Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 18, 11:25)
Na va visgi siuntinį gavau šiandien, tai rodausi kuo papildžiau savo kraičių skrynią:
DMC siūliukais, dviem metalizuotais siūlais, karoliukais, žirklutėmis (pasidovanojau egzamino išlaikymo proga) ir fotoliuminescensiniais siūlais (jie jau yra numatyti vienam paveiksliukui, kuris turi būti gan greitai išsiuvinėtas, tai kai tik bus gatavas pakomentuosiu, kaip su jais sekėsi dirbti)

Labai noriu tave pagirti biggrin.gif Nes man bet jau labai idomu,visa kas susyja su musu siuliukais,o tu taip pavizdingai viska rodai, ne aš viena tokia, siūlau čia rodyti viska kuo pildome savo lobius, nes tai taipat labai idomu wub.gif

Oi kiek puslapiu perverčiau doh.gif
Florestina
Geras pasirinkimas thumbup.gif

egliuchiux
Ačiu už nuotrauka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 18 rugsėjo 2009 - 11:53
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 18, 12:11)
Niekuo jos neypatingos, tiesiog as naudodavausi paprastom žirklėm, kurios ne visada lygiai nukirpdavo siūlą, nes nelabai aštrios buvo. Taip pat bukos ir didelės. Šitos mažesnės, smailos, labai aštrios. Žinoma yra ir paprastesnių žirklių, bet man šitos labai gražios buvo ir norėjau save palepinti  rolleyes.gif

Aisku dabar ax.gif Man irgi tos "gervines" zirklutes labai grazios, bet turiu manikiurines ir chirurgines, tai geros jos man, kazkaip vis pamastau kad geriau jau siulu kelis matkelius dasipirkt vietoj zirkluciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 18, 17:13)
Aisku dabar  ax.gif Man irgi tos "gervines" zirklutes labai grazios, bet turiu manikiurines ir chirurgines, tai geros jos man, kazkaip vis pamastau kad geriau jau siulu kelis matkelius dasipirkt vietoj zirkluciu blush2.gif

Aš pas daug ką esu mačiusi tokias žirklutes, kas siuvineja biggrin.gif
Tai čia simbolis toks jau palikęs biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi tokias žirklutes nusipirkau, nes į tas paprastas MB pastoviai kėsindavosi, kai jam žirklių reikėdavo, tai nusipirkau brangesnes ir prigrasinau nagų prie jų nekišt, nes juk pats matė, kiek jos kainavo, tai tegu nebando visokių š... su jom karpyt hihihi.gif
Atsakyti
iškilo toks klausimėlis: ant kartoninių ričių suvyniota labai patogu, bet kaip jūs darote su tais siūlų galiukais kurie lieka? Nes aš pvz. iš matkelio ištraukiu apie 40 cm ilgio sruogą, ją nukerpu. Ir tada iš jos traukiu po 2 ar 1 siūlus siuvinėjimui. kiek atlieka atgal prie matkelio į maišiuką su užspaudžiamu viršumi. Turiu dėžutę nusipirkus iš Thomas Philips vaikų skyriaus. Tokią kaip nepamenu kažkuri rodė baltą, tik mano daug mažesnė
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 09 19, 17:43)
iškilo toks klausimėlis: ant kartoninių ričių suvyniota labai patogu, bet kaip jūs darote su tais siūlų galiukais kurie lieka?

užvynioju atgal, jei pakankamai ilgas galas lieka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 09 19, 17:53)
užvynioju atgal, jei pakankamai ilgas galas lieka  mirksiukas.gif

As irgi taip darau, tai nereikia papildomai visokiu maisiuku, o jei koks trumpesnis galas lieka, bet gaila ismest tai dedu i viena maiseli, sakau gal kokiem kutam prie skirtuku susinaudos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 09 19, 16:53)
užvynioju atgal, jei pakankamai ilgas galas lieka  mirksiukas.gif

Aš irgi taip pat.
Atsakyti
aš irgi taip pat darau,jai dar galima bent 5 kryžiukus išsiuvinėt blush2.gif ,palieku,nes kartais būtent tokio galiuko ir reikia ,čia kaip merfio dėsnis ,jei tik išmetų ,pamanius ,kad jau nebereiks ,po dienos kitos būtinai prireikia kelių kryžiukų tos spalvos ,kurią išmečiau ,tai dabar visus galiukus palieku,jei tik jie užsisuka ant ritės mirksiukas.gif
ps :baigiat mane sugundyt tas žirklutes nusipirkt.....nes manosios manikiūrinės kartais nelabai kerpa siūlą,o su didelėm bijau per daug nukirpt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 19 rugsėjo 2009 - 19:42
QUOTE(zundyte @ 2009 09 19, 20:40)
ps :baigiat mane sugundyt tas žirklutes nusipirkt.....nes manosios manikiūrinės kartais nelabai kerpa siūlą,o su didelėm bijau per daug nukirpt blush2.gif

lotuliukas.gif aš dar jom nenusivyliau. Po mano turėtų, tai jos tiesiog pasaka, tik tiek, kad labai smailos ir baisu, kad kas nesusižeistų, bet užtai esu priversta bet kur jų nemėtyti blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, gal ne visai "į temą" čia pataikysiu, bet, tikiuosi, neišvarysite smile.gif Turiu nemažą maišelį siuvinėjimo siūlų. Yra dar "tarybinių" muline, yra ir naujesnių pradėtų ir nepradėtų matkiukų. Galiu padovanoti, galiu iškeisti į kokius nors mezgimo siūlus. Esu Vilniuje. Jei kas nors susidomėsite, rašykite į viksvav@gmail.com, nes į siuvinėjimo temas beveik neužsuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2009 09 21, 08:51)
Labas rytas, gal ne visai "į temą" čia pataikysiu, bet, tikiuosi, neišvarysite smile.gif  Turiu nemažą maišelį siuvinėjimo siūlų. Yra dar "tarybinių" muline, yra ir naujesnių pradėtų ir nepradėtų matkiukų. Galiu padovanoti, galiu iškeisti į kokius nors mezgimo siūlus. Esu Vilniuje. Jei kas nors susidomėsite, rašykite į viksvav@gmail.com, nes į siuvinėjimo temas beveik neužsuku smile.gif

Jau nebeturiu smile.gif
Atsakyti