Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

QUOTE(tildushka @ 2009 09 15, 10:17)
Oi kokius lobius visos sukaupusios blink.gif Mano dar nedidelis turtas sukauptas, tik netvarkingas, tai pasirodysiu, kai susitvarkysiu blush2.gif

Tai greičiau daryk tvarką, nes mes nekantrios mirksiukas.gif

QUOTE(Zemugne @ 2009 09 15, 16:55)

Na nepatingėkit pasirodykik, bent dalį, juk mums smalsu. O beto tai būtų puiki proga viską surinkti į vieną visumą blush2.gif
Atsakyti
Oi kiek cia geru ideju prisiskaiciau.... thumbup.gif
Reiktu ir man inventorizacija viesa pasidaryt, bet vis nespeju...... doh.gif
Atsakyti
kazkada zadejau idet savo turta parodyt ... aisku nedaug cia jo , bet per nepilnus metus ir taip nemazai sukaupiau ... medziagas veliau idesiu ... nerandu korteliu skaitytuvo doh.gif

ARIADNA apie 50spalvu ..user posted image

DMC apie 70 spalvu user posted image
Atsakyti
atsiprasau kad ne i tema rasau, bet labai domina kiek kainuoja dmc siuliuku dezutes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 09 17, 14:50)
atsiprasau kad ne i tema rasau, bet labai domina kiek kainuoja dmc siuliuku dezutes? blush2.gif

GA kainuoja kaskur 19 LT
Atsakyti
oho tai ne is pigiuju
Atsakyti
galima ir pigių dėžučių iš JYSK nusipirkt ,ten apie 10 litų kainuoja ir ritės puikiai telpa,aš DMC dėžutę tik DMC siūlams pirkau(kai dar pagauta euforijos ,pradėjus siuvinėt ,nelabai kreipiau dėmesio kiek visa tai kainuoja blush2.gif ) ,visi kiti paprastose dežutėse,ir tikrai neprasčiau atrodo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 17, 12:34)
kazkada zadejau idet savo turta parodyt ... aisku nedaug cia jo , bet per nepilnus metus ir taip nemazai sukaupiau ... medziagas veliau idesiu ... nerandu korteliu skaitytuvo  doh.gif

kaip per metus, tai nemažas turtelis sukauptas thumbup.gif

Aš šeštadienį arba pirmadienį gausiu siuntinuką su dar vienais siūlais, tai pasirodysiu kuo papildžiau savo kolekciją
Atsakyti
Na va visgi siuntinį gavau šiandien, tai rodausi kuo papildžiau savo kraičių skrynią:
user posted image
DMC siūliukais, dviem metalizuotais siūlais, karoliukais, žirklutėmis (pasidovanojau egzamino išlaikymo proga) ir fotoliuminescensiniais siūlais (jie jau yra numatyti vienam paveiksliukui, kuris turi būti gan greitai išsiuvinėtas, tai kai tik bus gatavas pakomentuosiu, kaip su jais sekėsi dirbti)
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 18, 10:25)
Na va visgi siuntinį gavau šiandien, tai rodausi kuo papildžiau savo kraičių skrynią:

žirklutės labai jau fainos didis.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 18, 10:52)
žirklutės labai jau fainos  didis.gif

blush2.gif as gal biski ne i tema, bet labai idomu, kuo tos zirklutes tokios ypatingos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 18, 11:52)
blush2.gif as gal biski ne i tema, bet labai idomu, kuo tos zirklutes tokios ypatingos?  ax.gif

Niekuo jos neypatingos, tiesiog as naudodavausi paprastom žirklėm, kurios ne visada lygiai nukirpdavo siūlą, nes nelabai aštrios buvo. Taip pat bukos ir didelės. Šitos mažesnės, smailos, labai aštrios. Žinoma yra ir paprastesnių žirklių, bet man šitos labai gražios buvo ir norėjau save palepinti rolleyes.gif
Atsakyti