Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

QUOTE(Ingius272 @ 2009 10 26, 19:58)
Dar norejau paklausti,ar cia tavo didysis ane yra krepsys? g.gif

Taip, is sviesiu didysis mirksiukas.gif buvo dar didesnis dzinsinis melynas, bet to kaina isvis kanda doh.gif nors labai norejau to dzinsinio, bet nesigailiu paemus si thumbup.gif
Atsakyti
Parodysiu, ką aš vakar pirkau GA:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gyte,tu turi mano svajoniu krepsi.....kazka panasaus bet ne toki buvau macius GA,bet tuomet nusprendziau kad tokiam s.... gaila LT, nepirkau,o jau kai sumasciau kad visai ne s....tai aisku nebebuvo.
o kokiose internetinese pardese tu matei? mazdaug kokia kaina?
vakar kaip jau zadejau,nufotkinau visa savo turta,bet nerandu kas i kompa ikeltu(pas mane sugedes,negaliu sukelt)
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2009 10 27, 15:41)
Gyte,tu turi mano svajoniu krepsi.....kazka panasaus bet ne toki buvau macius GA,bet tuomet nusprendziau kad tokiam s.... gaila LT, nepirkau,o jau kai sumasciau kad visai ne s....tai aisku nebebuvo.
o kokiose internetinese pardese tu matei? mazdaug kokia kaina?
vakar kaip jau zadejau,nufotkinau visa savo turta,bet nerandu kas i kompa ikeltu(pas mane sugedes,negaliu sukelt)

Aš tą krepšį vakar GA mačiau.

Matau yra kasiuluose.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 10 27, 16:45)
Aš tą krepšį vakar GA mačiau.

Matau yra kasiuluose.

Siandien buvau GA, tikrai maciau, buvo ir ne vienas. Ir man rodos kad maciau kasiulai.lt, tiesa sakant as internetinese nelabai perku, kaip "ciekava zosia" megstu paciupinet apciupinet ir t.t, taip kad daugiau ir nepasakysiu ar dar kur maciau..... blush2.gif
Aciu, Florestina, uz atsakyma, pati buciau po internetines parduotuves braidzius kur maciau ji- isgelbejai mirksiukas.gif
Atsakyti
DMC krepšys per petį čia
Atsakyti
Gyte, nu sugundei mane su tuo krepšiu doh.gif kaip tik šiandien daraus užsakymą iš kasiulai, reiks čiupt ir jį rolleyes.gif

nors dabar pažiūrėjau, kad kasiuluose biškį kitoks nei tavo g.gif taviškis fainesnis rolleyes.gif o kiek tu mokėjai GA? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 28 spalio 2009 - 17:23
QUOTE(astulia @ 2009 10 28, 19:19)
Gyte, nu sugundei mane su tuo krepšiu  doh.gif kaip tik šiandien daraus užsakymą iš kasiulai, reiks čiupt ir jį  rolleyes.gif

nors dabar pažiūrėjau, kad kasiuluose biškį kitoks nei tavo  g.gif taviškis fainesnis  rolleyes.gif  o kiek tu mokėjai GA?  ax.gif

kasiuluose ten mini smile.gif
Jis mažiukas bus mirksiukas.gif
Todėl ir kitoks ..
Butinai parodyk siuntinuka kai gausiu iš kasiulu mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 10 28, 18:19)
Gyte, nu sugundei mane su tuo krepšiu  doh.gif kaip tik šiandien daraus užsakymą iš kasiulai, reiks čiupt ir jį  rolleyes.gif

nors dabar pažiūrėjau, kad kasiuluose biškį kitoks nei tavo  g.gif taviškis fainesnis  rolleyes.gif  o kiek tu mokėjai GA?  ax.gif

blush2.gif tai kaip cia bus kad as tokia visa gundytoja.....? Nezinau koks dydis kasiulai.lt, bet maniskio ismatavimaui yra 35x30cm, o kainavo panasiai apie 65 Lt, man rodos, nebepamenu, nes pirkau rugpjucio menesi. blush2.gif Kai busiu GA galesiu paziuret tiksliau, bet dabar jau visko prisipirkau tai nebent netycia pritrukciau kokios smulkmenos...... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 10 28, 17:53)
blush2.gif tai kaip cia bus kad as tokia visa gundytoja.....? Nezinau koks dydis kasiulai.lt, bet maniskio ismatavimaui yra 35x30cm, o kainavo panasiai apie 65 Lt, man rodos, nebepamenu, nes pirkau rugpjucio menesi. blush2.gif  Kai busiu GA galesiu paziuret tiksliau, bet dabar jau visko prisipirkau tai nebent netycia pritrukciau kokios smulkmenos...... ax.gif

ai, nu tai dar ne taip baisiai tekainavo bigsmile.gif eina sau, kaip jo noriu, kasiuluose tas mini nelabai patiko, reiks prašytis, kad kas nors nupirktų iš GA blush2.gif pinigėlius pervesčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 10 28, 18:57)
ai, nu tai dar ne taip baisiai tekainavo bigsmile.gif eina sau, kaip jo noriu, kasiuluose tas mini nelabai patiko, reiks prašytis, kad kas nors nupirktų iš GA  blush2.gif pinigėlius pervesčiau  4u.gif

Nu jei labai jau spirgi galiu nupirkt bigsmile.gif bet kaip tau- pastu persiust (???) g.gif jei ka sumastysi i az rasyk mirksiukas.gif

Beje, kas siuvineja DMC sis krepsys dar patogesnis nes vidury jo kur ideta spirale metaline (kaip papkese buna) ten dekliukas buvo siulams susikist, ir tokiu dekliuku galima dar ir atskirai GA nusipirkt. Man deja tai neaktualu, nes as Madeira isimylejus..... wub.gif bet vis vien krepsiu negaliu atsidziaugt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 28 spalio 2009 - 18:09
QUOTE(Gytė @ 2009 10 28, 18:06)
Nu jei labai jau spirgi galiu nupirkt  bigsmile.gif bet kaip tau- pastu persiust (???) g.gif jei ka sumastysi i az rasyk mirksiukas.gif

oj, dar ir kaip spirgu bigsmile.gif parašysiu až mirksiukas.gif
Atsakyti