Na sveikos gyvos kryžiuotojos Va įdedu foto su savo lobynu Nėra jo tiek daug... Dar turiu keletą žurnalų, dėžėtėse DMC siūliukai, o maišeliuose laikau siūliukus įvairių firmų
QUOTE(čiolė @ 2009 09 29, 09:29)
Na sveikos gyvos kryžiuotojos Va įdedu foto su savo lobynu
Nu nemažas tas tavo lobelis ir kaip tvarkingai sudėtas
Sveikutės . Na kol kas tai tikrai pažadu, kad greitai nesusitvarkysiu savo sukaupto lobio, nes vis tik galvoju nusipirkti rites siūlams . O šiandien jau buvau naujoje kasiulai.lt parduotuvėje ir tokį lobį nugriebiau
Pirkau tik siūliukus, o visa kita dovanų
QUOTE(tildushka @ 2009 10 02, 13:01)
Sveikutės . Na kol kas tai tikrai pažadu, kad greitai nesusitvarkysiu savo sukaupto lobio, nes vis tik galvoju nusipirkti rites siūlams . O šiandien jau buvau naujoje kasiulai.lt parduotuvėje ir tokį lobį nugriebiau
O tai koks čia siūlų vertimas?.... Gal atitikmenys kitoms firmoms pvz. madeira, DMC...)
QUOTE(čiolė @ 2009 10 02, 14:36)
O tai koks čia siūlų vertimas?.... Gal atitikmenys kitoms firmoms pvz. madeira, DMC...)
Čia Iš anchor i DMC lentelė
Ir aš kai pirkau už daug litu man dovanu dave
Naujausi pirkiniai:
Plastikinė kanva, ir 8 anchor spalvos
Papildyta:
Oi.. dar pamiršau siuvineju kryželiu žurnalą,
Ir dežutė dar matosi, į kuria sudeda siulus
QUOTE(tildushka @ 2009 10 02, 13:01)
as internetu kai uzsisakinejau man idejo vetimu toki lankstinuka ir dar keleta schemeliu nors ir nepasakyciau kad uz daug uzsisakiusi buvau -kaskur uz 40lt
QUOTE(Daiko @ 2009 10 06, 20:02)
as internetu kai uzsisakinejau man idejo vetimu toki lankstinuka ir dar keleta schemeliu nors ir nepasakyciau kad uz daug uzsisakiusi buvau -kaskur uz 40lt
Man irgi pavasarį buvo įdėję Velykinių schemelių ir du adatų rinkinukus. Man teko palaukti ilgiau, nes ne visus siūlus turėjo. Dabar planuoju užsakymą grįžusi iš kelionės, pritrūkau medžiagėlių.
greit sakykit kur perkat tas adatas ? man reik nr 28... bet tik adatu tai internetu uzsisakyt neapsimoka
QUOTE(egliuchiux @ 2009 10 08, 22:28)
greit sakykit kur perkat tas adatas ? man reik nr 28... bet tik adatu tai internetu uzsisakyt neapsimoka
Atvažiuok šeštadienį į mūsų Tai nupirksiu ryt ir atiduosiu šeštadienį... O šiaip aš perku Žardės IKI parduotuvėlėje siuvinėtojoms