Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

nu mergickos ir lobynai jusu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o kaip patiko ta komodike is stalciu - reiks iekot...
zirklutes su gerve vienais metais tapo siuvinetoju simboliu,kai viena parode kokias turi thumbup.gif
turiu gera kaledu seni vilniuj,tai kaledoms gaunu visokiu pricendalu is GA,nu ir gimtadieniui kartais gaunu blush2.gif
kai sunus nukeliaus i sapnu kalralyste,meginsiu parodyt savo kuklu lobi.taip,juk bespoksodamos i viena kitos lobius pasisemiam ideju,uzgrauzia baltas pavydas ir stengiesi isigyt matyta daikta. jau kaip dziaugiuos ir as vyniodama siuliukus ant spulytes,kol neturejau vyniojimo malunelio,dailiai susukdavau siula per 20 min,o su tuo maluneliu per 5min lotuliukas.gif as irgi visiems rodau siulu dezutes su prifarsiruotais siulais ir dziaugiuos lotuliukas.gif
o kad neliestu mano zirkluciu rekiu neliesk,jos 150 LT kainavo...niekas ir per daug neliecia(nes kazkaip turi nora nagus pakarpyt),aisku jos tiek nekainavo......bet zino kad jeigu ant ko jau as paciuozus,tai jau galiu ir paaukot jei isigeidziu...
Atsakyti
Taip ir man buna,pamatau ka kitos turi ir as tuojau uzsimanau biggrin.gif O as megeja pasirodyt,kiek visko turiu ax.gif Nervai paima tai kai pazystami paklausia kam cia tau reik tokiu nesamoniu verysad.gif O ypac kai parodai darbeli,klausi kas cia matai tie isvis kazka suvapa arba pasako visai ne i tema doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingius272: 25 spalio 2009 - 15:26
Merginos, aš jums 100% pritariu.
Todėl ir noriu, raginu kitas pasirodyti, ir idėti visus savo pirkinius smile.gif
Atsakyti
pernai man kaledu senis atnese didelius siuvinejimo remus,tai drauges vyras kai uzmate ka ji ketina dovanot isreze: tu ka,tuos 4 pagalius ir dovanosi?-gedos nedaryk.... nu ka jis supranta kad tai lobis
o mano sese pamate kaina ant tu 4 pagaliu ir sako: vajezus marija,uz 4 pagalius sitiek paklot....as tau is misko daugiau parnesiu....
bet tie visi siuvinetoju pricendalai tikru tikriausia liga ax.gif viena drauge uzkreciau siuvinejimu,tai ji paklause: ar butinai reikia pirkti zirklutes su gervem ir toookias adatas,-negalima su paprastais.... kol siuvinejimo liga neprogresuoja,aisku galima,bet jau kai esi ligonis tai neeeee doh.gif
Atsakyti
Mano MB net nemate kiek visko turiu jau,pamatytu tai nezinau ka pasakytu,o zirkliu tikros kainos nei nesakysiu tai jau tikrai lotuliukas.gif Ne simtas litu bet vistiek jam butu daug biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingius272: 25 spalio 2009 - 22:48
Prisiruosiau ir as pasirodyt ka turiu.....
Truputukas zurnaliku...
user posted image

Isigyjau galu gale issvajota DMC krepsi blush2.gif
user posted image

Jo turinys- pats ivairiausias- siuvinejamas darbas (kurio dabar nera cia ideta), adatos, zymekliai, markeriai, zirkles ir t.t. viskas vienoje vietoje ko gali prireikt darant konkretu darbeli
user posted image

Priemones kurias naudoju skirtuku pakietinimui ir panasiai, bei lankelis
user posted image

Kadangi dabar siuvineju tik MADEIRA siulais, juos segu stai i tokia kanceliarine papke
user posted image

user posted image

O cia seni ivairus siuliukai.... surusiuoti pagal firmas, juos dabar arba pati kazkokiems maziems darbeliams naudoju, arba dukra naikina......
user posted image

Ir pabaigai, vakar dienos pirkinys- dukra uzsigeide siuvinet sias rozytes, susirinko senus siuliukus susiderino... na ziuresim kaip seksis.....
user posted image

Na rodos nieko nepamirsau........ doh.gif
Atsakyti
GYTE O kur tokį krepšį DMC pirkai? Noriu noriu thumbup.gif thumbup.gif Gyvenu daba Airijoj,teks daug keliaut,tai toks laaabai tiktų.
Atsakyti
Gyte
Daaaaaug žurnalu ax.gif ax.gif
Po kiek medeira siūlus perki? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 26, 12:53)
GYTE O kur tokį krepšį DMC pirkai? Noriu noriu thumbup.gif  thumbup.gif Gyvenu daba Airijoj,teks daug keliaut,tai toks laaabai tiktų.

Krepsi pirkau Vilniuje GA, bet maciau ir internetines pardyuotuves turi, ir dar pigiau doh.gif prameciau biskeli blush2.gif bet tikrai nesigailiu- labai patogus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ssamantaa @ 2009 10 26, 13:20)
Gyte
Daaaaaug žurnalu  ax.gif  ax.gif
Po kiek medeira siūlus perki?   rolleyes.gif

Isties daug zurnalu, kai tokia liga turi tai ka pamatai kur geresnio idomesnio ir perki- o gal prireiks....... doh.gif ai gi pacios zinot.... mirksiukas.gif

Madeira perku Vilniuje GA, po 1.80 tikra kaina, bet kai turiu nuolaidu korta tai vis pigiau ir pigiau.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho Gyte koks didziulis turtas 4u.gif I DMC krepsi jau ir as senai seile varvinu bet vis nesiryztu isigyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2009 10 26, 18:17)
Oho Gyte koks didziulis turtas 4u.gif I DMC krepsi jau ir as senai seile varvinu bet vis nesiryztu isigyti biggrin.gif

Pasiryzk, nesigailesi. thumbup.gif Tik imk internetinej parduotuvej- ten pigiau. GA daug brangiau. As tai dar nuolaida man rodos 10 ar 15 proc panaudojau, tai man panasiai gal gavos, bet vis vien brangoka. Taciau patogumas viska atperka.
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 10 26, 17:52)
Pasiryzk, nesigailesi. thumbup.gif  Tik imk internetinej parduotuvej- ten pigiau. GA daug brangiau. As tai dar nuolaida man rodos 10 ar 15 proc panaudojau, tai man panasiai gal gavos, bet vis vien brangoka. Taciau patogumas viska atperka.

Dar norejau paklausti,ar cia tavo didysis ane yra krepsys? g.gif
Atsakyti