Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

QUOTE(astulia @ 2009 10 28, 19:22)
oj, dar ir kaip spirgu  bigsmile.gif parašysiu až  mirksiukas.gif

Jei kas dar spirgat, tai irgi i az rasykit, susitarsim mirksiukas.gif nes kasdien po viena krepsi nelakstysiu pirkt ax.gif noriu but didmenininkas lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei palauktumėt su tuo krepšiu iki penktadienio, tai pasižiūrėsiu, ar ne tokį turiu. Gavau dovanų, tai taip ir guli nė karto nepanaudotas. Perleisčiau su nuolaida. Penktadienį nufotografuočiau savąjį ir įdėčiau nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 10 28, 19:47)
Jei palauktumėt su tuo krepšiu iki penktadienio, tai pasižiūrėsiu, ar ne tokį turiu. Gavau dovanų, tai taip ir guli nė karto nepanaudotas. Perleisčiau su nuolaida. Penktadienį nufotografuočiau savąjį ir įdėčiau nuotraukas.

palauksim palauksim, niekas nepuls jau ryt pirkti smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
inventorizacijos rezultatai...
Atsakyti
Oho kiek daug visko bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu bet negana,noriu to dmc krepsio,ir abieju koju kur dzeines vyras gamina,ir dar grazios adatines....
naudoju dmc lipdukus su siulu numeriukais,bjaurybes po 2 metu krenta,tai is kart tvirtinu superglue klijais
Atsakyti
As tai turiu dmc kartonines babinas,ant ju vynioju siulus ir klijuoju lipdukus su nr. smile.gif Dabar laikosi gerai,laikui begant bus matyt kiek laikys mirksiukas.gif
Atsakyti
banni, nu nemažą nemažą turtelį sukaupus thumbup.gif aš tai dar labai noriu tų DMC dėkliukų žirklėms ir adatoms. nu gal kada nors... rolleyes.gif

o aš neklijuoju jokių numeriukų ant tų ričių, o kam? rašyt moku biggrin.gif ir niekas nenusilupinėja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 28 spalio 2009 - 22:36

Dar vienas lobynas wub.gif

QUOTE(astulia @ 2009 10 29, 00:34)
o aš neklijuoju jokių numeriukų ant tų ričių, o kam? rašyt moku  biggrin.gif ir niekas nenusilupinėja  smile.gif

Matai su tom plastikinėm vargas man, turiu tokias "mini" bandžiau rašyt su markeriu, valosi skaičiukai doh.gif lieka tik lipdukus klyjuot unsure.gif
Gerai kad tik 28 pirkau - tas mini su žiedu thumbup.gif
Kita kart imsiu kartonines bigsmile.gif
Atsakyti
Aš ti ,kai vinioju ant rites,tai po apačia dedu numeriuką. Na ant rires dedu nuo matkiuko numeriuką ir apsuku. Dėl viso pikto,jei paimestų nr. ax.gif
Atsakyti
Tute,gera įdėja thumbup.gif ,pasiskolinsiu blush2.gif ,man dar tie numeriukai nekrenta kol kas ,bet aišku su laiku kris,o kadangi kartoninių ričių nemėgstu ,nes jos susilanksto ,tai plastikinės bus mano nuolatinės ritės ir kažkaip tuos numerius reiks pritvirtint doh.gif

reiks kada prisiruošt ir savo lobyną nufotkint... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 29, 00:56)
Tute,gera įdėja thumbup.gif  ,pasiskolinsiu blush2.gif ,man dar tie numeriukai nekrenta kol kas ,bet aišku su laiku kris,o kadangi kartoninių ričių nemėgstu ,nes jos susilanksto ,tai plastikinės bus mano nuolatinės ritės ir kažkaip tuos numerius reiks pritvirtint doh.gif

reiks kada prisiruošt ir savo lobyną nufotkint... blush2.gif

O tu dar nepasirodžius? blink.gif
Kaip aš tave praleidau? doh.gif
Lupsim jei nesirodysi gun_bandana.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 28 spalio 2009 - 23:00