Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

Na sveikos gyvos kryžiuotojos mirksiukas.gif Va įdedu foto su savo lobynu ax.gif ax.gif Nėra jo tiek daug... ax.gif user posted image Dar turiu keletą žurnalų, dėžėtėse DMC siūliukai, o maišeliuose laikau siūliukus įvairių firmų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 29 rugsėjo 2009 - 08:30
QUOTE(čiolė @ 2009 09 29, 09:29)
Na sveikos gyvos kryžiuotojos  mirksiukas.gif  Va įdedu foto su savo lobynu  ax.gif 

Nu nemažas tas tavo lobelis ir kaip tvarkingai sudėtas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif. Na kol kas tai tikrai pažadu, kad greitai nesusitvarkysiu savo sukaupto lobio, nes vis tik galvoju nusipirkti rites siūlams blush2.gif. O šiandien jau buvau naujoje kasiulai.lt parduotuvėje ir tokį lobį nugriebiau
user posted image
Pirkau tik siūliukus, o visa kita dovanų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 02 spalio 2009 - 12:04
QUOTE(tildushka @ 2009 10 02, 13:01)
Sveikutės smile.gif. Na kol kas tai tikrai pažadu, kad greitai nesusitvarkysiu savo sukaupto lobio, nes vis tik galvoju nusipirkti rites siūlams blush2.gif.  O šiandien jau buvau naujoje kasiulai.lt parduotuvėje ir tokį lobį nugriebiau

O tai koks čia siūlų vertimas?.... g.gif g.gif Gal atitikmenys kitoms firmoms pvz. madeira, DMC...)
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 10 02, 14:36)
O tai koks čia siūlų vertimas?.... g.gif  g.gif  Gal atitikmenys kitoms firmoms pvz. madeira, DMC...)

Čia Iš anchor i DMC lentelė thumbup.gif
Ir aš kai pirkau už daug litu man dovanu dave smile.gif
Atsakyti
kazkada zadejau parodyt medziagu santaupas blush2.gif rodausi user posted image
laikau toj dezutej blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Naujausi pirkiniai:
Plastikinė kanva, ir 8 anchor spalvos smile.gif
Papildyta:
Oi.. dar pamiršau siuvineju kryželiu žurnalą,
Ir dežutė dar matosi, į kuria sudeda siulus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 06 spalio 2009 - 19:53
QUOTE(tildushka @ 2009 10 02, 13:01)

as internetu kai uzsisakinejau man idejo vetimu toki lankstinuka ir dar keleta schemeliu nors ir nepasakyciau kad uz daug uzsisakiusi buvau -kaskur uz 40lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiko @ 2009 10 06, 20:02)
as internetu kai uzsisakinejau man idejo vetimu toki lankstinuka ir dar keleta schemeliu nors ir nepasakyciau kad uz daug uzsisakiusi buvau -kaskur uz 40lt thumbup.gif

Man irgi pavasarį buvo įdėję Velykinių schemelių ir du adatų rinkinukus. Man teko palaukti ilgiau, nes ne visus siūlus turėjo. Dabar planuoju užsakymą grįžusi iš kelionės, pritrūkau medžiagėlių.
Atsakyti
Ir aš šiandien apsilankiau naujojoje kasiulai.lt parduotuvėje drinks_cheers.gif o jau kiek grožybių joje, kiek seilės varvinimo rolleyes.gif MB net pasakr, kad dažnas svečias ten būsiu biggrin.gif tai va, šiandieninis pirkinys cool.gif
user posted image
viso turto nerodysiu dar, nes nėra į ką žiūrėti dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo i2kas: 06 spalio 2009 - 20:23
greit sakykit kur perkat tas adatas ? man reik nr 28... bet tik adatu tai internetu uzsisakyt neapsimoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 10 08, 22:28)
greit sakykit kur perkat tas adatas ? man reik nr 28... bet tik adatu tai internetu uzsisakyt neapsimoka  doh.gif

Atvažiuok šeštadienį į mūsų gathering.gif Tai nupirksiu ryt ir atiduosiu šeštadienį... lotuliukas.gif lotuliukas.gif O šiaip aš perku Žardės IKI parduotuvėlėje siuvinėtojoms
Atsakyti