirkau tokią dėžutę, visą vakarą sukau siūlus ant ričių, bet mažai dar tesusukau. biggrin.gif
Ryt vėl suksiu, kai viską susitvarkysiu, tai pasirodysiu. smile.gif
Atsakyti
Turiu tą didįjį krepšį iš DMC,superinis daiktas, dar tokio vieno norėčiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti