bandau įkelt savo DMC lobyną. Ant viršaus Anchor su paruošta schema laukia savo eilės
Eglužė žiemos
Koie faini stalčiukai
Nerealu
Koie faini stalčiukai
Nerealu
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 09 21, 20:20)
bandau įkelt savo DMC lobyną. Ant viršaus Anchor su paruošta schema laukia savo eilės
Labai fainas, jei ne paslaptis kur pirkot ir kiek kainavo?
Pritariu, tikrai fainus stalčiukai... Aš savuosius siuliukus laikau DMC dėžutėse (vieną gavau dovanų nuo savos "mokinės" - draugės, kurią užkrėčiau siuvinėjimo liga, o kitą pasidovanojau pati sau ), o medžiagų kažkaip sankaupų neturiu.... Va kai jau užsimanau kokį nors paveiksliuką siuvinėt, tada ir medžiagytės ieškau..... O foto įdėt pasižadu ryt
QUOTE(čiolė @ 2009 09 22, 23:32)
Pritariu, tikrai fainus stalčiukai... Aš savuosius siuliukus laikau DMC dėžutėse (vieną gavau dovanų nuo savos "mokinės" - draugės, kurią užkrėčiau siuvinėjimo liga, o kitą pasidovanojau pati sau ), o medžiagų kažkaip sankaupų neturiu.... Va kai jau užsimanau kokį nors paveiksliuką siuvinėt, tada ir medžiagytės ieškau..... O foto įdėt pasižadu ryt
Kas čia pasižadėjo, o pažado netesėjo?????
Dėžutės kainos net "maždaug" neprisimenu , o pirkau Thomas Philips, buvo rūžavos, žalios ir mėlynos. Tik kai jau daug siūlų prisirinko, tai maišiukų krašteliai kliūna uždarinėjant. Dabar nusprendžiau visus siūlus pervyniot ant kartoniukų - žiūrėsim kas patogiau
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 24, 12:57)
Kas čia pasižadėjo, o pažado netesėjo?????
Čia aš bet nutiko bėda, tai buvau pamiršus ką ir pažadėjau.... O dabar va lekiu į kaimą, tad labai atsiprašau, bet foto įkelsiu kai grįšiu iš tėviškės.... Gero jums visoms savaitgalio
QUOTE(čiolė @ 2009 09 25, 13:45)
Čia aš bet nutiko bėda, tai buvau pamiršus ką ir pažadėjau.... O dabar va lekiu į kaimą, tad labai atsiprašau, bet foto įkelsiu kai grįšiu iš tėviškės.... Gero jums visoms savaitgalio
Ir be tavęs dar buvo žadančiu
Aš tai pakentėsiu, tik nenoriu kad tema "nukristu" i apačia
Taigi, tenka rodyti viską ką nusiperku
Vakar gavau siuntinuka, iš tetos, su linu
Jo čia labai mažai, nes aš dar nesu ant jo bandžiusi siuvinėti, taigi bandysiu
Va :
KristinuleV
Oho
Šaunus turtas
Oho
Šaunus turtas
O aš savo senąjį lankelį dar susiradau. Šiaip jis daugiau staltiesėms skirtas (diametras 22 cm), bet didesniems darbeliams pats tas.
QUOTE(KristinuleV @ 2009 09 27, 15:08)
O nemažas turtas
QUOTE(Florestina @ 2009 09 27, 20:16)
Mano labai panašus. 19cm diametras, bet aš jį naudoju visiems siuviniams. Na labai dideliems turiu rėmą, o labai mažiukams nededu lankelio.
Beje pratęsiant temą dėl žirklučių, kurias įsigijau. Mano vyrui jos labai patiko, bet iškart pasakiau, kad jos bus naudojamos tik siuvinėjimui ir daugiau niekam, tai sumąstė ir jis siuvinėt pasirinko vieną iš TT meškiukų, padėjau susirinkti siūlus ir dabar abu vakarais kryžiavojam, net jo sesuo juokėsi iš mūsų.